Hellboy 2 Napisano Mart 14, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem stator(magnet)za paljenje od aprilije pegaso 125cc,pasuje i od nekih aprilia rs125. ima 5 zica,zaliven je skroz i kacenje mu je na 3 sarafa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Mart 14, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Mart 14, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Mart 15, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomagajte!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milijas 1 Napisano Mart 15, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: okolina kg-a Prijavi odgovor kao problematičan meni treba da stignu u toku sledece nedelje neki delovi za apriliu motor rotax 123 ako bude imalo to javljam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Mart 17, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi dajte jos neku siguricu za magnet...Motor mi stoji kod majstora,a ovoliko lijepih dana za voznju, a moja masinica parkirana :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...