Fenomeno 0 Napisano Septembar 28, 2015 U prolazu, 3 postova Lokacija: Brčko Motocikl: Honda Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Imam akrapa-karbon, hajmo rec noviji model, poseduje na sebi par manjih ogrebotina, pa me zanima jer sam čuo da se on-karbon zna od toplote listat, imal ko iskustva sa tim, meni na oko ne deluje ništa strasno, presao sam 5000km ništa se ne dešava, pošto sam noviji "vaš kolega" zanima me dal će se to desiti, i ako desi jel to rešiv problem, tj. možel se on bez problema u nekom stručnijem servisu ponovo presvući karbonom...HVALA UNAPRED Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Septembar 29, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ништа од тога се неће десити под условом да је издув оригиналан. Зар мислиш да би се то десило на издуву од 300-500€, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Septembar 29, 2015 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Okaci neku fotku tog Karbon-Akrapa. Mozda ga neko od kolega i prepozna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...