brdy 2099 Napisano Septembar 21, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan kupujem pomenuti model, po mogucstvu juzna srbija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stanko_dragstar 1 Napisano Septembar 22, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha dragstar 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj prijatelj dve cm125 , jedna je bukvalno perfekcija a druga ima nekih ulaganja , ne secam se sta tacno.. Javi se liku , Dusan 060/0722722 i reci da ti je Stanko rekao za motore , mozda bude dobra prica. Nalaze se u G.Milanovcu. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Septembar 22, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spadalo 10 Napisano Septembar 26, 2015 U prolazu, 17 postova Lokacija: vrsac Motocikl: honda hornet,jamaha xz 550,honda cm 125 kavasaki zr 7 Prijavi odgovor kao problematičan cm 125 t . 83 god. 25000 km u sve okej registrovana vrsac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...