Jump to content

Moto Zajednica

Sad sam tip-top za sezonu

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 103 postova

Ja sam ih platio oko 14000 ali mislim da su sada malo manje od 13000.Oko 12700 i nesto.Gora-tex.Imaju protektore na kolenima.Letnje su ali ne bas za extremne vrucine jer imaju onu tanku,sinteticku postavu koja prilicno greje ako nisi na motoru a Sunce przi.Model je STREET CARGO.Imaju velike dzepove sa strane i lice malo na pantalone za snowboard (zbog cega su mi se i svidele).Imaju ispod sruka deo koji je rastegljiv pa koliko god da se savijes,struk od pantalona se ne spusta.Struk moze da se skracuje.Jedini problem ti moze biti Ako imas duboke cizme,tesko ces ih uvuci u njih jer su dole siroke.Ako te jos nesto interesuje,pitaj.Ima ih na alpinestars sajtu,pa ako te ne mrzi pogedaj,mozda saznas jos nesto.Inace ih toplo preporucujem.Ja sam prezadovoljan.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2245 postova

Ja sam ih platio oko 14000 ali mislim da su sada malo manje od 13000.Oko 12700 i nesto.Gora-tex.Imaju protektore na kolenima.Letnje su ali ne bas za extremne vrucine jer imaju onu tanku,sinteticku postavu koja prilicno greje ako nisi na motoru a Sunce przi.Model je STREET CARGO.Imaju velike dzepove sa strane i lice malo na pantalone za snowboard (zbog cega su mi se i svidele).Imaju ispod sruka deo koji je rastegljiv pa koliko god da se savijes,struk od pantalona se ne spusta.Struk moze da se skracuje.Jedini problem ti moze biti Ako imas duboke cizme,tesko ces ih uvuci u njih jer su dole siroke.Ako te jos nesto interesuje,pitaj.Ima ih na alpinestars sajtu,pa ako te ne mrzi pogedaj,mozda saznas jos nesto.Inace ih toplo preporucujem.Ja sam prezadovoljan.

hvala lepo

Koji je ovo model Arai kacige? Gde si kupio i koliko kosta? Necu da te pitam da li si zadovoljan... :D A ova Shoei, jel to model XR-1000?

aj da ti ja odgovorim posto sam jedini budan :)

Arai je model Viper GT Sinister i da, ono jeste XR1000

Imas svuge po netu cenu, mislim da su obe tu negde oko 500EUR

• In Mud We Trust, 1918 postova
  • Motocikl: 950ADV

Koji je ovo model Arai kacige? Gde si kupio i koliko kosta? Necu da te pitam da li si zadovoljan... :D A ova Shoei, jel to model XR-1000?

nisi jedini !  ;D

aaa kad kreces po bike ?!  ;D

• U prolazu, 92 postova

Hvala... Idem u Bech krajem meseca pa cu da pogledam tamo... Posto ovde nema da se kupe te kacige, probacu da nadjem tamo... A i motor bi trebao da stigne pocetkom aprila... pa taman... :D

nisi jedini !  ;D

aaa kad kreces po bike ?!  ;D

a sada vec za 26 sati i 12 minuta...ma leti vreme... ;D ;D

Nego da ne offujem skroz, mislim da je ovaj Arai ipak nesto skuplji od XR1000. Blize je 600EUR

XR 1000 mi je doneo drugar iz Austrije i platio sam je 490EUR +crni vizir 55EUR.Imas ih u LOUIS-ovim prodavnicama.Arai mi je doneo lik iz S Mitrovice,Dusko,ima negde na sajtu njegova adresa.Ona je bila 650EUR + zatamnjeni vizir 90EUR.Prezadovoljan sam sa obe.Mozda je Arai za nijansu tisa i ima manju skoljku pa lepse izgleda.

Ja imam te Alpinestars SMX-2 rukavice, odlicne su!  Koliko si ih platio tamo? Jesenas su bile 90 eur u Xtreme-u.

I ja sam ih uzeo prosle godine u Xtreme-u.Nisu bile toliko skupe.Ne secam se tacno ali mislim da sam ih platio negde oko 5000.Ali nemoj da me drzis za rec mozda gresim.

Ja imam te Alpinestars SMX-2 rukavice, odlicne su!  Koliko si ih platio tamo? Jesenas su bile 90 eur u Xtreme-u.

I ja sam ih uzeo prosle godine u Xtreme-u.Nisu bile toliko skupe.Ne secam se tacno ali mislim da sam ih platio negde oko 5000.Ali nemoj da me drzis za rec mozda gresim.

U pravu si.I ja sam ih toliko platio.Dao sam 50eur kao kaparu jer sam tada uzeo i pantalone pa sam dosao za par dana o dao ostatak.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja