piki 11943 Napisano Decembar 19, 2015 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Opa ona japanka nije losa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Decembar 20, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Posle dve noci i jednog dana provedenog u Caparangi...krenuli smo za Turbo gde nam motori stizu u Subotu...dan kasnije nego sto je planirano...za dva sata voznje brzim camcem koji ima dva motora Yamaha od po 250KS placqa se 20US.... kisno je jutro bilo nas dvadesetak se ukrcalo i stvarno je neprijatan osecaj kada se odvojis od sica i osetis da lebdis u vazduhu ili kada camac udari u vodu pri toj brzini...cini ti se da ce da se prelomi...ali definitivno se oseti snaga tih motora...sila. Ulazeci u luku Turbo...djubre pliva na sve strane ,smrdi...odvratno...na doku nas je docekala horda ljudi koji se nude da ponesu stvari malte ne ,otimacina oko rodjene torbe...ne popustaju i nasrcu na ljude....neprijatan osecaj.Ovaj grad po svim pricama je definitivno grad u kome se ne treba bas mnogo setkati i nije za turiste...ali moramo sacekati do ponedeljka da odradimo papirologiju a vec smo isli levo desno i murja nam je rekla da ne bi trebali da se vrtimo okolo ili ako idemo negde da idemo moto-taxijem...al ebi ga necemo u sobi sedeti dva dana . Na kraju da neispadnem ...shiptarn kad su ribe u pitanju evo sta smo zatekli na recepciji hotela ...ako moze tako da se nazove. 2 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Decembar 20, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Cokolaada.. B-) Послато са ME173X уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Decembar 20, 2015 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan cim su ove cokoladne devojke tu pocela nostalgija za zenama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Decembar 20, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Krem bananica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Decembar 20, 2015 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Odlična! ;-) Piši malo o ekipi sa kojom voziš, jel se uklapate dobro i koliko planirate dalje zajedno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 20, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jel se meni cini il su vam stigli motori ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Decembar 20, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Motori su danas istovareni , Nedelja je i istovar su poceli u 4 ujutro zbog vrucine... tu se nasao jos jedan Argentinac ciji je motor pre nasih vec bio na brodu.....naravno zajednicka slika jer svi furamo na Jug...a mi mora da sacekamo Ponedeljak da odemo do carine da ocitaju brojeve i uradimo privremeni uvoz ...zatim pravac Cartagena,najstariji grad u Columbiji. Nazad u bazu..za danas je dosta bilo ...ako nas neko bude trazio ...na bazenu smo. Dodao sam mali video istovara....https://www.facebook.com/zoki.kawazoki 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Decembar 20, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Odoh danas do prodavnice, pricam drugu sto radi u prodavnici bajker za ovaj forum, nikad nije cuo, objasnjavam mu da ima svasta da vidi i da dobije savet, govorim mu i za kavazokija kako je otiso cak do japana sam, kad se javlja neki straiji covek, a znam i ja za njega gledao sam ga na televiziji, svaka mu cast, tako da zok poznata si faca u srbiji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Decembar 20, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da dodam malo slika iz gradaTurbo...definitivno svi zive kao u zatvoru resetke na sve strane i bodljikava zica...mali milion motorica ,Kineskih,Indijskih..na svaki stotinu motora naidje jedan auto ..vrlo malo automobila ima ....definitivno svi voze i voze se na motorima ...stari ,mladi...cela familija po cetvoro se voza i niko nesvira nikome sve to funkcionise, nema jurnjave... Trgovacke ulice su prepune svega i svacega ..mali milion mesta koja prodaju mobilne jer svi su kao i ceo svet na ...mobilnim. Definitivno biznis se odvija od ulicnih prodavaca voca,sokova...njihove pupuse sa sirom i kobasicama...svi nesto prodaju i kupuju... posao ide vidi se...a na svakom cosku stoje motori i vlasnici i samo jednim migom ili pokretom, sporazumevaju se sa musterijom koja seda iza ...bez kacige naravno i voze ih za 1000 pesosa lokalno.....za jedan dolar se dobija 3300 pesosa i rucak je oko 5000 Pesosa naravno u lokalnim restorancicima i do sada ovo je najeftinija zemlja od pocetka ovog putovanja... 