X8 Vračar 4860 Napisano Mart 27, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Brate, nema šanse. Plastika je toliko slaba da će je pop nitne smrviti. Mislio sam šrafovi, ali će se opet polomiti oko rupe koju šraf napravi. Mene nešto drugo čačka. Garantujem ti, da bilo ko samo malo jače udari po tasteru, jezičak puca i ladno ode kofer i kaciga u njemu. Za ne poverovati.Stavi alu ploču (možda veću) unutra pa zašrafi kroz nju.Jel to Hondin kofer ili koje marke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Mart 27, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, X8 Vračar je napisao: Stavi alu ploču (možda veću) unutra pa zašrafi kroz nju. Jel to Hondin kofer ili koje marke? Kappa. Pokušaću u Motolandu da vidim postoji li kao rezervni deo, na sajtu ne mogu naći. Posle toga razmišljam kako dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano Mart 27, 2021 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Mikec je napisao: Kolege, kakva su mislienja po pitanju skidanja katalizatora sa NC? Prilicno sam zadovoljan fabrickim topom medjutim drugari bajkeri mi predlazu da ga skinem i da cu dobiti zvuk po meri. Mene brine samo da ne dobijem neki kontra efekat u vidu kvarova na motoru, a nesto ne znam da je pisano u temi o tome (doduse davno sam je citao celu..) Pisano lani sa sve slikama, na seriskom cunku neces dobiti gotovo nista. Ako zamenis za otvoren top ili preradis fabricki, dobices dosta bolji zvuk. Pre 1 sat, Justicije je napisao: Kappa. Pokušaću u Motolandu da vidim postoji li kao rezervni deo, na sajtu ne mogu naći. Posle toga razmišljam kako dalje Nadji plasticara da ti zavari, ako ima prostora moze da pojaca var i tad ce biti daleko jaci od fabrike... resen problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2540 Napisano Mart 27, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Mikec je napisao: Kolege, kakva su mislienja po pitanju skidanja katalizatora sa NC? Prilicno sam zadovoljan fabrickim topom medjutim drugari bajkeri mi predlazu da ga skinem i da cu dobiti zvuk po meri. Mene brine samo da ne dobijem neki kontra efekat u vidu kvarova na motoru, a nesto ne znam da je pisano u temi o tome (doduse davno sam je citao celu..) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ti drugari bajkeri što ti predlažu da skineš katalizator ti nisu drugari Ne diraj ništa, imaš nov motor. NC nije predvidjen da se dere na auspuh, nego da uživaš u vožnji. To nek se deru oni sa R-ovima. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Mart 28, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Satelis je napisao: Nadji plasticara da ti zavari, ako ima prostora moze da pojaca var i tad ce biti daleko jaci od fabrike... resen problem. Nerma tu varenja i zbog sastava materijala i zbog završne obrade i zbog debljine zida. U to se pomalo razumem preko čamaca koje stalno nešto krpimo. Nadam se da ima u Motolandu kad već ima bravica, a ako ipak ne nađem imam neke ideje za budženje. A najviše mi se dopada ideja da za koju hiljadu nađem neki stari kappa/givi kofer, najmanji mogući samo da mu je to ispravno. Novi ovakvi oko 50 L su između 22k i 28k din, tako da se isplati dati 2-3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano Mart 28, 2021 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kako god, tvoja stvar kako ćeš i šta ćes. Gotovo sam siguran da se može problem rešiti varenjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 174 Napisano Mart 28, 2021 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, vasa.93 je napisao: A ne brine te zagađenje ni malo? Mnogo će da zagadi okolinu NC bez katalizatora Pre 12 sati, Satelis je napisao: Pisano lani sa sve slikama, na seriskom cunku neces dobiti gotovo nista. Ako zamenis za otvoren top ili preradis fabricki, dobices dosta bolji zvuk. Prelistaću onda temu ne bih li pronašao te informacije, hvala za hint. Mada ja sam se ponadao da mogu onda ostaviti fabrički top jer mi jako lepo izgleda. Pre 12 sati, Yanco je napisao: Ti drugari bajkeri što ti predlažu da skineš katalizator ti nisu drugari Ne diraj ništa, imaš nov motor. NC nije predvidjen da se dere na auspuh, nego da uživaš u vožnji. To nek se deru oni sa R-ovima. Pa i nije nov, ima 50000km. Šalu na stranu, volim nešto dublji i jači zvuk isključivo zbog toga što ga vozim dosta po gradu i ideja je izbeći "nisam te video" situacije. A takva situacija mi se umalo nije desila par dana nakon kupovine bajka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane V 19 Napisano Mart 28, 2021 U prolazu, 49 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: NC750D Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, godovic said: Ko je danas bio na ADI oko 17:00h hteo jedan Makedonac da vas pozdravi ali ste otishli? Ako bude jos neke NC voznje, zainteresovan sam drugari ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane V 19 Napisano Mart 28, 2021 (promenjeno) U prolazu, 49 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: NC750D Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ako neko zna nekoga da prodaje bocne kofercice za NC750 - Integru nek mi se javne. Hvala hvala... Promenio Mart 28, 2021 član Bane V Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano Mart 28, 2021 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sto's nas tice..... sezona je otvorena i to otvorena za sve pare skoro sladji dorucak nisam jeo, bese svega po redu jes da je duvalo al je pogled fenomenalan, jos toliko puca na desnu stranu ili ti s'ove tacke moze se videti Avala, Kosmaj, Bukulja.... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano Mart 28, 2021 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 27.3.2021. at 18:08, MF je napisao: Bio danas lep dan, kotrljali se točkovi na sve strane... Napravili@NemanjaNC750XD i ja skoro 250km... Ne rece sta se desava sad sa paljenjem, jel sve Ok? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4282 Napisano Mart 28, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Neću da baksuziram ali pali kao mina, i danas isto...gledaću još malo ali ću možda ipak poslušati pametnijeg od mene...Gde je ovo slikano@Satelis , na onoj raskrsnici između Ml i Sd, pod krošnjom, na klupici?Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stejer 46 Napisano Mart 28, 2021 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Momci imate li neku grupu za organizovanje ovakvih turica ili glas ide od coveka do coveka? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane V 19 Napisano Mart 29, 2021 U prolazu, 49 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: NC750D Prijavi odgovor kao problematičan Momci imate li neku grupu za organizovanje ovakvih turica ili glas ide od coveka do coveka? Podrzavam ideju Sent from my SM-G973F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano Mart 29, 2021 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, MF je napisao: Neću da baksuziram ali pali kao mina, i danas isto...gledaću još malo ali ću možda ipak poslušati pametnijeg od mene... Gde je ovo slikano@Satelis , na onoj raskrsnici između Ml i Sd, pod krošnjom, na klupici? Dobro je i nek samo tako ostane. Neverovatno da po zvuku verglanja nista nije ukazivalo na losu bateriju. Medjutim merenje rece drugacije. Bas tu na samoj desnoj krivini kad se iz ML ide za SD. 100m odatle renovira se etno kuca, eto prilike da se popije kafica na ruzi vetrova posto gotovo da uvek pirka vetar. Google мапе WWW.GOOGLE.RS ★★★★★ · Ресторан · Влашка Pre 7 sati, stejer je napisao: Momci imate li neku grupu za organizovanje ovakvih turica ili glas ide od coveka do coveka? Ima nas 11 na viber grupi koji se znamo i vozimo poodavno dugo. Retko kad da se svi skupimo, jbg obaveze diktiraju kako ce biti. Isto tako, ima i da sam odem na voznju. Nista se nismo dogovorili, sutradan ujutru klikne da mi se vozi i tad sama ideja dodje gde otici dok vadim opremu. Bila kako bilo, uvek se moze organizovati NC skup jer nas ima dosta u ovoj temi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Mart 29, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Neki predlozi za vožnju po Srbiji Najbolji srpski putevi za vo�nju � Fru�ka gora FOTO WWW.B92.NET U potrazi za najboljim vozaèkim rutama potrebno je �tiklirati nekoliko stavki kako bi do�ivljaj bio potpun. Pored dobrog puta i nezaobilaznog automobila, neophodno i celo iskustvo... Najbolji srpski putevi za vo�nju (2): Divèibare FOTO WWW.B92.NET Prirodne lepote planine Maljen i Divèibara sa svojim gustim èetinarskim �umama belog i crnog bora, preseèene travnatim livadama, teraju vas da zastanete i upijete taj trenutak. Najbolji srpski putevi za vo�nju (3): Suva planina FOTO WWW.B92.NET �uma sa jedne, a livade i polje sa druge strane. Naizmenièno se smenjuju sa razuðenim kuæama pored puta, dok ne uðete u neko naselje gde su zbijenije. Put je smena uspona i... Najbolji srpski putevi za vo�nju (4): Kosmaj FOTO WWW.B92.NET Da bismo pravilno razradili motor, potrebno je da ga postepeno optereæujemo. Postoje mi�ljenja da to odmah mo�e "gas patos", ali mi nigde ne �urimo. Paradoksalno... Najbolji srpski putevi za vo�nju (5): Rudnik FOTO WWW.B92.NET Ruta kojom se vozim skoro od kako sam polo�io vo�nju i koju sam tokom godina pratio kroz sve faze kroz koje je prolazila. Skoro kao dete. Ruta zbog koje vikendom ustajem pre pevaca... Najbolji srpski putevi za vo�nju (6): Rtanj FOTO WWW.B92.NET Ova prièa zapoèinje na najdosadniji moguæ naèin – autoputem i odvratnim vremenom. Ali se zavr�ava otkrivanjem mo�da najboljeg puta za vo�nju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stejer 46 Napisano Mart 29, 2021 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Bane V je napisao: Podrzavam ideju Sent from my SM-G973F using Tapatalk Onda mi da otvorimo neku našu juniorsku grupu. Ako su @Bane V @MF @Nemanja NC750XD za, pošto vidim da se javljate lajkovima. Nemam nekih prevelikih ambicija, apsolutni sam početnik, čisto da se ne ide sam na tu kafu i klopu negde, kad privatno društvo koje vozi ne može. Pre 4 sati, Satelis je napisao: Ima nas 11 na viber grupi koji se znamo i vozimo poodavno dugo. Retko kad da se svi skupimo, jbg obaveze diktiraju kako ce biti. Isto tako, ima i da sam odem na voznju. Nista se nismo dogovorili, sutradan ujutru klikne da mi se vozi i tad sama ideja dodje gde otici dok vadim opremu. Bila kako bilo, uvek se moze organizovati NC skup jer nas ima dosta u ovoj temi. Pretpostavih, važi, svakako ne bih da smetam/o negde gde je bliskija ekipa. Nemam ništa protiv tog NC okupljanja koliko već sledeći vikend, samo vreme da nas posluži. Pišite ovde mesto i vreme. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 29, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan E neka sam junior bar negde 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4282 Napisano Mart 29, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan @stejer druže, svi su raspoloženi ovde za vožnju, bez izuzetka samo je problem malo oko organizacije i vremena. Svakako da se u ovoj temi svi dogovaramo i idemo na zajedničke vožnje, što možeš videti u postovim iznad gde nas je bilo i preko 20...Osim Darka@Satelis , on voli samo da radi U svakom slučaju, verujem da ćemo se uskoro organizovati za vožnju i "otvaranje sezone" Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4282 Napisano Mart 29, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan E neka sam junior bar negde2: Matori, verovatno te video negde pa procenio po izgledu Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stejer 46 Napisano Mart 29, 2021 (promenjeno) U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha plakanje. Dobro ja sam to samo tako krstio u poruci, ne zamerite, juče sam i ja prebacio četvrt veka, a čuo sam da odavde sve nizbrdo ide. pre 13 minuta, MF je napisao: Osim Darka@Satelis , on voli samo da radi To je opšte poznato. pre 13 minuta, MF je napisao: @stejer druže, svi su raspoloženi ovde za vožnju, bez izuzetka samo je problem malo oko organizacije i vremena. Svakako da se u ovoj temi svi dogovaramo i idemo na zajedničke vožnje, što možeš videti u postovim iznad gde nas je bilo i preko 20... Tome se i nadam. Promenio Mart 29, 2021 član stejer 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 29, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan @MF nema crveno srce al sad bih ga stavio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Mart 29, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, stejer je napisao: Dobro ja sam to samo tako krstio u poruci, ne zamerite, juče sam i ja prebacio četvrt veka, a čuo sam da odavde sve nizbrdo ide. More mars! Da znas da te lazu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Mart 29, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Završena saga sa koferom, taster se prodaje kao rezervni deo. Nisam iznenađen, slabašno je to, sigurno puca često kao što i bravice odlaze. Mada, čini mi se da je ovaj crveni koji sam kupio mnogo jači. I materijal je nekako drugačiji, više je PVC. Onaj originalni je bio "hromirana" plastika, ali se vidi na mestu loma da je ispod drugačiji sastav, krtiji. Verovatno je takav jer se klasični PVC ne može verovatno hromirati, pogotovo ako je za operaciju potrebno zagrevanje. Bilo kako bilo, problem rešen za 400 din koliko taster košta u Motolandu. Promenio Mart 29, 2021 član Justicije 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 29, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan i to otvorena za sve pare skoro sladji dorucak nisam jeo, bese svega po redu Neračunajući čorbu, ovako ti se više isplati da ideš jer si jeo više nego u kafani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...