nikola_bb 19 Napisano Novembar 3, 2015 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Na video mozete videti zategnatost na lanac za bregaste na moj gs500. Dali je ova zategnatost normalna? Proverio sam po servisni manual i lanac je pod maksimalna vrednost za istegnutost(ispod 158mm, 158 je servisni maksimum). Isto tako vadio sam zategac i proveravao njegova ispravnost isto sprema servis manual je ok i radi kako treba. Drzi ko sto treba ne pusta kad ga pritisnem. Ima neka kao mala lufta, ovo moze da se vidi na vtori video, ali mislam da ne treba da me brine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 3, 2015 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim upireš ga svom snagom, ako se uvjek vrati u potpuno nategnut položaj ne vidim u čemu je problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Novembar 3, 2015 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ok, pitam jer nemam uopste iskustva sa vaka mali motor posebno na lanac . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...