Lala-Banat 0 Napisano Novembar 5, 2015 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CMX250 Rebel Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Bane i iz Zrenjanina sam. Imam 42 godine i posedujem čoper Hondu CMX 250 Rebel. To je moj prvi "veći" motor. Do sada sam posedovao Tomose T12, 14 15S Elektronic. Ali došao sam do prilike da povoljno kupim Hondu i ni momenta nisam okolišao. Vozim od 18-te godine i mnogo pređenih kilometara imam. Sa 15-kom sam išao čak i u Bosnu, bez ikakvih problema. Većina u mom okruženju me osuđuje što vozim, ali kao i vi verovatno, slabo marite za to što vam govore. Želim svima bezbednu vožnju i bez kvarova, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Novembar 5, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Novembar 6, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Novembar 6, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...