RaS 1744 Napisano Septembar 15, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, sticajem okolnosti sam se vratio na veći senzor tj. EF bajonet, pa su mi ova dva objektiva postala višak ... Praktično su novi, što bi se reklo samo isprobani, i dolaze sa kompletnom ambalažom, uputstvima i svim što je uz njih meni došlo. Pod domaćom su garancijom od dve godine. Prodajem ih za 260 i 190 eura, ako neko uzme oba, 440 i častim kurira. Kontakt preko privatnih poruka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Decembar 24, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ost'o samo telac. Za drugare sa foruma 170e. Odličan, kao nov, u garanciji do leta 2017. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Decembar 25, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Jutros mi je drug skrenuo pažnju da nov kod aksela košta 159e ... nisam znao da mu je pala cena ... Stoga sledi korekcija, 140e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Decembar 25, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ode i tele ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...