Unreal 0 Napisano Novembar 11, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, Ja sam Tamara, iz Beograda. Trenuno sam u procesu kupovine svog prvog motora (Honda Transalp 650) Pouzdano znam da na ovom forumu mogu da dobijem odgovore od iskusnijih clanova na sva moguca bajkerska pitanja, zato sam se i registrovala Oduvek sam zelela da imam svoj motor, i sad je konacno dosao taj momenat Pozdrav! T. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Unreal 0 Napisano Novembar 11, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Novembar 11, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 12, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla! I ja sam kao početnik odmah uskočio u 650 ccm i nisam pogrešio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Unreal 0 Napisano Novembar 13, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 14, 2015 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za bajkerku. Ako nemaš iskustva sa vožnjom motora, onda budi veoma oprezna sa izborom, Honda TA 650 je ozbiljan i težak motor. U svakom slučaju srećno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...