Dado73 0 Napisano Septembar 16, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, molim za pomoc: motor lepo pali, na nizim obrtajima radi OK. Ali na visim obrtajima posle nekog vremena samo zastuca i ugasi se u voznji, slicno kao kad ostanes bez goriva. Posle neko vreme nece da pali, sacekam 10-15 min i ponovo upali. Dalje mozes da ga vozis na niskim obrtajima, ali cim dodas gas, ista prica... Proverio sam rezervoar, slavinu goriva, filter goriva i sve je u redu, nema zapusenja. Molim vas za savet - karb, bogata/mrsava smesa.... Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Septembar 16, 2015 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Napon punjenja akumulatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 16, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Kad si stavio taj filter goriva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dado73 0 Napisano Septembar 16, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam skinuo stari filter i stavio nov, usput zamenio i ispucalo crevo... i nista, nema razlike, opet zeza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 109 Napisano Septembar 16, 2015 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao takav problem, kod mene je bila u pitanju membrana karburatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dado73 0 Napisano Septembar 16, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne znam ni sam, stari vlasnik kaze da je vukao taj problem od pre, u fazonu "sa punim rezervoarom radi OK, ali kad padne ispod pola, oce da se ugasi" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 16, 2015 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre par godina imao sam slican problem. Zapusio odusak na rezervoaru! Probaj da otvoris rezervoar i da vozis da vidis da li ce da se ugasi. Ili, kada se ugasi, odmah otvori rezervoar i vidi da li ce da upali!? Pod manjim gasom je isao, ali kada odvrnem gas, napravi se vakum u rezervoaru. Odmorim 15-tak minuta, nekako se uvuce malo vazduha, upali i radi dok ponovo ne napravi vakum! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dado73 0 Napisano Septembar 16, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam i to, otvorio i vozio, i nista... Bem li ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 17, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Skini filter i probaj bez njega, postoji filter na samom ulazu u karb,nalazi se namontiran na plastičnoj račvi izmedju dva karba.da bi došao do njega moras skinuti karbove,crevo za gorivo i tu na samom ulazu smaknuti taj filter,nevidi se ceo,vidi mu se delić od 2milimetra,verovatno je on začepljen,skini taj filter sto si postavio na crevo..netreba ti,pogotovu ako je okrugao i stoji položeno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dado73 0 Napisano Septembar 17, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, hvala svima sto pomazete, za vikend cu probati da sredim sve, pa javljam sta sam uradio... Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dado73 0 Napisano Septembar 23, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, evo da javim sta sam uradio... isprao tank, ocistio slavinu, isprao creva goriva, ocistio karburator (bio je u jako dobrom stanju i cist ko suza) jedino sam nastelovao idle mix. Mislim da je vukao falsh vazduh na slavini goriva i na spojevima creva za dovod goriva. Nadam se da je sada sve u redu, svima da se zahvalim na savetima i pomoci, bez vas nista... Pishemo se ako nesto zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...