Maxi Scooters 1 Napisano Octobar 18, 2015 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni nije bitno da se lose picke, nego jsa, da ocu picke vozio bi bmw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 18, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, odoste vi od teme.. Kod 125ccm 2T zvuk je takav, kakav je i tu nema pomoci, ima nas koji smo uzivali vozeci masine sa takvim zvukom i nista nam nije smetalo da mirisemo non stop na mesavinu, i sad kad pored mene prodje 2T masina u 12000 obrtaja i oblaku dima, ja se nasmejem, ali ne zato sto je urlajuci prosao sa 60km/h vec zato sto se setim davnih dana kada sam se slatko i bezbrizno vozio sa osmehom na licu i bio naj srecniji na svetu Flasa od koka kole sa 2L benzina i malo dvotaktola i eto meni radosti.. Lude su 2T masine, ako zelite brz zivahan motor sa malo kubika, to je pravi recept. A to za zene, pa pravim devojkama nece bas biti bitno dal ste dosli, sa 2T masinom, tramvajem ili kombajnom, jer one ce doci zbog vas, vaseg nacina zivota, razmisljanja, odluka a ne zbog gomile gvozdja, ko god bio proizvodjac. A ako je cilj samo sex, onda ima jeftinija varjanta, kurvi koliko volis, stanes, platis, odradis posao i posle opet vozis ono sto ti se svidja nasmejan.. Pouka, kupis i vozis ono sto se tebi svidja i sto te cini srecnim, jer to je jedino bitno, a sta drugi kazu, zabole te.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxi Scooters 1 Napisano Octobar 18, 2015 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan tako je bratski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad_copy 69 Napisano Octobar 19, 2015 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: za sad samo 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Astral, a gde imaju te jeftine kurve? (sala) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxi Scooters 1 Napisano Octobar 19, 2015 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan hahahahhahaha :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...