Darko SB 391 Napisano Octobar 7, 2015 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Jonway Astro 150, isti je model kao i Sprint Grizzy. 2009 godiste, kupljen je 2013 u Beogradu. Ja sam treci vlasnik. Prvi vlasnik je iz Zajecara i on ga je kupio novog 2013 godine, bio je kaze tada na akcijskoj ceni 700e pa je iskoristio, vozio ga godinu dana i prodao komsiji iz ulice koji ga vozio sledecih godinu dana i od koga sam ja kupio. Odmah je registrovan i prenesen na mene tako da sam vlasnik istog. Kupio sam ga sa 1700km na satu, i za ovih par meseci sam presao blizu 6000km. Sad ima 7500km. Ja sam mu preradio sediste da moze lepo da se sedi i vozi i da moze na duze ture. Fabricko je bilo uzasno. Otvorio sam mu auspuh pa se lepo cuje. Ugradio sam mu uticnicu za punjac u gepeku. Odsekao fabricki rep i to vise ne moze da se vrati. Skrivene mane i nema. Plastike su generalno fabricki lose. Polomljena je napred jedna izmedju farova ali gotovo neprimetno. Pukli su drzaci vizira a to je sanirano, vizualno ne idealno ali funkcionalno. Plastike ne tresu i ne skripe, preko rupa deluje stegnuto. Sto se agregata tice tu nije dirano apsolutno nista, fabricko stanje. Radi perfektno. Redovno radjenei servisi. Kais sam mu zamenio na 3200km iako nije bio potrosen, stari dajem uz skuter. Ulje treba zameniti za nekih 500km. Akumulator je cini mi se 2012 godiste ali lepo pali. Od ulaganja samo zadnja guma koja moze a i ne mora da se menja, ne ispusta i nije kriva ali je vidno potrosena. Jedini kvar da kazem do sada je bila sajla za gas, kupio sam originalnu novu ali stigla pogresna, pa je montirana obicna sajla kupljena tu u lokalnoj radnji mislim da je od bicikle neke. Imao sam jedno klizanje i tom prilikom je pukla poluga zadnje kocnice i retrovizori. Zamenjeni novim lepsim. Plastika nije pukla ni jedna a ogrebotine su nestrucno zafarbane, cak je i boja promasena. Sve u svemu pored svega skuter lepo izgleda, odlicno pali i ide, koci vrlo dobro, udoban je i ne trosi puno, oko 3 do 3,5 litara. Moze do isteka registracije da se vozi na ovlascenje i nakon toga obavezan prenos. Kad sam kupovao pre par meseci obisao sam bio par primeraka i svu su bili u sacuvaj boze raspad stanju, sta im rade ne znam, moj je svasta preziveo za ovo kratko vreme i i dalje je prilicno stegnut. Imam jedan mali putopis koga interesuje nesto vise slika.. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/110505-vikend-voznja-zlatibor-mokra-gora-tara/ Inace vozio sam jos par tura ovog leta, nikada se nije desilo da zeza nesto. Mislim da vredi pogledati. Ako nekog jos nesto zanima neka pita.... Cena, za sada je 450e jer i nije nesto hitno. 0638323218 Darko Eh da , registrovan je do 16.07.2016 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Octobar 7, 2015 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Octobar 9, 2015 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Prodata je masina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1780 Napisano Octobar 9, 2015 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ka 'ću bre ja da prodam....?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Octobar 9, 2015 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kad spustis cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Octobar 9, 2015 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Pa jedino tako. Nema se para sada, besparica je svuda. Ja odmah spustio cenu u startu. A posto mi nije bilo hitno, da se nije prodao, vozio bih ga do proleca ( inace vozim i preko zime heheheh) i u prolece bih ga dao za 300e i caooo Nije resenje da mi stoji u oglasima cele godine i da koci kupovinu drugog. Mada je realno i bio u odlicnom stanju, bas me je iznenadio kinez u svakom pogledu. Covek koji je dosao nije ga ni probao, samo upalio, malo gas u mestu i tovari u prikolicu Otisao je u Svilajnac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...