Jump to content

Moto Zajednica

Doslo vreme da se menja kaciga

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 432 postova
  • Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125

Auuu brate kakva tema... jeste, svaka kaciga ispod 1000e je sranje kao i svaki auto ispod 16 airbaga i stotinak hiljada eura, pogodili ste sustinu, svaka cast... ko to nema bolje da ide peske jer ne postuje sebe...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 33 postova

Ajde da se vratimo na temu

Baš si ti Kile neka neodlucna osoba. Opet nas vraćaš na sami početak.

Ako imaš samo 150E, onda ti savet nije potreban. Kupiš bilo koju kacigu do 100 Evra, a za 50 kupiš nove starke. Onda imas i kacigu i patike. U ovom slučaju, jedini savet ti je, da ako kupis kacigu ispod 100 Evrića, ideš pravo kući, a nikako u kafanu, jer sigurno ćeš pit najeftiniju rakiju, pa ako se zapiješ, možda izgubiš i kacigu i starke; ili, kad bolje razmislim, najbolji savet ti je da ne kupujes nista, nego te 150E pravo u kafanu veceras, opustis se brate jedno veče! I pazi da ne naletiš na ovog gore šta ti daje savete....taj mnogo pije brate...

• moto merkat °°, 4940 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD

A da proda motor i za sve pare kupi kacigu!?

Iz tvog nick-a (mr.KTMx) pretpostavljam sta vozis,odakle ti ideja da savetujes nekog?

• ..., 2427 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 Vtec

Ја у Louis-у на акцији 50% пазарих кацигу за 80е (била 160) пред прошлу нову годину.

Има сунчане наочаре, подбрадак, pinlock ready, онај ђаво за нос, вентилација ок, али је бучнија преко 120-130. Додуше уби ме ветар на мотору преко тих брзина, тако да је можда и до тога.

Елем, за те паре, ја сам свестан да не може све, већ мора неки компромис.

Значи, моја препорука за Louis, па ако тамо не нађеш кацигу за себе, јебаји га онда. Штиклираш цену до 150е, и остале ни не гледаш.

• Podržavam 1

• Cool tip, 2146 postova
  • Motocikl: MT 09 Tracer

Ја у Louis-у на акцији 50% пазарих кацигу за 80е (била 160) пред прошлу нову годину.

Има сунчане наочаре, подбрадак, pinlock ready, онај ђаво за нос, вентилација ок, али је бучнија преко 120-130. Додуше уби ме ветар на мотору преко тих брзина, тако да је можда и до тога.

Елем, за те паре, ја сам свестан да не може све, већ мора неки компромис.

Значи, моја препорука за Louis, па ако тамо не нађеш кацигу за себе, јебаји га онда. Штиклираш цену до 150е, и остале ни не гледаш.

aj sad kao da mozes sa sokocalom preko 130...maaa ajte moliim vaas... :P

• Podržavam 1

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

Ajde da se vratimo na temu

Baš si ti Kile neka neodlucna osoba. Opet nas vraćaš na sami početak.

Ako imaš samo 150E, onda ti savet nije potreban. Kupiš bilo koju kacigu do 100 Evra, a za 50 kupiš nove starke. Onda imas i kacigu i patike. U ovom slučaju, jedini savet ti je, da ako kupis kacigu ispod 100 Evrića, ideš pravo kući, a nikako u kafanu, jer sigurno ćeš pit najeftiniju rakiju, pa ako se zapiješ, možda izgubiš i kacigu i starke; ili, kad bolje razmislim, najbolji savet ti je da ne kupujes nista, nego te 150E pravo u kafanu veceras, opustis se brate jedno veče! I pazi da ne naletiš na ovog gore šta ti daje savete....taj mnogo pije brate...

Jeste...a ako kojim slucajem skupis 1000 evra i kupis odgovarajucu kacigu, moras i motor da kupis da bude nov i da valja, znaci min. 15000 evra(mojne japanski tres), a onda pre nego sto krenes dan ranije zakupis deo drzave u kojem planiras da vozis, jbg nije sigurno ako neko moze da ti bane iz suprotnog smera, pa zatim organizujes cistace i putare da pociste rizlu i okrpe rupe, zatim lovce da istrebe sve sto moze da iskoci, astronome da predvide da te slucajno ne strefi neki asteroid...a ako ne kupi starke za 50evra i potrosis 100evra u kafani svako vece da se odgovarajuce opustis.

Samo pazi da ti integrisane naocare budu jakooo tamne kako narod ne bi provalio koliki si snob dok se hvalis po forumima kupovnom moci, novim automobilima i sl. dok pljujes stvari koje 80% posto onih ostalih bez posledica i uz veliko uzivanje koristi.

• Podržavam 1

• U prolazu, 33 postova

A da proda motor i za sve pare kupi kacigu!?

Iz tvog nick-a (mr.KTMx) pretpostavljam sta vozis,odakle ti ideja da savetujes nekog?

Kile....nemoj da slušaš vidovite tipove.....
E, da, slazem se sa tim. Kile, prodaj motor i kupi kacigu. Kasnije ces da kupis motor!

• Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova
  • Motocikl: K1600GT

Ja sam deda mrazu poslao pismo da mi stavi u paketic jednu Shoei kacigu, al dzaba on mi poslao Caberg :) . Takodje kolega srecna predstojeca godina i puno bezbednih kilometara ;)

Послато са GT-I9301I

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 293 postova

Ja sam deda mrazu poslao pismo da mi stavi u paketic jednu Shoei kacigu, al dzaba on mi poslao Caberg :) . Takodje kolega srecna predstojeca godina i puno bezbednih kilometara ;)

Послато са GT-I9301I

deda mraz je vise ispostovao tvog brata nego tebe :D :D :D

• Drug član, 538 postova
  • Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit

Probao sam Shark kacigu i moram priznati da je vrlo udobna. Jedino sto se meni nije svidelo je to sto je prilicno plitka.

• Drug član, 538 postova

Ljudi dosao sam u situaciju da ne mogu da nadjem velicinu. Tj... sve kacige koje su usle u uzi izbor su ili male ili velike. Doduse nekih vise i nema u prodaji a neke kao sto je Shark su mi plitke.

• Svrati ponekad, 432 postova
  • Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125

Jesi li isprobavao samo nove kacige? Ako jesi nova i mora da zulja u pocetku da bi bila kasnije kako treba, ako ti sad bude kako treba za god dana ces moci da je okreces za 360* oko glave :)

• Drug član, 538 postova

Drugari ja da se pohvalim :) Resio sam svoj problem... nasao sam kacigu i od pre sat vremena sam ponosni vlasnik iste. U pitanju je HJC TR1. Ipak morao sam da napravim kompromis i da pristanem na malo tamniju kacigu ali i pored toga mislim da sam napravio odlican izbor. Sa popustom sam uspeo da kupim kacigu za 95e! Mislim da je suvisno reci da je best buy ;) Hvala puno svima na savetima i pomoci.

4621492950.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja