kawazokii 1860 Napisano Novembar 22, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan U Floresu smo odmorili par dana i nastavili prema centralnom delu Gvatemale gradu Coban...put je imao prelaza preko planina sa dosta krivina sto je bilo dobro doslo za promenu...naravno kisa je padala s vremena na vreme iako bi trebalo da je kraj kisne sezone...cak i jaki pljuskovi. Hotel na jezeru... 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Novembar 22, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Zatim...prelaz preko reke.... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Novembar 22, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Morali smo i na klopu da svratimo...definitivno nas je indijanka ispalila jer smo na kraju platili koliko kosta klopa i u gradu ...al nismo prvo pitali 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Novembar 22, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Klinci su sajednog mesta gde smo imali mali odmor.. Mislim da su ovo radnici sa plantaze palmi iz kojih se cedi ulje jer je bilo kamiona sa ovim crvenkastim grozdovima kojima su bili natovareni 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Novembar 22, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Dalje prema Cobanu 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Novembar 22, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Pored puta je vecinom bodljikava zica sa obadve strane...verovatno privatni posedi...a sve ljude koje srecem pored puta su sa machetom i u cizmama. Sve ove povrsine koje su posecene su posecene rucno sa macetom...da nepoveruje covek ali sam video gomilu njih kako secu ogromne povrsine ....kosa ovde ne pomaze. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Novembar 23, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Pred sam kraj dana stigli smo u Coban i uzeli prvi hotel na koji smo natrcali i nismo nimalo pogresili....cenu sam im spustio za jednu trecinu Hotel La posada je jedan stari zenski manastir koji je star oko 400god sada je hotel i dosta je original...cak su i ploce na verandi original....prelepo mesto. 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Novembar 23, 2015 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan nema se šta reci, od tebe ocekivano sve to. standarde si odavno postavio pa sada tko ima jaja neka ih diže, samo ..... seretno i nadalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Novembar 23, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Ok,kod mene je malo pre 7h ujutro Ponedeljak i krece se prema granici El Salvadora ....provedeni dan u Antigui je bilo zanimljiv...dosta starih kolonijalnih kuca,lokalno stanovnistvo sa suvenirima...domaca klopa. Ako se po jutru dan poznaje onda trebalo bi da bude lep dan za voznju....ovde sam natrcao na jos jednog amera ali jevrejina iz New Yorka koji vozi Victory 1500 tako da krecemo nas trojica. Pozdrav svima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Novembar 23, 2015 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Banda desperadosa se skuplja kao u 7 velicanstvenih. Viva Zoki!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 23, 2015 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da im je "popunjen" javni prevoz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Novembar 23, 2015 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kako ces da se ukopis sa tim gvozdenim motorima...moraces da glumis copera na foru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Novembar 24, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Cobana sam krenuo po kisi i pratila me je skoro ceo dan do Antigue na cijem putu sam se skoro zaglavio u planini jer sam hteo precicom da ne bih isao u glavni grad Guatemalu je je to dzungla od 3 i vise miliona ljudi i na kraju sam morao da se vratim i tada uletim u vecernju spicu, guzvu kakvu do sada nisam doziveo...kilometri i kilometri...cak i sa bisagama sam se provlacio izmedju ...ali nije vredelo. Na kraju je pocela da mi se koci leva saka i nisam mogao kvacilo da kontrolisem pa sam odmarao u nekom shoping centru. Tog jutra amerikanac se izgubio ...rekao je da ce cekati u Mcdonaldsu i nije ga bilo ...pa sam onda nastavio sam prema brdima.... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Novembar 24, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde rano pada mrak...negde oko 18h je prilicno mracno tako da sam vozio po mraku do Antigue ... krenem da trazim prenociste i sve je krcato puno...subota vece je i dosta domacih turista ovde dolazi za vikend. Upute me u jedan hostel...kad tamo ispred parkiran amerov kawasaki...on tu uzeo prenociste....pojavi se sa tim jevrejinom ,prenocim onda jutros zajedno pravac El Salvador....predjemo granicu oko 17h i na nase iznenadjenje sve je islo tako glatko...samo smo trebali kopije dokumenata,popunili formular za privremeni uvoz....predali ,sacekali oko 45min....i bez ikakvih dazbina prosli. Ovo kucam iz hotela u gradicu Metapan ...odmah posle granice. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 24, 2015 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Upute me u jedan hostel...kad tamo ispred parkiran amerov kawasaki...on tu uzeo prenociste.... Nevjerovatno...i koja mu je zvaka bila za McDonalds? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Novembar 24, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Upute me u jedan hostel...kad tamo ispred parkiran amerov kawasaki...on tu uzeo prenociste.... Nevjerovatno...i koja mu je zvaka bila za McDonalds? Guzva u banci...prilicno sam se zadrzao i on je pomislio da sam ga ja otkacio ...verovatno nisam hteo sa nji da vozim vise pa sam ga ovako eskivirao... Ma kad me je video u hostelu....nije krijo zadovoljstvo sto smo se ponovo nasli...Gordon je Ok tip,dobro vozi ,nekuka nizasta...hoce i da kampuje ali nam vreme nedozvoljava...cesto pada kisa a novi jevrejin je smesan ...samo prica kako ce i na cemu da ustedi,stipsa al ce moga istrenirati...vec seda na rudu. 1 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Novembar 24, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Mala setnja po gradu.....Nedelja ujutro i dosta naroda ide u crkvu 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Novembar 24, 2015 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kako rade te hostese? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Novembar 24, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Polazak iz Antigue...malo duzim putem kroz sela natrcim na yuga pored mehanicarske radionice i lokalce koji ispred prodavnice cepaju viski... Trebalo nam je oko 300km do El Savadora..popunjavanje formulara,.. carina,gledanje brojeva... 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Novembar 24, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kawazokii: "malo duzim putem kroz sela natrcim na yuga pored mehanicarske radionice". A gde bi Yugo drugo bio? I da hoćeš, ne možeš bez Šumadije! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Novembar 24, 2015 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan I ko kaze da Yugo nece dugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 62 Napisano Novembar 24, 2015 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Konjarnik-Bgd Motocikl: dr 650 se - T7 Prijavi odgovor kao problematičan jbt, koliko ti je do jaja! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Novembar 25, 2015 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Brate, gledam na guglu, pa ti ćeš još malo u Nikaragvu, aj pozdravi onog Nušićevog počasnog konzula iz Nikaragve. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Novembar 26, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Posle granice nadjemo smestaj 20tak km dalje...gradic po imenu Metapan....za razliku od Guatemale totalno razlicita rasa ljudi ...vislji ,lepsi....grad je uredjeniji,cistiji ... Tipican dorucak njihov je a i nacinalna poslastica ...pupusa koja ima i sira i pasulja...a pravi se i sa mesom. Ovakve male prodavnice sa resetkama su svukuda i kupuje se kroz njih nema ulaza.... Put koji smo izabrali je br.3 koji vodi preko planina ....milion krivina.. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Novembar 26, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Mera za gorivo je Americki galon i cena je u dolarima US jer nemaju svoju valutu....jeste sa jednom crtom S... al....ko zna, zna... Put je dusu dao za R motor...iz krivine u krivinu.Jedina mana je kada seulazi u sela...put prestaje i pocinje zavrzlama kako doci do izlaska ...nekada je pravo zavisi od velicine sela,varosice... Jevrejin se gurao iza mene i na pauzama pricao kako on vozi ....ebe kevu...tako smo taj dan do popodne odvozili oko 22okm al uzbrdo ,nizbrdo ...rekoh milion krivina dok na izlasku iz jedne krivine nisam cuo.....grebanje i lom iza mene...bacim pogled u retrovizor...jevrejin protrco krivinu. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...