Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem BMW f650gs abs

Recommended Posts

• U prolazu, 57 postova
  • Motocikl: Yamaha ybr Honda Transalp

Ko sto rekoh kupio bi bmw f650gs,sa abs-om.Posto sam matori povratnik usvet motora taj bi me abs verovatno sacuvao od kojecega. Ajd pomozite .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1476 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Moj predlog je da se okanes povratka na motor... :popovanje:

• U prolazu, 57 postova
  • Motocikl: Yamaha ybr Honda Transalp

Moj predlog je da se ne oslanjaš puno na BMW.....................Honda je zakon :care:  :care:

A i dvoumim se izmedju f650gs-a i transalpa...

• Solo Rider, 3094 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A

Moj predlog je da se ne oslanjaš puno na BMW.....................Honda je zakon :care:  :care:

A i dvoumim se izmedju f650gs-a i transalpa...

Ima nekoliko drugara koji voze BMW motore generalno su ljudi zadovoljni jedino mi smeta finansijski momenat. Tekuće održavanje za moje pojmove finansijski suicid. U startu već je skup,delovi skupi,ruke majstora skupe. Generalno nikoga ne ubedjujem da ga ne kupi, nek' je svakom srce na mestu ali da li bi ga kupio...nikad. Ako se odlučiš ipak za njega u zdravlju se vozio.

• Drug član, 1089 postova

Odrzavanje BMW-a sa Rotaxom je daleko od skupog...tj. skupljeg u odnosu na druge motore. Jedino sto je skuplji u nabavci.

A kolegi Vasicu samo mogu da porucim da ako kupuje malog GS-a neka gleda 2004+ godiste...tacnije twin spark varijantu.

• Podržavam 1

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

koliko je skupo to odrzavanje?

Post vidim da vozite pa reko da pitam?

Ali neka neko povuce paralelu sa recimo tim isti transalpom ili bilo kojim drugim motorom

Šta da ti kažem kad sam na moj hondi odmah kupio sve za servis kad sam je pazario za oko 200€ koliko me sećanje služi prešao oko 50 k za doduše 4 god. u medjuvremenu sa menjao ulje i filter za ulje. Pipnuo nista nisam. Uglavnom to je moje lično mišljenje što ne mora da znači. Slusam sta pricaju ljudi koji voze. Meni lično ne odgovara opet ne mora da znači ljudi vole i ne žale s t o da ne.

• Drug član, 755 postova
  • Motocikl: nekad

Imaš i onog plavog scarvera u oglasima. Baš je lep (bar meni), a izgleda i da je u top stanju.  Mislim da bi ti super legao.  :takoje:

• Podržavam 1

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

bane, ja vozim, 6 godina. Stelovanje ventila (posto je sa plocicama) jedino je problemataticno, ostalo sve kao i kod svih ostalih motora, mozda i povoljnije.

Do sada 6 godina, oko 70 000 km nikada nista nije crklo. Osnovno odrzavanje i nista vise. . . Ulje kao i svako drugo filter kao i svaki drugi gume kao i sve ostale. . .

• Drug član, 1089 postova

Cena odrzavanja je apsolutno ista kao za svaki drugi motor. Nista na njima nije skuplje. Jedino sto dosta manje goriva popiju od bilo kog drugog motora.

Ja sam vozio BMW-a CS-a cetiri sezone. Negde sam procitao da se sav raspadne unutra...to nisam doziveo dok je bio kod mene...naprotiv...

bane, ja vozim, 6 godina. Stelovanje ventila (posto je sa plocicama) jedino je problemataticno, ostalo sve kao i kod svih ostalih motora, mozda i povoljnije.

Do sada 6 godina, oko 70 000 km nikada nista nije crklo. Osnovno odrzavanje i nista vise. . . Ulje kao i svako drugo filter kao i svaki drugi gume kao i sve ostale. . .

:takoje:  :takoje::neznam:  :neznam:  

• Drug član, 755 postova
  • Motocikl: nekad

Kakve veze sa ovom temom imaju moroni koji voze 300 tamo gde je ograničenje verovatno manje od 100, pretiču sa desne strane, zaustavnom trakom ... ccc, kakvih debila ima na ovom svetu, Bože dragi ...  :jok:

• Podržavam 1

• drkadzija, 1224 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Moj glas ide za Transalp, kažu englezi da je to najdosadniji motor na svetu - nikada se ništa ne pokvari :) ...sem možda reglera :D

... a ovaj GS iz Temerina mislim da pripada članu ovog foruma JosephuB a za njega ti garantujem da je sve onako kako ti kaže, čovek je pošten do bola....

P.S. Da obrazložim, ka svim BMW-ima imam odbojnost zbog dizajna, često upitne pouzdanosti i sekte koja ga prati i ne dopušta išta loše da se kaže o njemu....

• Podržavam 4

P.S. Da obrazložim, ka svim BMW-ima imam odbojnost zbog dizajna, često upitne pouzdanosti i sekte koja ga prati i ne dopušta išta loše da se kaže o njemu....

Tako je Grofe :BJB-Transalp:  :BJB-Transalp:  :BJB-Transalp: :BJB-Transalp:  

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja