X3M 26 Napisano Decembar 3, 2015 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Motor je 1991. god,presao je 67000 i u odlicnom je stanju,dobri lanac i lancanici,motor i menjac odlicni,gume mogu da se voze jos jednu celu sezonu,plocice zamenjene i na prednjim i na zadnjim diskovima,akumulator odlican,za detaljnije informacije pozovite.Inace motor je u mom vlasnistvu vec 3 godine,vodi se na mom imenu i registrovan je do 06.2016.god.Razlog prodaje je kupovina Honde CBR 900rr,i zamena je moguca samo za taj model(900rr,919rr,itd...),uz doplatu ako je doplata realna i u skladu sa stanjem motora.Cena je 1500e i samo za ozbiljnog kupca za kes podlozna korekciji. 064 35-75-868,Djordje Moze poziv,moze sms,pp,whatsapp,viber... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Januar 3, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan 1300e,zimski popust Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 9, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan jel motor bio na SM tablama kad si ga kupio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Januar 10, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne, bio je na Bg tablama, registrovan na Vozdovcu. Послато са 6016X уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 10, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan aha ok,pitam samo zato sto su meni nudili istu takvu f2,preslikanu,pre oko 3god, za neki auto koji sam prodavao nismo se dogovorili oko doplate,pa mi malo i zao sto je nisam uzeo,bila je ko lutka,kao i ova tvoja srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Januar 10, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Pa sta znam,ovo joj je fabricka sema,moguce da je bila jako slicna... Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Januar 27, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan I dalje na prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Februar 20, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelan oglas i dalje,neki 900rr? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 5, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Za ozbiljnog kupca za kes, ozbiljan i popust ;-) Послато са 6016X уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1753 Napisano Mart 6, 2016 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Motor bas lepo izgleda. Verovatno ce nekog i usreciti, ali iz licnog iskustva, iz Valjeva vise ni kera za salas ne bih ni na poklon uzeo. Verovatno bi me i u toj varijanti kostao kao Svetog Petra kajgana... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 6, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na komentaru za motor. Ali ne vidim kakve veze ja i moj oglas imamo sa drugim delom posta, ima nas raznih, svuda po Srbiji... Pozdrav i bez ljutnje ;-) Послато са 6016X уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1753 Napisano Mart 7, 2016 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na komentaru za motor. Ali ne vidim kakve veze ja i moj oglas imamo sa drugim delom posta, ima nas raznih, svuda po Srbiji... Pozdrav i bez ljutnje ;-) Послато са 6016X уз помоћ Тапатока Nema ljutnje, naravno. To je moje licno iskustvo, i losa trgovina po mene. Brzo da ga prodaš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1998 Napisano Mart 7, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Како се беше каже, шабачка чивија и ваљевска подвала. А мотор прелеп, што би ја рекао ретро. Волим те моделе и шаре са почетка 90их па то ти је. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 7, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na komentaru za motor. Ali ne vidim kakve veze ja i moj oglas imamo sa drugim delom posta, ima nas raznih, svuda po Srbiji... Pozdrav i bez ljutnje ;-) Послато са 6016X уз помоћ Тапатока Nema ljutnje, naravno. To je moje licno iskustvo, i losa trgovina po mene.Brzo da ga prodaš. Hvala, sportski pozdrav! Послато са 6016X уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 7, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Како се беше каже, шабачка чивија и ваљевска подвала. А мотор прелеп, што би ја рекао ретро. Волим те моделе и шаре са почетка 90их па то ти је. Ne moze nista da se poredi sa fabrickim semama, kako god da ga urade :-) Послато са 6016X уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 23, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan 1200e, a ako bas treba,dogovaracemo se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 30, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 1000e fiksno.Mislim da je i vise nego povoljno. Nanisanio sam dobar 900rr i sto pre bih da dodjem do njega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Mart 30, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Pa da si odmah stavio 1000 kad su se trazili motori pa i ajde..ovako..ko zna,mozda.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 30, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad se valjda traze? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano April 12, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Послато са 6016X уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...