ivicahonda 0 Napisano Octobar 27, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: APN 6 Yamaha Yz85 Zongshen GY 200 Aprilia pegaso Yamaha dt 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem osovinu menjaca sa slike ili ceo menjac za Zongshen 200GY2 verovatno pase sa Sprint Pulsera 200 GY ili sa Yamehe TW 200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicahonda 0 Napisano Novembar 3, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: APN 6 Yamaha Yz85 Zongshen GY 200 Aprilia pegaso Yamaha dt 50 Prijavi odgovor kao problematičan Zar niko nema ideju gde da nadjem osocinu ili ceo menjac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 3, 2015 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.njuskalo.hr/moto-dijelovi-ostali/zongshen-zsm-200-gy-2-kompletan-dijelove-oglas-10095492 Sedneš u kola i doneseš ga u džaku u Srbiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Novembar 4, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam kompletan menjac od Qvinkija 200,ispravan.Ako ti odgovara javi se ovde ili na pp.Imam jos delova za njega kompletan motorcikl je rasturen jer je ostao bez ulja i zakovalo je u glavi sve redom,znaci ima sve sem glave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Novembar 4, 2015 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Koji Kvinki 200 ? Enduro/Cross ili Pulser 2 SM ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicahonda 0 Napisano Novembar 4, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: APN 6 Yamaha Yz85 Zongshen GY 200 Aprilia pegaso Yamaha dt 50 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.njuskalo.hr/moto-dijelovi-ostali/zongshen-zsm-200-gy-2-kompletan-dijelove-oglas-10095492 Sedneš u kola i doneseš ga u džaku u Srbiju Peki ne isplati mi se da idem u Zagreb za masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicahonda 0 Napisano Novembar 4, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: APN 6 Yamaha Yz85 Zongshen GY 200 Aprilia pegaso Yamaha dt 50 Prijavi odgovor kao problematičan Imam kompletan menjac od Qvinkija 200,ispravan.Ako ti odgovara javi se ovde ili na pp.Imam jos delova za njega kompletan motorcikl je rasturen jer je ostao bez ulja i zakovalo je u glavi sve redom,znaci ima sve sem glave. Nazalost ne pasu delovi, jedino da imas ispravnu masinu pa da prepakujem na moj ram. u kakvom je stanju ostatak masine, jesi li pokusao da nadjes glavu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Novembar 4, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koji Kvinki 200 ? Enduro/Cross ili Pulser 2 SM ? Kvinki 200 cross Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Novembar 4, 2015 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Koji Kvinki 200 ? Enduro/Cross ili Pulser 2 SM ?Kvinki 200 crossznaci, kao moj iz potpisa. interesovace me neki delovi. posalji mi kontakt. Sent from my D2303 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...