Afro 8 Napisano Decembar 15, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha XTZ750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi neki posao do marta u BGu ili okolini, zaposlen sam kao zavarivac u feromontu za stalno, ali sam na "cekanju" do marta 2016. Imam ateste za argon (vrlo malo iskustva), elektro i kombinaciju, znam da varim i Co2 iz licne prakse. Imam 27 godina i zivim u Obrenovcu.Imam A,B,C kategorije vozacke dozvole.Radio bih nesto do marta, da li kao vozac, dostavljac, fizikalac, zavarivac, bravar ili sta vec imate da ponudite a da moze da se "savlada". Nisam nikada radio kao konobar ali bih rado probao u nesto manje prometnom kaficu jer nemam iskustva.Saljite na PP ili na viber 0605552517 (nemojte dzaba na sms nisam platio racun )Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Decembar 15, 2015 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.promaschinen.com/ Ova firma je trazila zavarivace pre mesec dana, ako ti nije daleko pozovi da pitas ili idi licno... Plata i uslovi su vrhunski. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Afro 8 Napisano Decembar 16, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha XTZ750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Kavke, sad sam zvao, kaze da nemaju trenutno visak posla pa im ne treba dodatnih radnika.Ostaje aktuelna potraga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Decembar 16, 2015 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Kad si upisan Afro, a vozis Super Tenere Ni ja te ne bi primio da radis kod mene Salim se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Afro 8 Napisano Decembar 17, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha XTZ750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi je krenulo sa poslom, necu ni to voziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Afro 8 Napisano Decembar 27, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha XTZ750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...