Badžo 1 Napisano Decembar 1, 2015 U prolazu, 30 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Alpina Pacific (bicikla) Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, koje velicine treba kaciga za enduro. Cuo sam da treba da ima lufta od prilike dva prsta izmedju brade i kacige.. Jel to tacno, i koju velicinu da kupim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 1, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze za sta je kaciga,izmeri obim glave,i prema tome gledaj.Po sred celenke pa lepo oko cele glave,i to ti je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Decembar 1, 2015 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sada skoro kupovao kacigu, izbegavaj da naručuješ preko neta, jer ne znaš dal će ti veličina pasovati. A uživo kada gledaš(isprobavaš ) mislim da tu nema puno da se priča, ne bi trebalo mnogo da steže(da ne možeš ni minut da izdržiš ) a ni da bude labava, to ćeš ipak ti po subjektivnom osećaju da vidiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Decembar 1, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Veruj metro I probaj jer nisu svi oblici za sve glave. Nadju sebi najudobniju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Decembar 1, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucio preko neta al prethodno nasao kod Grade isti model samo polovna pa probao. Obrati paznju polovna ume da bude dobro razgazena a nova da te steze, zavisi kako je ko prethodno nosio.. Ako mislis na Kros kacige one imaju mnogo vise lufta u tom delu, bitnije je kako ti stoji oko gornjeg dela glave, obrazi. Послато са ME173X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Decembar 2, 2015 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze za sta je kaciga,izmeri obim glave,i prema tome gledaj.Po sred celenke pa lepo oko cele glave,i to ti je to. U potrazi sam za nekom Dual-Sport kacigom.U jednoj domaćij radnji imaju Acerbis Active na popustu,ali samo u "S" veličini.Izmerim obim glave i dođem do broja od 57cm. Posle odem na sajt proizvođača i tamo ovakvi podatci http://goo.gl/C1QTvh Sad me interesuje da li svaki proizvođač ima svoje kalupe,ili to zavisi od modela i namene kaciga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Decembar 2, 2015 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Wasta Pogledaj-probaj Caberg Tourmax ima 5 zvezdica na sharp testu,trebalo bi da ti odgovara M velicina. Jeste malo skuplja od te koju si gledao cini mi se ali ipak ne kupujes kacigu tako cesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Decembar 2, 2015 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je uzeo poslednji komad bele boje prosle godine krajem decembra u Guevari za nekih 185 € na snizenju pa sam ja u maju ipak odlucio da uzmem Caberg Modus u Sloveniji (naravno dobio i popust i povracaj pdv-a) u TC Motoshop za pristojne novce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Decembar 2, 2015 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Wasta Pogledaj-probaj Caberg Tourmax ima 5 zvezdica na sharp testu,trebalo bi da ti odgovara M velicina. Jeste malo skuplja od te koju si gledao cini mi se ali ipak ne kupujes kacigu tako cesto... Acerbis Active na popustu je 9700 din,a Caberg Tourmax 209e (25000 din).Nije baš mala razlika u ceni + ne bih flip-up. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Decembar 2, 2015 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan E pa nisam znao da je tolika razlika u ceni. Videh na sajmu neke IXS dual kacige za manje od 150 € ali mi nijedna nije lezala...mozda je i sada neko snizenje za stare modele. Pozz i srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Decembar 2, 2015 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se ja razumem u tematiku, MX (kros) kaciga treba da po glavi ima više lufta nego integruša ili dual-sport. Uzmi knap kros kacigu, ima da umreš od manjka krvi posle dva minuta rvanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Decembar 3, 2015 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Kacigu, pa i kros uzmi da ti odgovara i bude taman, kakvi luftovi i vece ili manje. Sam oblik i namena kacige ostavljaju vise lufta kod brade zbog disanja itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Decembar 3, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Acerbis Active ja nisam mogo nijednu velicinu da stavim na glavu ni XXL, a inace nosim XL, recimo sadasnji Caberg je XL. Inace ta kaciga je surovi kinez imas je po svim kineskim sajtovima sa razlicitim natpisima. Ne kazem da je zato losa, samo da imas u vidu, ja sam prvo narucio XL, pa cekao XXL na kraju je vratio u radnju i uzeo gume nove . Jednostavno i XXL mi je bila toliko mala da nije bilo podnosljivo da je nosim. Obim glave nemoj da gledas, nego nadji negde kacigu i probaj je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 4, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/111304-nova-airoh-jumper-cross-kaciga-m/#entry1792661 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Decembar 4, 2015 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam novu Acerbis kacigu-go kurac,nije za kros mozda su im te bolje,inace mi prosle nedelje lik u barelu rece da nece vise drzati njihove kacige i jakne jer nisu zadovoljni kvalitetom,mislim da ti je sasac dao bolji predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...