BataMare 0 Napisano Octobar 3, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,zovem se Marko,iz bg-a sam.Pratim forum vec neko vreme i vidim da ima bas dosta korisnih stvari na njemu.trenutno nemam motor ali nameravam da do proleca uzmem Beverly-ja 250cc.Konkretno mi se taj motor svidja a i citajuci komentare na forumu vidim da su ljudi zadovoljni njime.Treba mi prvenstveno za grad,eventualno do Grocke(tamo imam vikendicu),a u slobodno vreme za uzivanje tj maxi voznje Pozdrav svima jos jednom,cim pazarim motor kacim slike itd . p.s. kome budu trebale neke karte za pozoriste bosko buha neka se javlja,polako krece sezona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
surferr 20 Napisano Octobar 4, 2015 U prolazu, 26 postova Lokacija: Silbaš-vojvodina-Srbija Motocikl: Honda NT700VA Deauville Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Srećnu kupovinu ti želim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...