srbac 2384 Napisano Septembar 13, 2015 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Stize torrent uskoro ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Septembar 13, 2015 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan MOTO GP Torrrent 1 GB Francuski !! MotoGP.2015.Round13.SanMarino.Race.RTS2.X264.French.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Septembar 13, 2015 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan smor trka, bas je bzvz ispalo, ocekivao sam krvavu borbu tria Markez, Lorenco i Rossi do zadnjeg kruga, a ono smorcina, suvo, pa kisa pa suvo.....menjaj motor pa nemoj pa menjaj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Septembar 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan E bas me zanima kako francuzi prenosse trku. Hvala za torent Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Septembar 13, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Rosi je iskusno "vukao" Lorenca u par nepotrebnih krugova pre druge promene motora da bi eventualnu bitku preselio za mesta 5-6 gde je manja razlika u bodovima a ovaj se upecao. Pre ce biti da su se obojica zahebali, a da je deda ovaj put imao srece. Sto rece Mixa, vise nego sto ima kila. Jorge ga uprska za sve pare, jos je dobro prosao kako je mogao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13557 Napisano Septembar 13, 2015 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ekspert ali mi tako izgledalo a ima i logike po meni. Rosi je ove sezone dokazao kao niko koliko je mentalno zreliji a bogami i namazaniji od konkurenata. Da je hteo trkuvza pobedu otisao bi u box kada je imao skoro sec prednosti. On je vozio trku za titulu sto je naravno sasvim opravdano i vise nego pametno. Da ga pitas (pod uslovom da zeli da bude iskren) da li bi vise voleo da se do kraja sezone kolje sa Lorencom za mesta 1-2 ili za 6-7 sta mislis da bi bio odgovor? Sada mu je vec i matematicki lakse jer Lorenco mora da u proseku nadoknadjuje skoro 5 bodova po trci a pre ove mu je trebalo 2 po trci. Mozda malo preterujem ali mislim da je ipak on isuvise iskusan da ispusti ovu sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13557 Napisano Septembar 13, 2015 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan I da naravno da ima srece ima i to pre svega sto kada je Lorenco usao u robot mod on dobije "pomoc" u vidu dve kisne trke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 13, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja mislim da nema nikakve priče o iskustvu. Ovo danas je bilo na sreću, što kaže Boris zajebali se i jedan i drugi. Mogao je i Rosi da padne a mogla je i kiša žešće da krene da pada. Onda bi se Markez zajebao. To je sve bila lutrija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13557 Napisano Septembar 13, 2015 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moguce druze al' eto meni lepse 'vako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 13, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, ovo je forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Septembar 14, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Odgledao jutros naizgled Yamaha napravila propust za oba svoja vozaca alinije pod obavezno tako moralo biti da se kisa spustila u tim momentima... Markez izvukao bingo iz svega, i da vam kazem malo mi je drago zbog svih prethodnih pehova malca... Deda iskusno iskusno do titule! Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13557 Napisano Septembar 14, 2015 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odgledao jutros naizgled Yamaha napravila propust za oba svoja vozaca alinije pod obavezno tako moralo biti da se kisa spustila u tim momentima... Markez izvukao bingo iz svega, i da vam kazem malo mi je drago zbog svih prethodnih pehova malca... Deda iskusno iskusno do titule! Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока Pa Yamaha ih je zvala u box vise krugova ali oni nisu hteli tako da tim ne snosi nikakvu odgovornost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Septembar 14, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Pedrosa kaze (laze?) da cetiri kruga nije video signal sa pita da udje na zamenu i vajka se da je asfalt bio "necitljiv," odnosno da mu nije bilo jasno je li je i koliko je mokar. http://www.crash.net/motogp/news/223033/1/pedrosa-missed-pit-board-four-times.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13557 Napisano Septembar 14, 2015 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan I Markez je cini mi se pricao da nije mogao da razazna je li mokro ili suvo. Ali mi je cudno da ne vide tablu bas cetiri kruga. Smit je dao najbolju izjavu koju je i poceo sa "necu da vas lazem" promasio sam box prvi put pa drugi put a onda sam resio da vozim pa sta bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Septembar 14, 2015 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Deda je bio sretan koliko je tezak, prvi krug kad je izasao rezultat sa vremenonom vozaca sa gumama za suvo je bio +9sec po krugu sto ce reci da je tu odmah napravio gresku jer i dok je vozio dalje nije pravio neku prednost u odnosu na Lorenca. Ovo lizalo da nije palo bio bi 2-3mjesta minimum ispred dede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 285 Napisano Septembar 14, 2015 jedan od DDMZ, 807 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Lizalo! Hahahahaa, bravo Braco... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16903 Napisano Septembar 14, 2015 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam i ja pomislio, da nije omrčio Lorenco, mnogo bi sada pisali o iskusnom taktičkom potezu Rosija, bio bi bar 5s iza... A da je pala opet kiša, veličali bi sada obojicu za hrabrost, iskustvo, "cohones" itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Septembar 14, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Sta ovi misle... The Rossi factor:"Aside from his incredible speed, Rossi has the unique ability to make the best of almost any situation: in Argentina and Assen he overcame Marquez and in both Silverstone and Misano he made the most of Lorenzo’s bad luck. In terms of experience Rossi stands head and shoulders above all other riders on the MotoGP™ grid, there are very few situations he hasn’t found himself in throughout his racing career. With experience comes the knowledge of what to do and what not to do, a fact that was perfectly demonstrated in Sunday’s Misano GP." http://www.motogp.com/en/news/2015/09/14/the-rossi-factor/184438 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 14, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, da nije tako ne bi on ni bio tu gde jeste. Svi znamo, šampion se ne postaje tako što se voze najbrži krugovi. Treba tu još nečega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13557 Napisano Septembar 14, 2015 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam i ja pomislio, da nije omrčio Lorenco, mnogo bi sada pisali o iskusnom taktičkom potezu Rosija, bio bi bar 5s iza... A da je pala opet kiša, veličali bi sada obojicu za hrabrost, iskustvo, "cohones" itd... Ma slazem se u potpunosti samo i u tom slucajubbi Lorenco bio 5 ili 4 max jer je razlika bila prevelika a Rossi recimo 6-7 i Lorenco bi u najboljem slucaju smanjio 3-4 boda o tome ja razmisljam, a recimo Lorenco prvi Rosi treci i ode 9 poena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Septembar 14, 2015 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li neko da mi kaze jel pokazao Lorenco srednji prst Rosiju ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10151 Napisano Septembar 14, 2015 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko TALENAT - ISKUSTVO -SRECA = Rosi No 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5325 Napisano Septembar 15, 2015 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan zaboravio si zaleđinu i protekciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10151 Napisano Septembar 15, 2015 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan zaboravio si zaleđinu i protekciju. Kad spominjes ovo sto si naveo, dali ti mislis da su Rosi, Lorenco, Markez i Pedrosa stvarno 4 naj bolja vozaca R motora danas na svetu? Malo je zajeban put do svetske slave i uspeha. Sve su to stvari i cinjenice bez kojih se, nazalost, tesko bilo sta moze postici. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiSA 110 Napisano Septembar 16, 2015 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Sabac Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...