vladmark 2 Napisano Decembar 4, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Zemun - Beograd Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Evo konacno i ja da se upisem... Da se predstavim, ja sam Marko iz Zemuna, dugo vec citam forum ali nikako da sokocalo dodje na red, klinci, posao, kuca.. itd Prvi izbor mi je bio neki mladji KLE, ali sticajem okolnosti sam na kraju postao vlasnik BMW GS-a F650.. Ovo mi je prvi motor tako da idem sad da peglam po dvoristu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 4, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! Gde si ga uzeo? Da nije iz Mrčajevaca kod Čačka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Decembar 4, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Marko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmark 2 Napisano Decembar 4, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Zemun - Beograd Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, kod Cacka, decko se zove Djordje, kaze da ga je duze vreme prodavao.. ali nije hteo da spusta cenu.. ipak smo se nasli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 4, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Pomenuo je neki problem sa paljenjem, dizne, ECU, šta li... pa proveri. Takođe, nađi ga na FB i pogledaj u galeriji šta je rađeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganaZoran 0 Napisano Decembar 5, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Evo konacno i nas...Dragana i Zoran i nas mali mezimac Kawasaki ...nazalost nece slika preko moba pa to naknadno...inace zivimo u Bg i obozavamo motore kao i svi ovde a staz u voznji imamo po 30 godina ...i jos toliko pa nece biti dovoljno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganaZoran 0 Napisano Decembar 5, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Evo konacno i nas...Dragana i Zoran i nas mali mezimac Kawasaki ...nazalost nece slika preko moba pa to naknadno...inace zivimo u Bg i obozavamo motore kao i svi ovde a staz u voznji imamo po 30 godina ...i jos toliko pa nece biti dovoljno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Decembar 5, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, kod Cacka, decko se zove Djordje, kaze da ga je duze vreme prodavao.. ali nije hteo da spusta cenu.. ipak smo se nasli kad sam ja uzimao trazio 4000 i nije hteo da spusti... tj hteo je ali je toliko da ga je davao za te pare uzeo bih ga pre godinu i poa imao je problem kad je stavio xenon pa je skinuo i sve radi full... djole mi je brat, nema dozvolu i ovo mu stajalo u garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmark 2 Napisano Decembar 5, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Zemun - Beograd Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni je napomenuo da skidam kontakt od svetla ako mi duze stoji motor i da hoce dosta da povuce struje u trenutku paljenja... videcu mozda da prevezem svetla da se pale posebno.. Palili smo ga.. vozili... se je bilo ok.. Takodje mi je dao sve racune iz bmw-a gde je kupovao delove, djole je skroz korektan a motor je stvarno odlicnom stanju... cini mi se... Hvala na info i na savetima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Decembar 5, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je napomenuo da skidam kontakt od svetla ako mi duze stoji motor i da hoce dosta da povuce struje u trenutku paljenja... videcu mozda da prevezem svetla da se pale posebno.. Palili smo ga.. vozili... se je bilo ok.. Takodje mi je dao sve racune iz bmw-a gde je kupovao delove, djole je skroz korektan a motor je stvarno odlicnom stanju... cini mi se... Hvala na info i na savetima... tooooznam da je nesto oko svetala... mada motor je koriscen u par filmova, mozda sediste povuklo vlagu od odredjenih stvari :D al ono samo uvodna spica kratkometraznog filma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmark 2 Napisano Decembar 5, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Zemun - Beograd Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan He he, prle i tihi... reklama filma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...