Panco.KV 186 Napisano Novembar 3, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem NOVU Held koznu jaknu broj 56 ...cena cak i preko 300e ... moja cena 150e Jakna je sa svim protektorima . http://customlids.co.uk/held-hot-road-classic-leather-jacket http://www.fc-moto.de/Held-Hot-Road-Leather-Jacket?gclid=Cj0KEQiA0-GxBRDWsePx0pPtp4sBEiQACuTLNrmO8vlTRv8GizV2X-Yhg6Qe535ryTVmmptQbNXLy_caAhB88P8HAQ Jakna je iz engleske stigla i plaacena je 310 f 062312693 Panco Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Novembar 3, 2015 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan koja je velicina jakne? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Novembar 3, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se ...56 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Novembar 4, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan pise skroz gore 56 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Novembar 5, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je ko voli ovaj fazon i vozi gvozdene motore drsko predobra ...za ove pare je i vise nego pristojna cena . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Novembar 8, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Prodata ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...