Vlada GS 190 Napisano Decembar 6, 2015 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. U pitanju je moje mladje dete koje je po profesiji kuvar. Radio je u Francuskoj dve godine, prvo u Saint Malo godinu dana a zatim u Parizu jos godinu dana. Zatim je bio u Rusiji, Moskva, i tu je u jednom nasem restoranu radio nepunu godinu. Nedavno se vratio... Pa sam hteo da Vas pitam da li nekom treba mlad i vredan kuvar, ili znate nekoga ko ima restoran ili hotel, a da mu treba... Hvala vam...Pozdrav, Vlada GS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Decembar 6, 2015 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Na Kopaoniku zimi posla za kuvare...koliko oces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Decembar 6, 2015 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Gde...kome...kako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Decembar 7, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi koliko traži za platu. Ako oce može lako naci posao u Bg-u za 40-50k ako je sta naucio tamo gde je bio. Za vece plate treba (debela veza) ili (odlicno iskustvo i da je mazga da radi od 9do24h) ili (da nadje nekog gaya koji ima poznanstva). Za ovo trece sam protiv ali sam upoznao par kolega koi su se tako probili pa su sad kuvarcine po odredjenim mestima koje posecuju njima slicni i imaju po90-100k platu. Za prva dva mu negine rad od jutra do jutra dok mu 00 ne izadju na uši ako oce malo vecu platu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15873 Napisano Decembar 7, 2015 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mozda mogu pomoci...... pogledaj PP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...