DestroYer015 129 Napisano Octobar 14, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Bravo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan KG 34 Napisano Octobar 14, 2015 U prolazu, 84 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zoki. Brat mi zivi u Brazilu grad Vitoria. To je iznad Ria 500-600 km. Na obali i koliko vidim na tvojoj ruti. Mislim da bi ti dobro doslo da se nadjete. Ako si zainteresovan pisi mi da vas povezem. Pozdrav i srecan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 14, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Zoki. Brat mi zivi u Brazilu grad Vitoria. To je iznad Ria 500-600 km. Na obali i koliko vidim na tvojoj ruti. Mislim da bi ti dobro doslo da se nadjete. Ako si zainteresovan pisi mi da vas povezem. Pozdrav i srecan put Hvala ti....javnucu se na PM... Zamisli ...navratim i kao ...evo burazer ti poslao malo ,kajmaka i sira... 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan KG 34 Napisano Octobar 14, 2015 U prolazu, 84 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zoki. Brat mi zivi u Brazilu grad Vitoria. To je iznad Ria 500-600 km. Na obali i koliko vidim na tvojoj ruti. Mislim da bi ti dobro doslo da se nadjete. Ako si zainteresovan pisi mi da vas povezem. Pozdrav i srecan put Hvala ti....javnucu se na PM... Zamisli ...navratim i kao ...evo burazer ti poslao malo ,kajmaka i sira... Vazi Dogovoreno. Mozes i na Mail jos bolje tu sam 24 h milan.matejic1@gmail.com pozdrav 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Octobar 16, 2015 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Напред , само уживај Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano Octobar 22, 2015 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Crne Gore i srecan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 23, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Mala korekcija plana a jos nisam ni krenuo... Jurenje slepa ili nekog drugog nacina da se stigne u Dusseldorf ispade veca zajebancija nego poslati motor u Mexico. Sada se ide ...odnosno vozi od Cacka do Beca a krece se ujutro 3.Novembra i treba da stignem auto voz koji krece uvece oko 21h i stize 4tog ujutro u Dusseldorf. Ovo mi je na kraju najbezbolnija opcija ....jer nezavisim od nekog drugog...dal ce ici ...nece ici....bla..bla. Ovoga puta se ide strogo legalno ..znaci Srpske table za ovo putovanje. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Octobar 23, 2015 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Zoki,jos jednom srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAMARO SS 57 Napisano Octobar 23, 2015 U prolazu, 27 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: nekad Honda NX500 sada Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cekam pocetak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Octobar 23, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ovoga puta se ide strogo legalno ..znaci Srpske table za ovo putovanje. Ne zaboravi i medjunarodnu vozacku dozvolu. Srecan put i u zdravlju da se vratis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano Octobar 24, 2015 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan Dali postoi profil na facebook dje bi mogli da vas pratimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 24, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ovoga puta se ide strogo legalno ..znaci Srpske table za ovo putovanje. Ne zaboravi i medjunarodnu vozacku dozvolu. Srecan put i u zdravlju da se vratis... Medjunarodnu sam platio 2800din.....ebem ti, kao da sam kupio photo shop softwer... Dali postoi profil na facebook dje bi mogli da vas pratimo? Do sada nisam imao ...ali definitivno cu otvoriti nalog na fakebook... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 24, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sad tek videh temu . Srecan put i da sve prodje kako si yamislio. Pratim P. S. Ponesi nasu zastavu ( neku malu prikladnu za motor ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Octobar 26, 2015 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Srećno ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 26, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sad tek videh temu . Srecan put i da sve prodje kako si yamislio. Pratim P. S. Ponesi nasu zastavu ( neku malu prikladnu za motor ) Imam ja jednu 25*14 cm. Mogu da doniram za putovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 26, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi ...imam neke vece nalepnice koje ce odraditi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Octobar 26, 2015 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11667 Napisano Octobar 28, 2015 Drug član, 1293 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Kralju mrsavih ljudi i nebemveovskih motora,svaka cast i sve najbolje na tom dalekom putu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Octobar 28, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Napred DR, i ovaj put da posramiš skupa sokoćala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Octobar 28, 2015 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za poduhvat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 30, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom Zoki, ja imam samo jedan zahtev...spremi palacinke na Copacabani i fotkaj za nas endurase, koji znamo tvoje "divljacke palacinke" ili palacinke u divljini, sto stalno pravis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 30, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ops.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 30, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Dakle najgora stvar koja postoji u svemu ovome je ....pakovanje,izgleda kao gomila stvari koje ce mi biti potrebne ...al iz prethodnog putovanja znam da nije bas tako jer sam neke stvari usput poklanjao ... Sutra mi je drugi pokusaj pakovanja ....ce, da vidimo. . Novi bedz za ovu turu je stigao.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Octobar 31, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Majstore , kapa dole i neka te sreca prati ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Novembar 1, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji se bolje snalaze na fb https://www.facebook.com/zoki.kawazoki 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...