vujo032 2669 Napisano Novembar 10, 2015 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Yamaha XS 250 - 76 god. Motor je odlično očuvan, unikatan, pali na kurblu i na dugme. Mali potrošač, jevtina registracija, gume dobre. Dejan je vlasnik tog motora 15 godina, cena je 1300 eura, podložna manjoj korekciji. Motor je registrovan do Sept.2016 Za sve ostale info:DEJAN:0631994118 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 10, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan da imam vremena i para...eto ga cafe racer... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Novembar 10, 2015 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan auuuuuuuuuuuu ko lutka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8592 Napisano Novembar 10, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan auuuuuuuuuuuu ko lutka jeste. Samo što nema šanse da ga proda za 1300e. A greota da ga da u bescenje. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2669 Napisano Novembar 10, 2015 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na komentarima. Nisam se setio da snimim zvuk, da stavim na You tube, pa da bacim ovde link, možda to uradim ovih dana. Zvuči brutale kao da je najmanje dupla kubikaža. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Novembar 10, 2015 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan auuuuuuuuuuuu ko lutka jeste. Samo što nema šanse da ga proda za 1300e. A greota da ga da u bescenje. Slazem se, ja imam isti problem sa Eliminatorom, doduse trazim manje ali avaj, gledam po oglasima za te pare vec moze da se pazari gpz, cb500 lagano, pogotovu su cini mi se pale cene zadnjih par meseci, ovi motorcici su za ljude koji vec imaju jedan motor a vole male klasike, ili nekog vikend entuzijatu, meni je mnogo zanimljivije peglati krivinice vikendom i pod punim gasom sa eliminatorom nego te iste sa cb1 lagano, da imam viska ovaj novac ne bih dva put razmislio, i onako mi se vuce po radionici jedan clubman volan sto pomenu sashac caffe u najavi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Novembar 10, 2015 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Divna je stvrarcica da je 650ccm ja bih verovatno poceo da razmisljam o novom poduhvatu Da ne baksuziram, ali mislim da je skoro nemoguce pordati ovakav motor za toliko novca. Ja sam porodao SR 400 '78 kompletno restaurirani za 1100E a krenuo sam sa 2000E, trebali mi novci a sada sam siguran da sam pogresio sto sam ga prodavao . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Novembar 10, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan ako ubrojim jos jedan ima da me overe u Padinskoj skeli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Novembar 10, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan oma bi menjao xt za njega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 10, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan da imam vremena i para...eto ga cafe racer... Dobro je sto nemas Fabrika>caffe racer 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 11, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Video sam je i cuo pre pet sest godina u Cacku, mnogo lep motor i jako je lepo radio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Novembar 11, 2015 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Divna je stvrarcica da je 650ccm ja bih verovatno poceo da razmisljam o novom poduhvatu Da ne baksuziram, ali mislim da je skoro nemoguce pordati ovakav motor za toliko novca. Ja sam porodao SR 400 '78 kompletno restaurirani za 1100E a krenuo sam sa 2000E, trebali mi novci a sada sam siguran da sam pogresio sto sam ga prodavao . Ako je ovo prodato za 1100E?!Šta reći,a ne zaplakati? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...