milos_free wheels 2 Napisano Septembar 14, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: "Free Wheels" Velika Plana Motocikl: KLE 500,ZR-7,Bandit 600S Prijavi odgovor kao problematičan DRUGARI,INTERESUJE ME MISLJENJE VLASNIKA (BIVSIH I SADASNJIH) KAWASAKIJA ZRX 1100,1200. KAKO SE POKAZAO U VOZNJI,POTROSNJI,DELOVIMA,KVAROVIMA.... HVALA UNAPRED!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 14, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre par godina,zamalo ga kupih od mog druga Ćire 1200'ticu.Po meni najbolji retro naked ikad.Probah ga,jedino sem ludog vetra je da mu fali 6'ta brzina...I to je to.Održavanje nista gore ili bolje od bilo kog drugog.Zvuk izuzetan.Ja lično nisam seo ni na šta bolje,a da je u tom fazonu.Jos ako je Edie Lawson repličica...ihhh.Jedino sto ih nema bas puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 14, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja gledao isto jednog 1200 ali S varijantui mogu ti reci da sam se prijatno iznenadio motorom. Dok sam se ja skockao on otisao. Motor nije neka egzotika poa je i servis isti kao i za ostale u klasi a delovi od preko stignu za 10 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Septembar 15, 2015 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Moj brat i ja vozimo 1200, on vozi S 2001 god, a ja R 2007 god. naravno zeleni (najbrži). Kod mene je već 4 godine i prezadovoljan sam motorom. Položaj sedenja više turing nego sport, što znači za duže ture odličan.Niti bole ruke, niti se umaraš na duže ture. Suvozača ne oseća ni motor ni ti, znači sedi udobno i suvozač i ti. Potrošnja sa suvozačem na dunavskoj magistrali 5,2 lit, po gradu potroši više, oko 7 lit, ali zavisi od stila vožnje. Šesta brzina i nije neophodna jer na 5000 o/min si na 155 km/h, a crveno je na 11,500 obrtaja, u petoj povlači iz podruma, vozi se kao automatic na otvorenom. Do 5000 obrtaja je normalan, a posle...hebe kevu, poludi, znači drž* se dobro za korman. Kočnice odlične, prednja se odlično dozira, a i zadnja...teško blokira zadnji točak. Vešanje je moguće podešavati u svim segmentima u zavisnosti kakav stil voznje imaš. U krivinama odličan, ako sve predradnje uradiš kako treba , ide kao po šinama...lako se obara iz krivine u krivinu bez obzira na njegovu težinu. U principu je turing motor sa srcem R-a. Odrzavanje je kao i za bilo koji motor. Ako imaš još neko pitanje...tu sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos_free wheels 2 Napisano Septembar 15, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: "Free Wheels" Velika Plana Motocikl: KLE 500,ZR-7,Bandit 600S Prijavi odgovor kao problematičan @Dentas: Uh brate hvala ti na opsirnom tekstu Trenutno imam Suzanu Bandita 600s,ali vec mislim da sam ga prerastao,a vise sam u fazonu za tu neku naked pricu pogotovo sto je ZRX sav u retro fazonu...Ima jedan u oglasima,mislim da je Bgd u pitanju,uvoz iz CH.E sad mi samo ostaje srecna prodaja Suzane pa da se pridruzim "klanu" ZRX-ovaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 447 Napisano Septembar 25, 2015 Svrati ponekad, 460 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja dva komada. Oba 1100 Motor ima obrtni moment kao kamion, povlaci neverovatno, udoban maksimalno, nemam neku zamerku. Jedino to za sestu brzinu, ali je vec sve receno. Lak za obaranje i okretan po gradu. Kada je rec o potrosnji 4.5-5l na otvorenom sa standardnim diznama, filterom sa vazduh... Sa kn filterom i sirim diznama 5.5-6l. Pricam o voznji 80-120 na sat. Sve u svemu kad izuzmes astronomsku registraciju sa kojom svi imamo problem, savrsen motor. Vozio sam svasta, ali kad sam prvi put seo na zrx imao sam osecaj kao da sam se rodio na njemu. Nisam imao bilo kakvu potrebu da se naviknem na nesto, nista... Sve u svemu ne razmisljaj mnogo nego kupuj. Sta god treba pitaj. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...