miksamgm 1068 Napisano Novembar 1, 2015 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje vezano za kvar na laptopu U pitanju je Samsung NP355E5X-A03HR Kupio sam ga novog,nesto malo pre 2god,tek je izasao iz garancije,koristim ga samo ja,stoji mi u firmi na punjacu(bez baterije),bateriju stavim jednom u mesec dana,cisto da je ispraznim i napunim.Koristim ga isto kao i desktop racunar,stoji na jednom mestu i nemrda,i jako malo je koriscen za ove 2 godine,dnevno po 3-4 sata. Napisao sam sve ovo da opisem da nije drkan i rkan,vec je kao nov,a opet se pokvario. Problem je sledeci,odjednom je poceo pri podizanju sistema(kad se upali),strelica je pocela da ludi,tj cim pomerim strelicu na neki folder ili preko bilo koje ikone na desktopu,otvara sve redom,kao da mis klika nonstop.To uspem da prekinem tako sto kad ga upalim,pritisnem bilo koje dugme na tastaturi(BILO KOJE) i laptop radi najnormalnije posle toga.I svaki put ista prica koja me uzludjuje. Probao sam drugi mis,reinstalirao sistem ali situacija je nepromenjena. Napominjem da ga koristim samo ja,nije fizicki ostecen i nije nista prosuto u to sam siguran milion posto. Ako neko ima neki predlog sta bi trebalo da uradim,sta je pokvareno,gde da odnesem na servis ili slicno,nek napise slobodno. Ili druga solucija,koliko bih mogao da dobijem para za njega da ga prodam,pa da kupim nov,ali iskreno zao mi,jer je i ovaj bukvalno kao nov. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Novembar 1, 2015 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan ako ti je od pomoci, video sam laptop koji kuca slovo 'f' non stop kad se ukljuci dok se ne pritisne bilo koje dugme na tastaturi, dijagnoza u servisu: neispravna tastatura, zamena 7000 dinara, u pitanju je neki lenovo star 3-4 godine 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 1, 2015 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Nestvarna situacija. Ovaj problem je poceo pre 7 dana,od tad nisam koristio laptop,imam drugi MSi pa njega koristim. Kad sam postavio temu pre pola sata,resim da izvadim laptop i slikam da ubacim slike problema i samog laptopa,ako resim da ga prodam. Upalim ga radi najnormalnije,restartovao sam ga 15 puta,medjutim i dalje radi normalno.Kako je sad moguce da radi,a tacno pre 7 dana, proslu nedelju sam ga ostavio u kutiji neispravnog???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Novembar 1, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se nekko dugmence zaglavilo il zalepilo a nije se primecivalo...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano Novembar 1, 2015 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Uplašio se da ćeš da ga prodaš pa nastavio saradnju Možda [ENTER] zaglavio ili neka softverska boles'. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 2, 2015 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Nisam iz bg,hvala na ponudi za pomoc. Neznam sta je zabagovalo,ali probao sam svako dugme jedno po jedno,ali sva rade i nezaglavljuju. Nosio ga i da ga izduvam kompresorom,nije pomoglo. Neznam kako je sad proradio,stvarno cudno,sad me jos vise nervira. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano Novembar 2, 2015 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Imao slicnu situaciju na laptopu koji sam servisirao pre 4-5 godina. Naime problem je bio tachpad. Onemogucio tachpad (disable) i LT radi normalno. Zaboravio sam koliko je bilo da se zameni tachpad ali se secam da je vlasnik odlucio da kupi misa i ne popravlja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 2, 2015 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan vidim i ja, anbolivbl Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...