bugiman 725 Napisano Novembar 14, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoju jaknu Belo Safari, jakna nije nigde pocepana, stanje je ok. Jedino treba da se zasije cicak na kragni, jer je stari bio istrosen i skinuo sam isti. Jakna je za osobe 85-100kg, 185-190cm+. Kaciga poklon uz jaknu. Link za jaknu sve sto vas zanima u vezi materijala http://www.helmexpress.com/belo-safari#!prettyPhoto Cena 80e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Novembar 14, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Titanijum Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Novembar 14, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za 200 kg koncetrata za svinje i 4 betonske zardinjere ? :D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Novembar 14, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za 200 kg koncetrata za svinje i 4 betonske zardinjere ? :D Posto znam da svinje nemas, od kad si poceo da jedes koncentrat :D :D 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Novembar 14, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam ne odgovara koncentrat,mogu da Vam ponudim i časove voznje :-D :-D :-D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Novembar 14, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam ne odgovara koncentrat,mogu da Vam ponudim i časove voznje :-D :-D :-D Pa zar ne bi casovima trebao da napredujem, a ne da nazadujem? :-D 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Novembar 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Posto ne mogu da se odbranim od ponuda 60e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 24, 2015 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam,da je jakna mnogo lepsa uzivo nego na slikama,nazalost,danas sam je probao i meni je mala Ko je uzme,nece se pokajati 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Novembar 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam,da je jakna mnogo lepsa uzivo nego na slikama,nazalost,danas sam je probao i meni je mala Ko je uzme,nece se pokajati Hvala kolega 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...