doktor 4805 Napisano Mart 17, 2008 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Super akcija! Vidim da su utisci fenomenalni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zena za volanom 3 Napisano Mart 17, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je krivo sto nisam uspela da vas docekam na miseluku ... ali bilo je nemoguce da ispostujem dva drustva odjednom Daco za tebe veliki pozdrav i da znas da svi samo pricaju o grmljavini tvog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1456 Napisano Mart 17, 2008 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da ubacim nesto slika... Kad smo stigli u Suboticu napravili smo kratku pauzu na OMV-u da se neko napuni a neko isprarzni Na palicu smo seli u kafic uz vodu i malo smo se okrepili kafama i sokovima, jes da smo se malo razocarali sto nije bilo nikakve klope ali preziveli smo...jedva E, onda je usledila klopa. Obelix nas je obradovao pricama o "pojedi koliko mozes" za 900 dinara pa smo brze bolje otisli da proverimo o cemu se radi ;D Posle dobre klope pokusali smo da se malo prosetamo ali smo uspeli da stignemo do najblize klupe uz vodu i posto nismo svi mogli sesti da se odmorimo onda smo se slikali i vratili se motorima Posle lepe voznjice stigli smo do Sombora i posto nismo nasli mesto okuljanja lokalnih "bandita" onda smo opet seli da nesto popijemo Posle Sombora smo se uputili ka Apatinu, Odzacima, Bacu, Backoj Palanci (gde smo opet popili kafe, sokice, vode,...) i deo nas je put zavrsio u Novom Sadu, deo produzio ka Temerinu a Daco je uz svirku grupe Balkan produzio do Bjeljine Puno pozdravljam celo drustvo koje se vozalo do Palica i nadam se da cemo uskoro ponoviti ovo druzenje. Moram sve ponaosob da pozdravim ;D Veliki pozdrav Vesni i Saletu iz BG-a koji su se sa Palica uputili na drugu stranu od nas, nadam se da je i njima dan do kraja prosao onoliko lepo koliko je i nama Veliki pozdrav Saletu i Djuki Veliki pozdrav putnicima Josephu i Quasaaru Veliki pozdrav novosadjanima a posto ih cesce vidjam onda ih necu nabrajati I veliki pozdrav velikom coveku - Daci koji je najvise presao zbog ove "voznjice" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 17, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Bravo drugari...lepo proveden dan! A tebe Daco,kad vidim sa ovim V osmehom, znam da je bila dobra klopa....reci mi posle koliko dana si se ovog puta vratio kuci? Jel si "obishao" neki bankomat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Mart 18, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Vam cast. Lepa voznja i lepe fotke. A naravno i Veliki pozdrav za putnika na duge staze, cuvenog Pizza majstora Dacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 18, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam bio s Dacom. Posao covjek poslom u NS i zavrsio na voznji s vama. Ispricao mi je da ste bili jako disciplinovana grupa. Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 18, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan lepa voznja i druzenje nadamse da cu se sledecoj voznji pridruziti i ja pozdrav kako ste prosli na etapi Srbobran Backa Topla da li je bilo sve uredu kadgod sam tim delom puta prolazio uvek mi je nesto na motoru riknulo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Federfufna 12 Napisano Mart 18, 2008 U prolazu, 64 postova Motocikl: Yamaha XV535 Virago - Purple Rain Prijavi odgovor kao problematičan Daco za tebe veliki pozdrav i da znas da svi samo pricaju o grmljavini tvog motora Josh uvek mi grmi u glavi kad god legnem da spavam ;D ;D Grofe......a tvoje slichice? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Mart 18, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, drago mi je da ste se svi lepo proveli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samuraaaj 51 Napisano Mart 18, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Kula Motocikl: Stromcina Prijavi odgovor kao problematičan EHEJ ljudi! Poceo sami ja da kontam kako ovo funkcionise! Prvo da pozdravim sve ucesnike exkurzije i ostale. Ljudi, neznam sta bih vam jos rekao a da nije receno. Sve je istina! I ekipa, i discplina,i red,i postovanje ostalih, i zezanje,i klopa, i Dacin dolazak,i njegov auspuh! Ma sve, sve, sve naj. Ma nije se osetilo da nema sunca. Kada smo ujutro dosli na posao, samo sam seo i pogledao u Saleta i obojca smo se nasmejali bez ijednog komentara...u pocetku. Izvinuo bih se svima sto smo vas odjednom onako napustili sa pumpe u Odzacima ali su mi javili da mi majka ima zdravstvenih problema i za mene je tu bila samo jedna misao. IPAK USPOMENE SU VRHUNSKE I VELIKO HVALA: DJENERALU I FEDERFUFNI, SASHI I VESNI, TURBOMANU I GROFU, QUASSARU I JOSEPHU B, mom BATEU I DACI IZ BJELJINE!!! I svima zelim dugo SRETAN PUT! Nek vas Bog cuva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Mart 18, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan lepa voznja i druzenje nadamse da cu se sledecoj voznji pridruziti i ja pozdrav kako ste prosli na etapi Srbobran Backa Topla da li je bilo sve uredu kadgod sam tim delom puta prolazio uvek mi je nesto na motoru riknulo Nama ta deonica odlicno lezi, ali zato ja ne vozim deonicu Zmajevo-Pivnice-Ratkovo. Ja tuda jos nikad motorom da prodjem a da nesto ne crkne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Mart 18, 2008 MSC Member (Maxi Scooter Club), 945 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Moram da priznam da mi je bilo pravo zadovoljstvo što sam prisustvovao ovom malom BJB skupu, jer su pored Novosađana (koji su ovom prilikom kao inicijatori bili i domaćini) na Paliću bili i članovi iz Temerina, Kule, Vrbasa, Bijeljine i BG-a. To ne bi bilo moguće bez ove naše male moto zajednice, niti bi se bilo kome od nas ukazala prilka za ovakvo druženje. Posebno mi je drago što sve ovo nije zahtevalo neku veliku pripremu, već je uz minimalno angažovanje čitava stvar realizovana za svega jedan dan. Nadam se da će svaki naredni vikend biti obeležen barem jednom ovakvom vožnjom. Evo i par sličica od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Mart 19, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Sasha... Isprazni malo taj inbox za privatne poruke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 651 Napisano Mart 19, 2008 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Super je bila vožnja,druženje još bolje. Nadam se da će nas biti još više sledeći put, planiran je put za bjeljinu dači u posetu. Slike nisam okačio nešto mi neide, pokušavao sam i format da smanjim pa opet neide, ali vidim da ste već obradili sve teme pa me posle josephovih nekako i sramota na moje amaterske (Čovek slika i u vožnji :o) . Veliki pozz svima sa željom da se opet okupimo i vozamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 19, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan sve ucesnike a i ostale pozivam u bijeljinu,na vama je samo da dodjete a grof ce biti veza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...