Milos96 141 Napisano Decembar 31, 2015 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu brate kakva tema... jeste, svaka kaciga ispod 1000e je sranje kao i svaki auto ispod 16 airbaga i stotinak hiljada eura, pogodili ste sustinu, svaka cast... ko to nema bolje da ide peske jer ne postuje sebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1266 Napisano Decembar 31, 2015 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih da se stvarno vratimo na temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.ktmx 24 Napisano Decembar 31, 2015 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se vratimo na temuBaš si ti Kile neka neodlucna osoba. Opet nas vraćaš na sami početak.Ako imaš samo 150E, onda ti savet nije potreban. Kupiš bilo koju kacigu do 100 Evra, a za 50 kupiš nove starke. Onda imas i kacigu i patike. U ovom slučaju, jedini savet ti je, da ako kupis kacigu ispod 100 Evrića, ideš pravo kući, a nikako u kafanu, jer sigurno ćeš pit najeftiniju rakiju, pa ako se zapiješ, možda izgubiš i kacigu i starke; ili, kad bolje razmislim, najbolji savet ti je da ne kupujes nista, nego te 150E pravo u kafanu veceras, opustis se brate jedno veče! I pazi da ne naletiš na ovog gore šta ti daje savete....taj mnogo pije brate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14984 Napisano Decembar 31, 2015 moto merkat °°, 4940 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan A da proda motor i za sve pare kupi kacigu!? Iz tvog nick-a (mr.KTMx) pretpostavljam sta vozis,odakle ti ideja da savetujes nekog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 31, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја у Louis-у на акцији 50% пазарих кацигу за 80е (била 160) пред прошлу нову годину. Има сунчане наочаре, подбрадак, pinlock ready, онај ђаво за нос, вентилација ок, али је бучнија преко 120-130. Додуше уби ме ветар на мотору преко тих брзина, тако да је можда и до тога. Елем, за те паре, ја сам свестан да не може све, већ мора неки компромис. Значи, моја препорука за Louis, па ако тамо не нађеш кацигу за себе, јебаји га онда. Штиклираш цену до 150е, и остале ни не гледаш. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.ktmx 24 Napisano Decembar 31, 2015 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da proda motor i za sve pare kupi kacigu!? Iz tvog nick-a (mr.KTMx) pretpostavljam sta vozis,odakle ti ideja da savetujes nekog? Kile....nemoj da slušaš vidovite tipove..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 31, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ја у Louis-у на акцији 50% пазарих кацигу за 80е (била 160) пред прошлу нову годину. Има сунчане наочаре, подбрадак, pinlock ready, онај ђаво за нос, вентилација ок, али је бучнија преко 120-130. Додуше уби ме ветар на мотору преко тих брзина, тако да је можда и до тога. Елем, за те паре, ја сам свестан да не може све, већ мора неки компромис. Значи, моја препорука за Louis, па ако тамо не нађеш кацигу за себе, јебаји га онда. Штиклираш цену до 150е, и остале ни не гледаш. aj sad kao da mozes sa sokocalom preko 130...maaa ajte moliim vaas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 31, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kile brate,pa koliko tebi treba pejdzoova da smislis koju kacigu da uzmees...ahahahah....vratimo se na temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Decembar 31, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se vratimo na temuBaš si ti Kile neka neodlucna osoba. Opet nas vraćaš na sami početak.Ako imaš samo 150E, onda ti savet nije potreban. Kupiš bilo koju kacigu do 100 Evra, a za 50 kupiš nove starke. Onda imas i kacigu i patike. U ovom slučaju, jedini savet ti je, da ako kupis kacigu ispod 100 Evrića, ideš pravo kući, a nikako u kafanu, jer sigurno ćeš pit najeftiniju rakiju, pa ako se zapiješ, možda izgubiš i kacigu i starke; ili, kad bolje razmislim, najbolji savet ti je da ne kupujes nista, nego te 150E pravo u kafanu veceras, opustis se brate jedno veče! I pazi da ne naletiš na ovog gore šta ti daje savete....taj mnogo pije brate... Jeste...a ako kojim slucajem skupis 1000 evra i kupis odgovarajucu kacigu, moras i motor da kupis da bude nov i da valja, znaci min. 15000 evra(mojne japanski tres), a onda pre nego sto krenes dan ranije zakupis deo drzave u kojem planiras da vozis, jbg nije sigurno ako neko moze da ti bane iz suprotnog smera, pa zatim organizujes cistace i putare da pociste rizlu i okrpe rupe, zatim lovce da istrebe sve sto moze da iskoci, astronome da predvide da te slucajno ne strefi neki asteroid...a ako ne kupi starke za 50evra i potrosis 100evra u kafani svako vece da se odgovarajuce opustis. Samo pazi da ti integrisane naocare budu jakooo tamne kako narod ne bi provalio koliki si snob dok se hvalis po forumima kupovnom moci, novim automobilima i sl. dok pljujes stvari koje 80% posto onih ostalih bez posledica i uz veliko uzivanje koristi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.ktmx 24 Napisano Decembar 31, 2015 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da proda motor i za sve pare kupi kacigu!? Iz tvog nick-a (mr.KTMx) pretpostavljam sta vozis,odakle ti ideja da savetujes nekog? Kile....nemoj da slušaš vidovite tipove..... E, da, slazem se sa tim. Kile, prodaj motor i kupi kacigu. Kasnije ces da kupis motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 31, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan @sashac Лукаво сам прећутао да је то било низбрдо 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.ktmx 24 Napisano Januar 1, 2016 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, neka vam je srećna Nova godina! Puno kilometara bezbjedno da napravite u 2016-toj i sve zelje da vam se ispune! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Januar 1, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam deda mrazu poslao pismo da mi stavi u paketic jednu Shoei kacigu, al dzaba on mi poslao Caberg . Takodje kolega srecna predstojeca godina i puno bezbednih kilometara Послато са GT-I9301I 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1266 Napisano Januar 1, 2016 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Svim kolegama i koleginicama puno bezbednih kilometara i dobrih krivina vam zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 1, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan И теби све најбоље, и да нађеш кацигу за себе у овој 2016ој Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1266 Napisano Januar 1, 2016 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Moracu ako mislim da se vozim... a mislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Januar 1, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam deda mrazu poslao pismo da mi stavi u paketic jednu Shoei kacigu, al dzaba on mi poslao Caberg . Takodje kolega srecna predstojeca godina i puno bezbednih kilometara Послато са GT-I9301I deda mraz je vise ispostovao tvog brata nego tebe :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Januar 1, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako,tako i treba na mladjima svet ostaje Послато са GT-I9301I 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Januar 1, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1266 Napisano Januar 25, 2016 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam Shark kacigu i moram priznati da je vrlo udobna. Jedino sto se meni nije svidelo je to sto je prilicno plitka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 26, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ma tebi je duboka glava... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1266 Napisano Januar 29, 2016 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi dosao sam u situaciju da ne mogu da nadjem velicinu. Tj... sve kacige koje su usle u uzi izbor su ili male ili velike. Doduse nekih vise i nema u prodaji a neke kao sto je Shark su mi plitke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Januar 30, 2016 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li isprobavao samo nove kacige? Ako jesi nova i mora da zulja u pocetku da bi bila kasnije kako treba, ako ti sad bude kako treba za god dana ces moci da je okreces za 360* oko glave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1266 Napisano Januar 30, 2016 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Nisam rekao da me zulja nego da je plitka. Znam kakv osecaj treba da bude sa novom kacigom... nije mi prva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1266 Napisano Januar 30, 2016 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ja da se pohvalim Resio sam svoj problem... nasao sam kacigu i od pre sat vremena sam ponosni vlasnik iste. U pitanju je HJC TR1. Ipak morao sam da napravim kompromis i da pristanem na malo tamniju kacigu ali i pored toga mislim da sam napravio odlican izbor. Sa popustom sam uspeo da kupim kacigu za 95e! Mislim da je suvisno reci da je best buy Hvala puno svima na savetima i pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...