NemanjaNS 3 Napisano Maj 31, 2005 U prolazu, 14 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam Nemanja iz Novog Sada, zasad nemam motor (imam apn4 al to ne racunam ali imam nameru da uskoro nabavim neki pa cu se pohvaliti i na forumu.. Inace sajt je super, drago mi je da je neko kod nas krenuo malo ozbiljnije pa da tu ima i clanaka, opisa itd, domaci sajtovi su zaostajali za hrvatskim, valjda cemo to promeniti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Maj 31, 2005 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao, drugar! Hvala za lepe reci o sajtu! Potrudicemo se da stalno dodajemo nove tekstove i slike, tako da uvek budemo korisni motoristima i onima koji bi to da postanu... Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Maj 31, 2005 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao... .... služimo narodu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2747 Napisano Jun 2, 2005 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao ! I ja moram priznati da je sajt jedan od Najboljih !!! :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Jun 4, 2005 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao novi clanu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9865 Napisano Jun 9, 2005 Drug član, 4453 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Cao :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 10, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao ! I ja moram priznati da je sajt jedan od Najboljih !!! :wink: Pa ovo moze i da zazvuci k'o uvreda :shock: ako se samo podsetimo da ima samo :cry: 2 'vaka sajta :evil: Nista direktno nego mi samo palo napamet :roll: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...