CAJA 1171 Napisano Octobar 1, 2015 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Odlična nekorišćena(nova) moto jakna Nemačkog proizvođača u pefektnom stanju, poseduje mebranu koja je vodo i vetronepropusna. Spolja ima dva vodonepropusna džepa, reflektujući materijal kao i zatezače u kukovima, kod bicepsa i zgloba. U unutrašnjosti poseduje tri džepa kao i skidajuću termo postavu. Broj: 40Dimenzije: Ramena širina 46cmpazuh pazuh 52cmDužina spreda 58cmDužina od nazad 73cmDužina rukava od ramena do zgloba 61cmDužina rukava od pazuha do zgloba 44cmU slučaju da vam ne odgovara jakna, možete vratiti paket. CENA: 80e 065 576 12 04 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Octobar 2, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Napomeni da je ovo zenski model ove jakne. Da ne bi bilo nekih nesporazuma prilikom kupoprodaje. Inace, jakna je super u LOW-BUDGET klasi. Steta sto nije za decake, ucipio bih se za jednu. Srecna prodaja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Octobar 2, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovaj model samo XL iznosao za sve pare.Odlicna jakna u ovoj klasi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Octobar 3, 2015 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja je imam. Za preporuku stvarno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Octobar 3, 2015 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi rekao ne bi ni skontao da je kopčanje ulevo,na oko mi nije delovala pošto nigde ne piše da je ženska čak je i drugar probao bez problema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Octobar 3, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Osim kopcanja, ima razlike i u oznacavanju velicina, kao i u samom kroju. Zenska je blago strukirana, i ima ove bele strafte po ledjima. Muska je ravna, i nema aplikacija preko ledja. Fotkano je na brzinu, ali se vidi o cemu pisem. PS: Moja je ove levo, MUSKA. :-DDD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Octobar 4, 2015 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si,ovo je žemska moto jakna definitivno...za forumašice onda može popust. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Octobar 22, 2015 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo jesenja akcija nova cena 60e,zazimelo je i polako listam oglase,treba kola da se kupe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Novembar 3, 2015 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan 50e zadnja cena,nova ovakva u radnji je oko 130e tako da je ova cena povoljna.Inace ko je uzme neće zažaliti jakna je super. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Novembar 4, 2015 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...