daxon81 31 Napisano Decembar 12, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam od skoro u Nisu znacilo bi mi da znam neke majstore iz Nisa i okoline a u cilju sredjivanja ljubimca.Molim sve kolege za imena i brojeva pa da malo uredim stvari preko zime,elektricari,mehanicari i neko za karb..hvala i pozdrav pa se vidimo na drumu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2444 Napisano Decembar 13, 2015 Andragog, 5010 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ne pipaj KLEa , sve ke OK... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Decembar 13, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Ako verujes ja sam u Nisu vec 4god i nisam cuo za kasvetnog majstora... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Decembar 13, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan isti problem mada ja sam od skoro(2 god) u nisu ..pa kad zatreba teram motor u Zajecar ili Knjazevac blizu kuce ,,,jedino u nisu Sale sa foruma za kog sam ranije znao da je dobar ,,sad neznam dal jos uvek radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Decembar 13, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan 064 1286 963 Sasa Nis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5135 Napisano Decembar 13, 2015 Drug član, 1528 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan alo alo alo !!! jeste normlani ? nema majstora u Nisu ? eeee , drugari moji ... najjaci majstor ne u Nisu , rekao bih u Srbiji za motocikle je Sale , to je prvo velika ljudina , pa onda jos veca majstorcina .. covek sta zna i kakve podatke ima u glavi , ja sam se zgranuo par puta ... on je naravno i clan ovde na forumu , Sale , onaj sto prodaje onog famoznog Dukatija ... 064/1286963 i 018/274381 http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/4195-sasa-nis/ PS - nisam ni gledao prethodni post ali eto , potvrda jos jedna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Decembar 13, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Dobro de, ne ljuti se, nismo mi rodjeni Nislije pa da znamo, nismo rekli da nema vec da nismo culi da ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5135 Napisano Decembar 13, 2015 Drug član, 1528 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan hahahah ... ma salim se , more ... ( nisam ni ja rodjeni Nislija ,ali znam Saleta...) ps - znam ga zato sto sam vozio kawasaki hahahahahahhahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Decembar 13, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan E sad bar znas sta ne trebas da vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5135 Napisano Decembar 13, 2015 Drug član, 1528 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ne priznajem ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...