draganpantic87 0 Napisano Novembar 5, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: beograd Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav zanima me vasa iskustva da li je neko iso celom grckom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Novembar 5, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u septembru napravio malu voznjicu iz Cg kroz Albaniju i Makedoniju do Grcke. Utisci iz Grcke su stvarno super,odlicni putevi,o predelima da ne pricam. Ja sam isao do Soluna,malo se kupao u Paraliji,obisao Meteore i jezero Kastorija. Lepo isplaniraj rutu i imaces savrsenu voznju. A bice sigurno jos sugestija od iskusnijih kolega jer se Grcka bas dosta vozi.pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Novembar 5, 2015 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imas nekoliko putopisa samo od ove godine, pa mozes malo da prelistas sekciju PUTOPISI. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Novembar 5, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan nasa iskustva iso iso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Novembar 5, 2015 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Bio nekoliko puta a bio sam pre koju godinu bas vozio celu GR svukud: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/49194-%CE%B7-%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9-%CF%84%CE%B1%CF%83-mk-gr-al-leto-2010/ http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/69182-thassos-2011/ http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/94376-zevsu-u-posetu-krit-raj-2013/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Decembar 4, 2015 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Bio nekoliko puta, na Hilandaru, preko Bugarske. Put je sada jos bolji nego sto je bio. Sledeca dva puta, jednom autoputem a drugi put preko cg i Albanije, sto mi je ujedno i jedno od najzanimljivijih putovanja. Al Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cole 1 Napisano Decembar 6, 2015 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Februar 2, 2016 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu. U julu sa ženom i društvom na tri motora planiramo odlazak Banja Luka - Lefkada. Zamolio bih savjet oko smještaja i to: U Srbiji oko Niša ili u Nišu, tu planiramo presjeći put i prenoćiti, sličan je plan i za povratak. U Grčkoj (Lefkada/Kefalonija), ne mora da bude na obali, ali želimo da se stacioniramo nekih 5 dana i provozamo se u lokalu. Naravno na more poslije idemo sa klincima (čitaj dodatni trošak) pa se traži povoljno i uredno, ako može nešto više, a da je povoljno super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Februar 2, 2016 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ti preporučio da ideš na Mrkonjić Grad, Glamoč, Livno, Makarska. Na jadranu si za par sati. Dalje jadranskom magistralom - Dubrovnik, Crna Gora, Albanija. Prespavate u Sarande, i tu si - Lefkada. Ovo naravno u par dana. Dosta zanimljivije nego da ideš za Niš (osim ako imate tamo nekog posla). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aksentije73 32 Napisano Februar 3, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan @milje80 Na sajtu MK Istok imaš u putopisima dva dosta dobra što se tiče Grčke iz BL. A možeš da navratiš u Zepp i uživo čuješ sve što te zanima. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Februar 5, 2016 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan @milje80 Na sajtu MK Istok imaš u putopisima dva dosta dobra što se tiče Grčke iz BL. A možeš da navratiš u Zepp i uživo čuješ sve što te zanima. Pozdrav! Sve znam, već čuo i pročitao.... dobra iskustva naših drugara. Mislio sam ljudi iz Srbije više idu u Grčku pa ima i više informacija.... generalno samo iz putopisa na ovom formumu sigurno ima dovoljno, ali eto nisam našao konkretno nazive smještaja ili preporuku za povoljnije i to tražim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Februar 5, 2016 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ti preporučio da ideš na Mrkonjić Grad, Glamoč, Livno, Makarska. Na jadranu si za par sati. Dalje jadranskom magistralom - Dubrovnik, Crna Gora, Albanija. Prespavate u Sarande, i tu si - Lefkada. Ovo naravno u par dana. Dosta zanimljivije nego da ideš za Niš (osim ako imate tamo nekog posla). Tuda je povratak cilj je stići što prije zbog kretanja u petak poslije posla i onda lagano.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano Februar 9, 2016 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakav motor, koliko dana, koji deo Grcke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...