Jump to content

Moto Zajednica

odem15

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

odem15's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Evo mog MZ Nakon godinu dana bojanja, šarafanja,slaganja.... skoro je gotov Mz, samo mu još fale prednji žmigavci i gotova priča. Kupio sam ga za 180€ in na njega stavio cca 200€. Znaci jeftino sam prošo Šta kažete?
  2. Pozdrav! Evo jedva sam sredio žmigavce. Bio je ocito spoj 2 žica na filteru vazduha gdje ulazi žica na jednom kraju one kutijice sa pinovima i izlaz druga žica Evo ako če imati iko slične probleme pa neka proba.... Pozdrav iz Slo...
  3. Pa u tome je stvar... Sve je na svome mjestu kako treba da bude( Po manualu o struji ) Moda da je negdje neka masa u kvaru ili nešto slično? Ako uspjem rješiti, javlam kako.
  4. Eeeee momci lako je vama.... drumskalisica Daleko mi je iz Slovenije, da ti doteram MZ! : 500 km+ Znači ništa ....
  5. Pozdrav! Nešto me strašnu muči Sređujem MZ 150 ETZ pa sam došao do problema: Kada upalim žmigavac levi ili desni oni počnu,da rade zajedno ( ZNAČI SVA 4) ? Ima li koji genij, da ovo rješi ! HVALA!
  6. Pozdrav ! Sve sam ja to sredio: - gumica na klipu za sauhu OK - sredio, očistio karaburator Ok - dotok goriva - odličan - filter vazduha - izduvan Mislim, ako mi radi na ler gasu odlično, da je karaburator dobro naštelovan. Zanimljiva mi je boja iskre na svečici kad iskri, jer se ja kao klinac sječam, da je bila baš jako plave boje a sada je smeđa ? Možda ,da su stare platine ?
  7. samo da kažem, da motor na leru radi odlično pali ko mina ler gas ok i obrtaji mogu do kraja i kada gas odmah odvrnem do kraja nema nikakvog Muuuu..... Uzrok: auspuh, svečica, platine....?
  8. Pozdrav ! Znači ovako: MOTOR SE GUŠI Motor je stajao duže vreme( 10 godina) ISKRA na svečici je smeđa i nije plave boje? Napravljeno je čiščenje Fergazera( komplet) i filter vazduha. 1. BRZINA vuče ( laganica - nema explozivnosti) tamo do 5.500 obrt. onda kao da se guši i onda opet oko 6.000 malo povuče ali nij to to! 2. BRZINA polako vuče sa dodajanjem gasa ( ako ga zavrneš do kraja uopšte ne vuče) nema snage 3. BRZINA ide oko 50km/h i tamo do 5000 obrt. i to je to.... 4. i 5. samo kažu MUUUUU, MUUUUU, MUUUU........ Šta kažete majstori ?
  9. odem15

    MZ ETZ

    Evo momci ovako sada izgleda. Nije loše
  10. odem15

    MZ ETZ

    Hallo! Evo momci sređeno . Puno ste mi pomogli.....100 x Hvala pozdrav iz SLO
  11. odem15

    MZ ETZ

    POZDRAV IZ SLOVENIJE ! Imam mali poroblem, jer nemogu razdvojiti satove od nosača satova. Koliko god vučem ili guram onu gumu koji drži satove ne makne se ni 1cm iz držala... ŠTA DA RADIM? Htio bi da jih fino sredim jer ovo nisu moji satovi Hvala
  12. odem15

    MZ ETZ

    POZDRAV IZ SLOVENIJE ! Imam mali poroblem, jer nemogu razdvojiti satove od nosača satova. Koliko god vučem ili guram onu gumu koji drži satove ne makne se ni 1cm iz držala... ŠTA DA RADIM? Htio bi da jih fino sredim jer ovo nisu moji satovi Hvala
  13. Momci ako koga interesuje: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8367719
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja