Svaler 1990 Napisano Februar 1, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan @pablo @quasaar Јел' ово и даље актуелно? Цена остала иста? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Februar 5, 2016 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ne uspevam da dobijem ljude iz Pin-a, tako da najbolje što mogu da uradim je da prenesem info od forumaša o mestima na kojima možete kupiti takav GPS. Koliko čujem u Tehnomaniji je akcija u okviru koje za 12.999 dinara možete kupiti na 12 rata, a po ceni od 12.400 dinara za keš je u ponudi u Atomu kod Arene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Februar 7, 2016 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Да ли уз њу долази стандардни држач и пуњач за кола? Uz njega se dobija vakuum nosac, nosac za guvernaluNema punjaca za kola. Kabl sa konektorom se vezuje direktno na akumulator ili ako vem je vise po volji na kontak bravu. Nosac sa nadstresnicom koji vam je trajno ili polutrajno montiran na motor konektorom vezujete za taj kabl. GPS kliknete u taj nosac (veza je preko tackastih kontakata na zadnjem delu GPS-a) Ukoliko neko bas koce, moze slobodno da kupi za par stitina dinara punjac za upaljac posto na uredjaju postoji mini USB konektor Kupio sam ovu navigaciju ali moram da dodam da se ne dobija vakumski nosac za kola u paketu.Dobija se nosac za korman,usb punjac i kabl za povezivanje na akumulator i to je to.Ima li neko sa foruma ko ume i hoce da instalira taj Igo8 u ovu moju navigaciju,naravno za neku nadoknadu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Februar 7, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako te mrzi da se sam cimas , mozes u svakom servisu mobilnih telefona da uradis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Februar 16, 2016 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa 'ajde da Vas poslusam dok ne naleti neki zumo, kupio sam ovu navigaciju u Tehnomaniji za 7999 din. Ono sto sam odmah primetio dok je ne mamontiram i probam na motoru, da je baterija savrsena. Malo sporije pronalazi satelite u hladnom startu ali kasnije funkcionise odlicno. Veoma sitni tasteri za rad u rukavicama ali instalacijom Igo8 softvera poboljsava se situacija. Sve u svemu...za malo para dosta muzike. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 16, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa 'ajde da Vas poslusam dok ne naleti neki zumo, kupio sam ovu navigaciju u Tehnomaniji za 7999 din. Ono sto sam odmah primetio dok je ne mamontiram i probam na motoru, da je baterija savrsena. Malo sporije pronalazi satelite u hladnom startu ali kasnije funkcionise odlicno. Veoma sitni tasteri za rad u rukavicama ali instalacijom Igo8 softvera poboljsava se situacija. Sve u svemu...za malo para dosta muzike. Jel ide komplet sa nosacem za motor? Nekako mi ta cena deluje ko da je uredjaj ocerupan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 16, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan И ја чекам потврду Лалајковог питања, и наручујем Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 16, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 16, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan e pa mozete samo da se uhvatite za usi posto ih tehnomanija nema vise...Звали те да ти јаве да нема, или си успео зграбити неки од последњих примерака? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Februar 16, 2016 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Tacno tako...nema ih vise. Prvo sam otisao u Sarajevsku, tamo ga nema na stanju ali ga mogu platiti i preuzeti u Omladinskih brigada. Platim tu i odem da ga preuzmem kad i tamo stoji jedan bez nosaca. Ipak ljubazni prodavac mi je izasao u susret, naruci jedan hitno iz centralnog magacina i posto je najblize, preuzmem ga u Zemunu pored Disa. Ful pakovanje, neraspakovan, ide nosac za motor, uputstvo, usb kabl i kablovi za povezivanje na akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Februar 16, 2016 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Da, gledao sam te otpakovane i u obe je falilo nesto. Jednoj fali sraf za stezanje a druga je bas bila izgrebana mada kazu da nije koriscena i u toj je falio nosac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Februar 16, 2016 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Gde si je uzeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 16, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Дал ми вреди да се исцимам сутра до НС да видим дал има, на сајту немају контакт телефон... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 17, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Пазарио ја у НС, нова неотпакована, једва је нашли горе негде. Хвала Горану за информацију 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 17, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Извињавам се, не знам дал је место, ал ја бих да питам нешто. Где је најбоље качити + и - од пуњача? Директ на акумулатор, преко браве? Нешто треће? И јел смета паљење мотора док је навигација активна на пуњачу? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Februar 17, 2016 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Poveži na plus sa kontakta, da ti ne prazni accu stalno, slobodno pali motor sa uključenom navigacijom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Februar 17, 2016 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Nista hvala za info, nego vodite na pivo kad se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 17, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Може, никакав проблем, а навигацију понеси као знак распознавања Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 22, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Мени се не свиђа како та ради, одма сам ја инсталирао Primo 2.4 Сад лети Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Februar 24, 2016 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Мени се не свиђа како та ради, одма сам ја инсталирао Primo 2.4 Сад лети Jel velika razlika izmedju Igo 8 i Primo 2.4? Neko pomenu da je taj primo zahtevniji i da hoće da baguje sa njim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 24, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan За igo8 стварно не знам, нисам користио нити знам какав је. Користио онај што долази уз Blueberry (navigator, или тако нешто), па igo MyWay, и сад Примо. Могу рећи да су тим поретком, један испред другог бар за копље. Исти уређај ми доста спорије покреће фабричку навигацију него ове што сам ја инсталирао. Примо колико видим има још неких додатних стварчица у односу на MyWay, којекаква рачунања којечега, детаљнија нека подешавања, међуодредишта... Нисам нешто пуно прешао са њим па да видим детаљније како ће се показати. Да отопли један викенд па ћу видети и јављам утиске како се Примо показао на овом уређају. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Februar 26, 2016 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Meni je kisnula od Obertillach-a do Novog Sada... oko 700km... NIsta joj ne fali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Februar 26, 2016 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan @pablo @quasaar Јел' ово и даље актуелно? Цена остала иста? PIN ima jos neku kolicinu na stanju. Ako Pablo nije uspeo da iskomunicira onda jedino da nazovete 021/489-1500 i trazite nekoga u vezi maloprodaje Blueberry moto navigacija. ISkreno ne znam koja je cena ovako ili preko BJB posto je PIN generalno veleprodaja, pa... Ne znam da li ima nekih akcija preko tehnomanije win win-a ili slicno... Necu da brisem nista ali ima svezijih informacija post nize Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Februar 26, 2016 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo sam se raspitao kod kolege koji radi nabavku i distribuciju. Za one kojima je mozda malo hitnije ili nece da se cimaju i cekaju, neka provere u WinWin prodavnicama. Za one koji su spremni da se malo organizuju za neke grupne varijante postoji sledeca kombinacija: Da se nekoliko vas dogovori, i da javite meni preko PP-a (samo nisam bas u poslednje vreme cesto online zbog nekih privatnih obaveza) ili najbolje da se javite za grupnu porudzbinu mom kolegi Goranu Jereicu na 069/8210-752 i dogovorite oko grupne porudzbine, placanja, dostave.... U ovom slucaju cena bi bila negde oko 10600 din po komadu a novost je to sto za ovu novu turu ima u toj ceni obezbedjen i vakuum nosac za auto + dobili biste i najsvezije mape za IGO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Februar 27, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta će im mape za iGO kada vi ne instalirate iGO niti on dolazi na uređaju?Kada sam ja na prvoj stranici pitao ispljuvali ste me k'o govno...Kenjam vam se u dvostruke standarde... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...