Pablo 1936 Napisano Novembar 30, 2015 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Sa našim gostom Aleksandrom Džankićem, MotoGP komentatorom sa SportKluba, smo ćaskali o protekloj MotoGP sezoni. Dotakli smo se i komentatorskog posla, koji ima svoje lice kao i naličje. Dajte nam svoje viđenje upravo završene sezone! Uživajte! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skotina 2 Napisano Decembar 1, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSF600 Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Sve je na mestu sto gospodin Aleksandar kaze u vezi komentarisanja, i ne treba da se pljuju i vredjaju i nije lako raditi taj posao, ali im definitivno fali energije u prenosima moto trka. Poredim sa njihovim kolegama iz Engleske i Amerike, a i neprevazidjenim italijanima koje ni ne razumem ali energija sa kojom prenose je brutalna. Kao da vatreno navijaju za svakog trkaca ali su i dalje objektivni. (Naravno, italijane u vezi Rosija izostavljam iz objektivno). Dok slusam britance jedva da mogu mirno da sedim ako se nesto desava na stazi. Cak sam i uporedjivao iste trke. Odgledao sam na SK live i onda uvece skinuo sa neta britance. Kao da su dve razlicite trke. Svaka cast i samo napred, ali ja bih samo voleo da malo vise energije unesu u to. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...