drumskalisica 8741 Napisano Februar 24, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jel bilo ulja u tom motoru ? Deluje mi ko da je radio nasuvo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Februar 24, 2016 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kad se najmanje nadas sretnes ljude. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3153 Napisano Februar 24, 2016 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan u onoj vulkanizerskoj ranji najviše me impresionirao roštilj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11268 Napisano Februar 24, 2016 Drug član, 1280 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Cela planeta je satkana od ljudi i neljudi,kad bi se uvek sretali samo ovi prvi,svaka cast za slepanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Februar 24, 2016 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel bilo ulja u tom motoru ? Deluje mi ko da je radio nasuvo ! Nije ulje u pitanju vec pustinjski PESAK I PRASINA. Citao sam da na Dakaru na kraju dana u karteru bude po 200-300 grama peska Jel tako Zoki ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Februar 24, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Par je stvari verovatno u pitanju ...ovaj motor nema filter vec samo mrezicu...neznam zasto su je uopste i stavili,verovatno samo radi vecih opiljaka.. .. Neredovno menjanje ulja je verovatno doprinelo malo vecem habanju ma da vec je presao 20.000km i zajedno smo menjali ulje pre desetak dana ma da smo u medjuvremenu imali malo jaci tempo minimum smo drzali stotku na sat i uz malu potrosnju ulja,cetiri -pet dana po 40-500km... a on nije kontrolisao nivo...sagoreo to ulje plus temperature su bile po 30-35C ...kombinacija za dizaster... 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Februar 24, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Neiskusan. Bez benzina može, bez ulja NE može. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Februar 25, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Zoki, kad si ga već toliko dugo šlepao, 100km, pod opterećenjem i u teškim uslovima vožnje, iskoristi ovo vreme dok čekate, pa zameni ulje u Suzani, zaslužila je, a i ko zna šta je dalje na putu očekuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 558 Napisano Februar 25, 2016 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Zoki a ovaj Amer od toliko motora na Svetu,uzme Kineza 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Februar 25, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Od ove pustolovine moze i film da se snimi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vikendaš 11 Napisano Februar 25, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan u onoj vulkanizerskoj ranji najviše me impresionirao roštilj... Nije valjda samo to?!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Februar 25, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Zoki a ovaj Amer od toliko motora na Svetu,uzme Kineza Nema to nikakve veze, silni se po Južnoj Americi navozaše BAŠ na kinezima. Bilo mu verovatno najpovoljnije, pa vidiš da nema ni za ljudsku opemu. Tim pre zaslužuje ocenu više za avanturizam i m00da, ne od Zokija, naravno ali od Ješe sigurno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 25, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Zoki a ovaj Amer od toliko motora na Svetu,uzme Kineza Nema to nikakve veze, silni se po Južnoj Americi navozaše BAŠ na kinezima. Bilo mu verovatno najpovoljnije, pa vidiš da nema ni za ljudsku opemu. Tim pre zaslužuje ocenu više za avanturizam i m00da, ne od Zokija, naravno ali od Ješe sigurno Verovatno je motor platio jeftinije nego sto je Zokija kostao transport avionom ( za motor ) . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Februar 25, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I malog japanca da kupiš na licu mesta, koštalo bi tu negde manje nego Zokija transport Suzane. Ali on je hteo isključivo svojim motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Februar 25, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ok..da nastavim...posle prelaska Chileanske granice pocinje makadam i penjemo se na planinski prevoj Agua Negra koji je na 4500m ..nailazimo na jezero koje je mislim na preko 3500m visine. Na ovoj deonici sreli smo nekoliko motora ...vecinom domaci i to na BMW...mahnu al niko nije pokusao da sa zaustavi...da pita ili razmeni informacije...cak se i slabo pozdravljaju kad naidju u susret. Zahtevna deonica...prasinai zemlja duboka po nekoliko centimetara...motor ionako opterecen pozadi pa prednji pliva dosta i dosta sam vozio stojeci sa telom povijenim napred radi teze za prednji. a ovaj znak da je aduana (carina ) toliko daleko iako smo izasli iz Chilea je najduza nicija zemlja...mislim u svetu... To se prilicno oduzilo i bas smo se zamorili a i sa gorivom je bilo bas knap..rezerva mi je bila samo ostala u rezervoaru...Nolan nosi kanticu sa extra 5L. Argebtinsku granu sam presao sa Srpskim papir za privremeni uvoz motora je formalnost koja traje 5 min. Argentinooooo...stigosmo i miiiiiiii 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Februar 25, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan I tako se nekako posle par stotina km ravnice i nicega docepamo San Juana ...malo veci grad sa svim pogodnostima od shoping mola do prodavnica moto delova...smestimo se u hostel al na visoka stepenica za uteravanje motora u hodnik pa drz tamo ,vamo nema nista da premostimo...na kraju balade povadimo neke plocice sa trotoara kojim je poplocan i naslazemo 5 komada da ublazimo visinu... Tusiranje i u potragu za restoranom koji sluzi meso sa rostilja...i konacno posle tri i pomeseca zagrizem pravi stek...mmmmmmmm i flasica vina....tako smo polagano seckali taj stek i zvakali da mislim da nikada sporije u zivotu nisam jeo.. (zaboravio da slikam stek ) ..ebi ga...za 1US se dobija oko 140 Pesosa. Nolan je cak uspeo Kineza da ubaci u kuhinjski deo hostela ...moj nije mogao da prodje pa prenocio u hodniku ... Ujutro pravac Mendoza...opet kros neku pustaru ...prav put ...ocu da zaspim pa smo par puta stajali da se razbudimo...i vec vozimo Ruta Nacional 40. Sprava za podmazivanje lanca...neko je pitao za ? 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Februar 25, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Protrcimo Mendozu i dalje na Jug 40ticom kad djavola ...skretanje i zaobilaznica jer se put radi i to nekoim sporednim putem koji nas je razvalio od klecanja jer je sav u wash bords to jest korugacije i dubokim pesko na nekim mestima tako da je Nolan malo brze pokusao da to predje i naravno ...pobrlji nosom u pesak..srecom nista nije bilo ozbiljno i posle toga je bila voznako po jajima.. Tesko da sam natrcao do sada na takav put kao ovaj ...toliko nas je iscrpeo da smo morali posle 50tak km da zanocimo na tom putu ...nismo mogli vise...camp podvedrim nebom,skoro pun mesec a pasta se kuvala sa bolonjeze sosom i nismo zaboravili da ponesemo flasu crnog vina....spavalo se za desetku... zatim desno na rutu 40 prema Los Moles .. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 463 Napisano Februar 25, 2016 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pitao za mazanje lanca.Hvala za sliku.I pored sve muke koja te snadje u toku dana stignes i da mislis ko te je sta pitao.Nadam se da cu ti licno cestitati i stegnuti ruku po povratku . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pc-monika 14 Napisano Februar 25, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Najblizi Laktasi Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 26, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ono kod onih znakova slikao mog juznoamerickog poznanika ( drumsku lisicu ) ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Februar 26, 2016 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Taj put deluje kao nesto talasasto, Mora da vas je dobro izdrmao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Februar 26, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Odlično momci, gazite i ne pitate za kilometre No šta bi sa Kinezom, ne ispratih kako ga sklopiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Februar 26, 2016 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan ebi ga...za 1US se dobija oko 140 Pesosa samo malo, da ne bi svi odmah jurnuli u Argentinu! prošle nedelje sam za 1€ dobio 15-16-17 pesosa izvinjavam se za off 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Februar 26, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ispravci ...MokI, za !US se dobija 14 Pesosa ..vise nemogu ni da se setim kako se koja valuta zove..menjajuci ih ovako cesto.. Da nezaboravim da se zahvalim Nemu za ponudu pomoci oko nalazenja delova za Kineza...cekamo jos danas jer bi trebalo da dobijemo sve delove pa cu poceti daq ga pakujem ...a sve u svemu ovde smo kao kod rodjaka na selu ...brate gledaju nas ko svoje ...Fefi gazda nas je vodio kod njegove keve na rucak...matora na sizljubila kao svoje rodjene...ma nemam dovoljno reci hvale i za ostale momke koji ovde rade...stalno nas nude picem ,hladnom vodom... 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Februar 26, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh ...kao kod svojih da smo ...a sinoc sam napravio rostilja a la Serbia za nas dvojicu... 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...