red_alert 16 Napisano Octobar 8, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.imc-motorcom.com/index.php?content=products&group=MI&cat=MIT∏=MIT-30〈=DE na prodaju IMC Motorcom MIT-30 donesen iz inostranstva verovatno jednom koriscen vidi se po glavnoj kutijici ,,,inace uredjaj sam probao i radi sve bez greske sve ostalo je ko novo ima 2 za open face i 2 za fulface kacige sa duplim svucnicima i mikrofonima uostalom pogledajte na linku iznad o cemu se radi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Octobar 8, 2015 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Ne komentarisem oglase ali meni ovo izgleda kao da nije uopste korisceno. Vidi se da je sve ganc novo. Eventualno neka bakuta iz svajcarske drzala u svom elektricnom motoru kojim je isla na pijacu i to je to. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Octobar 8, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan hehe nije bakica iz svajcarske , nego neki dekica iz Graca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Octobar 8, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan ovo je ceo komplet ,ima 2x ful face i 2x open face po 2 zvucnika i mikrofon jedan je tvrji a drugi zica zavisi dal je za jet flip up ili punu kacigu ,jedinica ,kablovi za povezivanje , rezervni delovi tipa sundjeri i ono za lepljenje inace sistem je zicni 12V i kako tamo kazu u zavisnosti od akustike kacige koju imate dobar je do 150 km/x broj telefona je 0658468574 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Octobar 9, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan Prodato moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...