Djusi_998 456 Napisano Septembar 19, 2015 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ovog vikenda se vozi Bol DOr. Trka je već počela, a sledeći prenos je od 22:16 na ES2 (uživo), a potom sutra od 7 do 15:15 na istom programu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Septembar 19, 2015 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Prenosi Ares,bas ubacuje dosta zanimljivih podataka. Sukac prvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Septembar 20, 2015 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izvuče Suzuki podijum i šampionat na kraju. Ladno mogu 3-4 sata u cugu da gledam. Noću me smaraju farovi.. max dva sata.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Septembar 20, 2015 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Meni noću nije zanimljivo. Ne prepoznajem ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Septembar 20, 2015 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bilo zanimljivo ... svaki put kad pomislim da se nista ne desava i prebacim , promeni se lider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Septembar 20, 2015 motoras, 2486 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bilo zanimljivo i pod farovima,dok nisam zaspao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Septembar 20, 2015 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Pit-stop je najjaci sa zamenom vozaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Septembar 20, 2015 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Meni je na ovoj stazi bila zanimljiva i noc, pre svega zbog dugackog pravca i brzina koje su postizali. Zanimljivo je da su nocni krugovi slicni ako ne i brzi od dnevnih (osim mozda samog starta kada su vozaci odmorni). Pored vetra koji je nocu povoljno duvao i snage motora koja je veca jer je hladnije pocinjem da izvlacim zakljucak da vozacima noc mozda i prija iako nisu pricali o tome. Mislim da imaju vise koncentracije i da im nista sa strane ne odvlaci paznju kao kada je dan. . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Septembar 21, 2015 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dal koriste iste gume noću i danju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Septembar 21, 2015 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Da znas da sam se i ja to isto zapitao, mada moje laicko misljenje je da bi za noc trebala meksa komponenta, ali ko mene sta pita ja sedim na trosedu dok oni gule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Septembar 21, 2015 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ares, na kom mestu je na kraju završio onaj usamljeni Ducati? Učinilo mi se da sam video da su imali kašnjenje 99 krugova par sati pre kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Septembar 21, 2015 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Dal koriste iste gume noću i danju? Koriste drugu komponentu nocu. Ove godine se prvi put desilo na 24h Le Mans-a da su koristili istu zato sto je bilo bas toplo. (oni koji su vozili Dunlop, za Pirelli nemam info) Ducati Scuderija je vise majstorisao nego sto su se vozili, Posle ni motor nije ni radio kako treba, klepali su ih na pravcu samo tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Septembar 21, 2015 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Važno je učestvovati (i biti dovoljno entuzijasta da pokušaš tako nešto) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Septembar 22, 2015 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Veceras je od 23h na ES1 kratak 30-to minutni pregled Bol Dor-a. Magazin pod nazivom pit stop. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...