GunnerHan 107 Napisano Octobar 5, 2015 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, trazim motor u dobrom stanju do 800e od 125 do 200 cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 5, 2015 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare imas kineski enduro, coper, skuter a to je velika razlika, napisi malo preciznije kakav bi motor da pazaris. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Octobar 5, 2015 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan ima u kuli jedan princ koji je kompletno sredjen. komsija moj prodaje. sve je procesljano i zamenjeno sto ne valja (gume, novi izduv, akomulator, struja procesljana i sredjena, svakakve moguce i ne moguce sitnice itd...to je ono sto ja znam). ako te interesuje mogu ti dati broj njegov na pp. cena je ispod 800 jevreja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spadalo 10 Napisano Octobar 5, 2015 U prolazu, 17 postova Lokacija: vrsac Motocikl: honda hornet,jamaha xz 550,honda cm 125 kavasaki zr 7 Prijavi odgovor kao problematičan honda cm 125 registrovana 600 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 5, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jamaha mazesti,skuter doduse,250 ccm,2000.god. 850 u oglasima al nije fixno,dogovor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Octobar 6, 2015 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam nesto, vozim dosta dugo, doduse nikad nisam imao nesto jace od 50ccm, ali sam vozio i 750ccm i mislim da je sve u glavi, tj da je kocnica u glavi a ne na motoru..Tako da sad dolazi u obzir i nesto jace, sta god do 800e ne bih da dajem vece pare za motor koji ce biti samo "prelazno" resenje.Hteo bi da zaobidjem kineze sve osim onog "Qingqi-a" citao sam dosta o cemu i onaj od 200ccm mi deluje kao dosta solidna masina za sezonu ili dve.Pritom da dodam da prodajem moju Hondu pa ako neko zeli nesto vise neka se javi u pp da razmenimo brojeve. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Octobar 6, 2015 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan @Spadalo Ostavi mi broj u pp da te dodam na viberu ili wa za slike i jos neke informacije. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spadalo 10 Napisano Octobar 6, 2015 U prolazu, 17 postova Lokacija: vrsac Motocikl: honda hornet,jamaha xz 550,honda cm 125 kavasaki zr 7 Prijavi odgovor kao problematičan 064 1346445. a slike imas na mom profilu. ivan skokin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Octobar 6, 2015 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan 064 1346445. a slike imas na mom profilu. ivan skokin Na kom profilu, ne razumem te? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Octobar 7, 2015 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te interesuje, ja bih mog dominatora dao za 800e, ja sam vec nasao drugi motor, a ne bih se vise zezao sa dominatorom u smislu ne ulaze mi se itd kad sam na milimetar od drugog.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Octobar 7, 2015 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Raspitivao sam se dosta i najverovatnije cu pazariti Hondu VFR 750, pa ako znate nekog ko prodaje ili da ima negde da se prodaje, pomoc ce mi dobro doci.Hvala unapred, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...