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stenik 9 Napisano Decembar 20, 2015 U prolazu, 43 postova Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Gledajući slike deluje da će ova dvojica sada biti bolje društvo od prethodnih. Šteta što je Meksikanka išla u kontra smeru. Pored toga što je čudno da ne postoji put koji povezuje "Amerike", neobično je i to što nije moglo da se doputuje istim brodom kojim su transportovani motori (ili sam nešto propustio u vezi toga). Srećno i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 21, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kako li izgleda iznosenje iz broda nekog 1200GS Adv prepunog sa stvarima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 21, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da takvi i ne stižu na odredište Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Decembar 21, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan http://pressrs.ba/info/press-nedelje/cacanin-kawazoki-presao-iz-centralne-amerike-u-juznu-21-12-2015 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Decembar 21, 2015 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zoki ima li sanse da stignes u Boliviju na pocetak Dakara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Decembar 21, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, to možeš da pogledaš recimo ovdje... Neda i Gene su putovali mislim 4-5 puta brodom... Jeste F650GS ali ima negdje video kako istovaraju i R1200GS... Zoki, svaka čast... inače se ne javljam u ovakvim temama i samo sa zadovoljstvom čitam ali kada sam se već oglasio, moram da kažem da imaš cojones amigo... Mucho suerte en américa latina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Decembar 21, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Jutro je ...7h pakujemo se polako pa na carinu da odradimo papirologiju...juce sam se otarosio starih papira od zamalja centralne Amerike...a za to vreme momci su malo sredjivali motore..naravno Suzani nista nije bilo potrebno ...bar za sada Na Dakar rally nezurim jer nisam zbog toga ovde...idemo zajedno prema Cartageni gde cemo biti par dana oni ostaju malo vise jer Lorenco hoce u skolu jezika ..Salvadoru dolazi sestra i brat u posetu a ja nastavljam sam... 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
clox 2 Napisano Decembar 21, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zagreb, HR Motocikl: XTZ, XT Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, to možeš da pogledaš recimo ovdje... Neda i Gene su putovali mislim 4-5 puta brodom... Jeste F650GS ali ima negdje video kako istovaraju i R1200GS... Zoki, svaka čast... inače se ne javljam u ovakvim temama i samo sa zadovoljstvom čitam ali kada sam se već oglasio, moram da kažem da imaš cojones amigo... Mucho suerte en américa latina... Ovdje je video koji prilično dobro prikazuje cijelu situaciju putovanja brodom. https://www.youtube.com/embed/NOuSbpBhdWA?rel=0 Zoki, drž se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dziber 11 Napisano Decembar 21, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: B.Palanka Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatan putopis mislim da je najbolji dosad na BJ. Zoki nek te sva sreca ovog sveta prati na ovom putu, koliko vidim da je sreca mnogo zastupljena , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Decembar 22, 2015 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Kako li izgleda iznosenje iz broda nekog 1200GS Adv prepunog sa stvarima? ne verujem da bi ga izneli na obali ali da bi ga izvlacili iz dubina mora to vise verujem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3515 Napisano Decembar 22, 2015 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je trip samo čitati ovakav putopis, ne mogu ni da zamislim kako je proživeti ga.. Svaka čast Zoki, nek te prati sreća do povratka kući Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ADV 2 Napisano Decembar 22, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Slovenija Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kako li izgleda iznosenje iz broda nekog 1200GS Adv prepunog sa stvarima? ne verujem da bi ga izneli na obali ali da bi ga izvlacili iz dubina mora to vise verujem Ako voze kombije i kamione, može i teži motor. Po mome nije ovaj brod s kojim je išao Zoki jedini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Decembar 22, 2015 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan sve je moguce na tim brodicima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Decembar 22, 2015 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Sad vidjeh I procitah u jednom dahu, po datumu polaska mislio sam da debelo kasnim, kad ono putopis tek poceo a traje vec mjesec i po :-) Fantasticno, prelijepe slike, samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ADV 2 Napisano Decembar 22, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Slovenija Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jedna fotka kako voze ljude i motore katamaranima s jedne stane Darien Gapa na drugu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...