mitri 1847 Napisano Novembar 17, 2015 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Na EICMA sajmu Suzuki predstavio novi SV 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 17, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Do pre nekoliko godina sam ziveo u uverenju da ruzniji izduvni lonac od onoga na MZ ne postoji, ali izgleda da se dizajneri trude da me razuvere. Ljudi kakve su ovo bre sulundarcine? Jel se to dizajneri zaista takmice ko ce da napravi ruzniji i rogobatniji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Novembar 17, 2015 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan sa okruglim farom može 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10534 Napisano Novembar 17, 2015 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan osim ultra ruznog auspuha, meni se ovo svidja, iako mozda malo previse podseca na Monstera ali mogu da oprostim, nadam se da ce i S verzija da bude ovako lepo uradjena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 17, 2015 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Men je ovo brate mili sve sam copy/paste... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 17, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Do pre nekoliko godina sam ziveo u uverenju da ruzniji izduvni lonac od onoga na MZ ne postoji, ali izgleda da se dizajneri trude da me razuvere. Ljudi kakve su ovo bre sulundarcine? Jel se to dizajneri zaista takmice ko ce da napravi ruzniji i rogobatniji. И дилу су са акраповичем, јошимуром и осталима, па кад би направили лепо, па још кад би могло и да се чује добро, ови би комотно могли позатварати. Е, да се то не би десило, праве ова чуда. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4960 Napisano Novembar 18, 2015 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala svu su ko jaje jajetu. ali meni se sviđa. Onaj Gladijus je bio promašaj. Jos ako cena bude normalna, a to je do 6000€ opet će dobro da se prodaje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Novembar 18, 2015 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se dopada generalno. Ali mi se ne sviđa što je čelični ram, i nije više lagan motocikl. Stari ima 165 kg, ovaj ima 30 kg više! I čini mi se da će kao i sa starim biti problem. Ako hoćeš lepo da se vozaš, prvo sređuj vešanje.Imali neke najave za S model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola 13 17 Napisano Novembar 18, 2015 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha FZ8N Prijavi odgovor kao problematičan Meni lično je SV 650 ostao u lepom sećanju jer sam na njemu vršio obuku.I baš kad smo svi mislili da SV serija odlazi u istoriju eto ih ali sa jednim nedostatkom, a to je cevasti ram kao kod Aprilije i KTM-a. Nego kad nađeš S verziju obavezno nakači jedva čekam da vidim kakav je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola 13 17 Napisano Novembar 18, 2015 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha FZ8N Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam baš pregledao malo detaljnije i dve opcije se pominju SV650 i Sv650/A u naked varijanti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2434 Napisano Novembar 18, 2015 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor je 90% GLADIUS !! a 80 posto SV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaNiro 50 Napisano Novembar 18, 2015 U prolazu, 79 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor je 90% GLADIUS !! a 80 posto SV Lici i meni dosta na Gladiusa. Jel su unapredili agregat vesanje i geometriju ili ovo neka "jeftina narodska" varijanta ? Sto se tice rama, meni se uvek dopadao taj trelis, e sad nisam imao prilike da vidim koja je razlika u odnosu na aliminijumski, jer mi i bivsi i buduci motor imaju cevasti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2434 Napisano Novembar 18, 2015 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan To je ram od Gladiusa samo nema one plastike oko donjeg dela rama . Ogibljenje, kocnice, itd sve je SV znaci 16 godina !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4960 Napisano Novembar 18, 2015 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ništa, sad imamo novog SV-a koji ima poboljšan motor i nekoliko novih zezancija. Meni je izgled super samo u nekoj drugoj boji. Za vozikanje po gradu i poneki kraći put ovo je super, samo ne sme kod nas da košta mnogo više od ER6(trenutno 5600€) Mnogo bolji izbor od trenutno sve popularnijih polu bicikala iz 300 klase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.ktmx 24 Napisano Novembar 20, 2015 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor je 90% GLADIUS !! a 80 posto SVA auspuf je skinut sa GSR750 i izbusene par rupica na njemu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Novembar 21, 2015 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala svu su ko jaje jajetu. ali meni se sviđa. Onaj Gladijus je bio promašaj. Jos ako cena bude normalna, a to je do 6000€ opet će dobro da se prodaje. Mislim a i nagadjam da ce cena biti oko 6500 minimum voleo bi kad bi bila manja ali tesko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2434 Napisano Novembar 21, 2015 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nece biti vise od 5300 do 5500 e Nema nista od tehnike sta dize cenu. kao neke promene mape, nekakva gasna ogibljenja, bla bla . Sve je vec u radu godinama !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2576 Napisano Novembar 21, 2015 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nece biti vise od 5300 do 5500 e Nema nista od tehnike sta dize cenu. kao neke promene mape, nekakva gasna ogibljenja, bla bla . Sve je vec u radu godinama !!! Hehe,jel se šališ Teško ispod 6500,a možda i malo prebaci...ipak drago mi je da su opet vratili sv-a kao ulazni model naked-a ,a onog malog nedostojnog gladiusa da pošalju u istoriju.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4960 Napisano Novembar 22, 2015 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako bude 6500 onda će baš da se usreće sa prodajom. I Jamaha i Kavasaki će imati jeftiniji motor samo modernije koncepcije u toj nekoj kubikaži 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 3, 2016 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Mart 3, 2016 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Proveren agregat Jeftiniji ram. Mala potrosnja. Meni samo bode oci "opet" taj okrugli far kao na traktoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 31, 2016 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4960 Napisano Mart 31, 2016 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znači u Engleskoj sa 5490£ je jeftiniji od Mt07 i Er6n Nadam se da će to kod nas da bude cena u evrima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10534 Napisano April 1, 2016 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Proveren agregat Jeftiniji ram. Mala potrosnja. Meni samo bode oci "opet" taj okrugli far kao na traktoru. Meni se bas i svidja sto su mu zadrzali okrugli far, to je pravi pravcati predstavnik Naked klase, samo, sto ga vise gledam, to me vise podseca na starog Cagiva Raptor-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano April 4, 2016 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki kao da mrzi svoj sv650. Da ga ne mrzi, ne bi mu stavljao tu zadnju viljušku od 6x4 kutije iz Jeep commerca i u 4. generaciji. Ali jbg, nama niko nije kriv što su nam oči naparene custom nakedima koji se rade od motora koji u startu koštaju duplo više od ovakvih mašina. Ovo je entry level motor i bitno je da i dalje ide 20x bolje nego što izgleda. Svidja mi se ram od okruglih cevi više od onog sa spljoštenim cevkama, ali je tu malo izgubio na mišićnoj masi. Svidja mi se plastika na prednjem blatobranu, ne svidja mi se ista ta plastika u rupama rama ispod tanka. Izduv da stave ispod jer su već krenuli da ga uvijaju kao Panigale cobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...