PekaPexon 8 Napisano Novembar 2, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bar Motocikl: Ducati Monster, Vespa Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko slika sa putovanja za Siciliju letos. Amalfi Palermo Put za Corleone Corleone Agrigento Na putu za Siracusu Siracusa Etna Porto di Catania Giardini Naxos Savoca Bar Viteli gde je snimana cuvena scena iz filma Kum Capri Pizzeria da Michele Napoli Bar Nilo Napoli 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Novembar 3, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan prelepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano Novembar 3, 2015 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Petre , samo napred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Novembar 3, 2015 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan lepe slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PekaPexon 8 Napisano Novembar 3, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bar Motocikl: Ducati Monster, Vespa Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. Poseban pozdrav za Zlatka Pop 84 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Novembar 3, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Sicilija je prelepa...Ima dosta snimaka na Go-pro ali sam dao drugaru da ih malo sredi i izmontira..Bice uskoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PekaPexon 8 Napisano Novembar 4, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bar Motocikl: Ducati Monster, Vespa Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Orlovi super slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Novembar 14, 2015 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Za početak nije loše, ali daj malo više opisa, ponašanje motora, utisaka sa vožnje, ipak je ovo prvestveno motoforum. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PekaPexon 8 Napisano Novembar 25, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bar Motocikl: Ducati Monster, Vespa Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste Djoli u pravu si nego mi bila nesto muka da pisem . ali u pravu si bilo je dosta interesantnih situacija. Ajde ako se nakanim ovih dana da napisem neku recenicu. Preporucujem svakome nekada da poseti Siciliju pogotovo motorom je pravi dozivljaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad_copy 69 Napisano Novembar 26, 2015 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: za sad samo 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Gledam slike, ni na jednoj nema kofera, prtljaga, ranca?? Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LakiQ2 1 Napisano Novembar 26, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: bar Motocikl: vespa Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na zanimljivoj voznji po Siciliji .Nadam se da cemo sledeci put zajedno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12177 Napisano Novembar 26, 2015 Drug član, 1311 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Daj nam malo i servisnih informacija ,troskovi puta,smestaja i slicno,inace prelepo je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PekaPexon 8 Napisano Novembar 29, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bar Motocikl: Ducati Monster, Vespa Sprint Prijavi odgovor kao problematičan @bad_copy ako bolje pogledas na slici pored znaka Corleone gde stojim na ledjima mi je ranac i na slici ispred cuvene picerije Da Michele imam ranac na ledjima i torbicu ispod jakne, zato se jakna onako iskrivila . inace na putovanje od 10 dana sam isao samo sa tim rancem i torbicom za dokumenta telefone itd... Unutra je bilo kisno odelo, jedne farmerice, 5-6 majici, donji ves, carape i pribor za higijenu. I bilo je taman 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PekaPexon 8 Napisano Novembar 29, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bar Motocikl: Ducati Monster, Vespa Sprint Prijavi odgovor kao problematičan @piki otprilike sam smestaj placao oko 30 eura, koristio sam B&B (Bed and Breakfast) koristio sam aplikaciju za android i iphone Trivago za pronalazenje smestaja. Ja sam dosta zadovoljan bio sa njom. B&B podrazumeva nocenje sa doruckom u sobi sa kupatilom. Jedino u Palermu sam imao sobu sa zajednickim kupatilom, to mi je bilo malo bez veze ali sam bio u strogom centru i platio sam 25 eur za jedan dan. Hrana (pizze i paste to sam uglavnom jeo )u restoranima malo skuplja nego u Srbiji i Crnoj Gori ali nije prestrasno. Kafa oko 2 eura, koka kola 3 eura limenka. Brod od Salerna do Palerma za mene i motor bez kabine za spavanje 75 eura. Toliko sam platio i u povratku iz Catanie za Napoli.Gorivo se nesto ne secam koliko je bilo tacno, mozda oko 1,5 eur do 1,7 eur maximum. Duka mi ne trosi puno pa mi to nije bila velika stavka . Deonicu auto puta od Barija do Salerna sam platio oko 10 do 15 eura ne secam se tacno. Na Siciliji nisam namerno koristio auto put. Uglavnom to je to najvise sam trosio na hranu jer im je stvarno hrana preukusna. Ako se iko nadje u Siracusi preporucujem neku vrstu brze hrane Cala Piada se zove lokal drze ga muz i zena koji su se doselili iz Cesene. Imaju specijalitet neku vrstu sendvica u domacoj tortilji koriste samo vrhunske sastojke, moro sam se dvaput vracati tamo. Lokal se nalazi u starom delu Siracuse - Ortigia. Znaci bruka . I na putu za Cataniu malo mesto Palazzolo Acreide Tratoria dell Gallo jeftino a bolju hranu u zivotu nisam jeo, inace lokal drze dva druga bajkera. Ko hoce da ide na vulkan Etnu, zicaru do gore sam placo oko 30 eura i plus deonicu do vrha Etne posto zicara ne vodi do vrha, postoje specijalna vozila koja voze do gore jos oko 40 eura. Ko hoce moze i peske da ide ima oko 5km uzbrdo ne bi preporucio. Od citave Sicilije najskuplji grad mi se ucinio Taormina tu uglavnom dolaze bogati turisti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PekaPexon 8 Napisano Novembar 29, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bar Motocikl: Ducati Monster, Vespa Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Pitajte slobodno sta vas interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12177 Napisano Novembar 30, 2015 Drug član, 1311 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan to je to sto me je interesovalo da mogu da sklopim neku kalkulaciju,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 30, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, odlican izbor i logican za iz Bara...ja bih imao oko +1100 km, al meni dobro poznatih. A Bar obozavam, ziveo sam i radio 5 godina u Baru. Nego, koliko je sad trajekt za po osobi + motor? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Novembar 30, 2015 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Lako se proveri na site-u: http://www.montenegrolines.net 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3076 Napisano Novembar 30, 2015 8-bit, 1897 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan I koliko si ukupno potrošio - otprilike. Planiramo isto za sledeću godinu, pa da polako skupimo "motivaciju". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PekaPexon 8 Napisano Decembar 1, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bar Motocikl: Ducati Monster, Vespa Sprint Prijavi odgovor kao problematičan @vladasd trajekt je otprilike 150 eura povratna karta sa kabinom plus 80 eura za motor u oba pravca. Ja nisam uzeo kabinu pa sam platio za mene i motor oko 180 povratna. @mradomir pa oko 1000 eura je meni trebalo. Gradovi koje sam obisao redosledom: Bari-Salerno+Amalfi obala-Palermo-Corleone-Agrigento-Siracusa-Catania-Taormina-Savoca. Mogo sam i jeftinije proci - e nes vise Peka po restorana jesti nego leba i pastete iz supermarketa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Decembar 9, 2015 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ма лепо за све паре Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...