Alexa90 11582 Napisano Octobar 27, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima još fotki koje ću sada okačiti, ove iznad su pažljivo birane. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radekoenig 20 Napisano Octobar 27, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 DX tamo neki udobni Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Aleks :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 27, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Super fotke! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Octobar 27, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Super fotke. mada, ubedjen sam da ste isli u posetu GSP-om. Nigde ne videh ni jedan motor (na Aleksinim slikama ) al' sta da se radi, idemo dalje... Jos jednom , svaka Vam cast na iskazanoj humanosti, i napred Nemanja, drzi se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 27, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni sumnjao u tebe Alex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Octobar 27, 2015 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nas mali krakonja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 27, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Bile su koliko se secam dve kamere? Di su snimci sa drugeee? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 27, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E to sa druge kamere cemo malo pricekati, al cu se potruditi da bude sto pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 27, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, ajde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2608 Napisano Octobar 27, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2653 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan sad ću i ja da postavim snimak sa pumpe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Octobar 27, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Namerno nisam slikao motore jer je to već Zema učinio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radekoenig 20 Napisano Octobar 27, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 DX tamo neki udobni Prijavi odgovor kao problematičan A gde je pecat? :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2608 Napisano Octobar 27, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2653 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Snimak je postavljen u full HD rezoluciji a šta će YT da pusti nije do mene. Nisam ništa seckao već ide ceo snimak. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17333 Napisano Octobar 27, 2015 Vozim motor, nisam BAJKER, 2402 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ...drago mi je sto sam ucestvovao u necemu tako lepom...nadam se da je Nemanja ok... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 27, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja je super, izasao je iz bolnice, oporavlja se i naravno ne skida osmeh sa lica, pod utiskom je zbog onoga sto mu se desilo, prica i pricace jos dugo dugo. Ja moram da Vam se jos jednom zahvalim od sveg srca na predivnom danu ! ! ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 27, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan U jednom putopisu člana foruma Furious Panda sam pročitao rečenicu koja glasi "Definitivno najbolja stvar u vezi sa motorima su ljudi koji ih voze"...Ja na žalost nisam ni bio opcija da učestvujem i nemam razloga da pišem ovo ali ipak osjećam potrebu da vam se svima od srca zahvalim iz više razloga...Zahvaljujem vam se jer znam kako je u blizini imati nekoga tako ili slično bolesnog.Zahvaljujem vam se jer ste jednoj takvoj osobi učinili dan, sedmicu, mjesec, možda i život ljepšim...Takođe vam se zahvaljujem jer širite dobar glas o vašoj/našoj populaciji i što ste kroz ovu akciju pokazali svima da imate srce...Za nekoga je ovo značilo koju litru goriva, za nekoga cijeli svijet. Imajte to često na umu kada nekome treba pomoći...Čitajući ovo dobio sam razlog za post u temi "Šta vas je danas obradovalo"... Živjeli i svako dobro svima... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3495 Napisano Octobar 28, 2015 Zainteresovan, 430 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ljudi, mnogo mi je krivo što nisam mogao da prisustvujem čitajući postove i gledajući slike i video doživljavam kao da jesam! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8619 Napisano Octobar 28, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan +1 ako se ne iskundaci i baš je bilo tako. Ali mi je drago da ste vi uspeli u ovome. Bitno je da znam da postoje ovakvi ljudi kao vi. Sve ostalo se da srediti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Octobar 28, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan S mobilni.... 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4988 Napisano Octobar 28, 2015 Drug član, 1513 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan umetnicki , nema greske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 28, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mare, znaci fenomenalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 29, 2015 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Extra je filmic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FZ6 8 Napisano Octobar 29, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Octobar 29, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radekoenig 20 Napisano Octobar 29, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 DX tamo neki udobni Prijavi odgovor kao problematičan Odlican film sa odlicnim ulogama i jos boljom glavnom ulogom!!!s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...