Afro 8 Napisano Octobar 6, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha XTZ750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Cesce citam forum jer dolazi zima, a mojoj babadevojci treba "ljubavi" u garazi pa se setim da se nisam predstavio...Zovem se Nikola, ili ti Afro iz Obrenovca i vozim Super Teneru. `88 godiste, zavarivac po zanimanju.Kod vas sam odavno krisom od kad sam sakupljao informacije o buducem motoru (prvom, posto ne racunam skuter od 50cc par meseci sa 18 godina) i hvala vam na tome! Vozim od februara ove godine i presao sam oko 9000 km, jedan pad u voznji pri ~30km/h i 3-4 u mestu dok nisam navikao na visinu Stenere (prvi je bio koban po moje stopalo ).Hteo sam da idem sa vama u voznje jer mi je preko potrebna organizovana grupna voznja i sticanje iskustva sta se sme a sta ne...ali uvek se nesto isprecilo u dobroj nameri, pa ste vi postavljali slike a ja brisao suze.Sledece godine cemo se sigurno voziti, a do tada imam tonu pocetnickih pitanja!Pozdrav!P.S. Dodacu fotke da vam bude zanimljivije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Octobar 6, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 969 Napisano Octobar 6, 2015 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Vidim i da je babadevojka u dobroj kondiciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 6, 2015 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Hm, Afro a vozi Steneru ... tu nešto ne štima ... Dobro došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Octobar 7, 2015 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Afro 8 Napisano Octobar 7, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha XTZ750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hm, Afro a vozi Steneru ... tu nešto ne štima ... To je zbog mira u svetu Stenerasa i Afrikanaca, ovako mogu da se vozim i sa jedim i sa drugima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Afro 8 Napisano Octobar 7, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha XTZ750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vidim i da je babadevojka u dobroj kondiciji Bakutu je predhodni vlasnik reanimirao posle poplave, umislila da je srednjoskolka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...