odem15 2 Napisano Novembar 6, 2015 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Nešto me strašnu muči Sređujem MZ 150 ETZ pa sam došao do problema: Kada upalim žmigavac levi ili desni oni počnu,da rade zajedno ( ZNAČI SVA 4) ? Ima li koji genij, da ovo rješi ! HVALA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 6, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam genije koji ti to moze resiti , samo moras da mi doteras motor ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Novembar 6, 2015 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan meni treba genije koji ce da mi kaze kako da napravim da rade sva 4... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
odem15 2 Napisano Novembar 6, 2015 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee momci lako je vama.... drumskalisica Daleko mi je iz Slovenije, da ti doteram MZ! : 500 km+ Znači ništa .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Novembar 6, 2015 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan pa il ti ne valja prekidac il si iza prekidaca nesto lose povezao automat zmigavca bi trebao da bude sa dva pina tako da tu nebi trtebalo da si zeznuo nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
odem15 2 Napisano Novembar 6, 2015 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa u tome je stvar... Sve je na svome mjestu kako treba da bude( Po manualu o struji ) Moda da je negdje neka masa u kvaru ili nešto slično? Ako uspjem rješiti, javlam kako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 6, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Prvo proveris prekidac dal radi kako treba. Ako je on u redu, onda prekontrolises kako su povezane zice ( imas seme u " MZ elektrika " ) , ako je i to u redu onda pregledas mase ( braon zice ) . U stvari, prvo pregledaj mase . Ako nista ne uspes , moras potraziti nekog autoelektricara . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 6, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @ Odem 15 , ne pise ti u avataru odakle si. Ako si u blizini Ajdovscine, imamo ekipu tamo koja moze da ti pomogne . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2101 Napisano Novembar 7, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ako je sve dobro povezano, najcesce je automat u pitanju, ako ti je struja na 12 v, slobodno stavi automat od jugica kvaliteniji su nego da kupujes nov, stim sto ima 3 pina, ovaj treci prikacis na masu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 652 Napisano Novembar 7, 2015 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Moze automat i od traktora ferguson IMT 539 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
odem15 2 Napisano Novembar 13, 2015 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Evo jedva sam sredio žmigavce. Bio je ocito spoj 2 žica na filteru vazduha gdje ulazi žica na jednom kraju one kutijice sa pinovima i izlaz druga žica Evo ako če imati iko slične probleme pa neka proba.... Pozdrav iz Slo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...