Jump to content

Moto Zajednica

13. Moto GP Missano, San Marino

Recommended Posts

• Hronični Motociklopata, 7315 postova
  • Motocikl: Freza 600 Blue Thunder

smor trka, bas je bzvz ispalo, ocekivao sam krvavu borbu tria Markez, Lorenco i Rossi do zadnjeg kruga, a ono smorcina, suvo, pa kisa pa suvo.....menjaj motor pa nemoj pa menjaj....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

E bas me zanima kako francuzi prenosse trku.

Hvala za torent

• Drug član, 1190 postova

Rosi je iskusno "vukao" Lorenca u par nepotrebnih krugova pre druge promene motora da bi eventualnu bitku preselio za mesta 5-6 gde je manja razlika u bodovima a ovaj se upecao.

Pre ce biti da su se obojica zahebali, a da je deda ovaj put imao srece. Sto rece Mixa, vise nego sto ima kila. Jorge ga uprska za sve pare, jos je dobro prosao kako je mogao...

• Ne silazi, 6025 postova

Nisam ekspert ali mi tako izgledalo a ima i logike po meni. Rosi je ove sezone dokazao kao niko koliko je mentalno zreliji a bogami i namazaniji od konkurenata. Da je hteo trkuvza pobedu otisao bi u box kada je imao skoro sec prednosti. On je vozio trku za titulu sto je naravno sasvim opravdano i vise nego pametno. Da ga pitas (pod uslovom da zeli da bude iskren) da li bi vise voleo da se do kraja sezone kolje sa Lorencom za mesta 1-2 ili za 6-7 sta mislis da bi bio odgovor? Sada mu je vec i matematicki lakse jer Lorenco mora da u proseku nadoknadjuje skoro 5 bodova po trci a pre ove mu je trebalo 2 po trci.

Mozda malo preterujem ali mislim da je ipak on isuvise iskusan da ispusti ovu sezonu

• Princ Sherwood-a, 2447 postova

Ma ja mislim da nema nikakve priče o iskustvu. Ovo danas je bilo na sreću, što kaže Boris zajebali se i jedan i drugi. Mogao je i Rosi da padne a mogla je i kiša žešće da krene da pada. Onda bi se Markez zajebao. To je sve bila lutrija.

• Ih što volem testo s makom.., 583 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc

Odgledao jutros :) naizgled Yamaha napravila propust za oba svoja vozaca alinije pod obavezno tako moralo biti da se kisa spustila u tim momentima...

Markez izvukao bingo iz svega, i da vam kazem malo mi je drago zbog svih prethodnih pehova malca...

Deda iskusno iskusno do titule!

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Odgledao jutros :) naizgled Yamaha napravila propust za oba svoja vozaca alinije pod obavezno tako moralo biti da se kisa spustila u tim momentima...

Markez izvukao bingo iz svega, i da vam kazem malo mi je drago zbog svih prethodnih pehova malca...

Deda iskusno iskusno do titule!

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Pa Yamaha ih je zvala u box vise krugova ali oni nisu hteli tako da tim ne snosi nikakvu odgovornost

Pedrosa kaze (laze?) da cetiri kruga nije video signal sa pita da udje na zamenu i vajka se da je asfalt bio "necitljiv," odnosno da mu nije bilo jasno je li je i koliko je mokar.

http://www.crash.net/motogp/news/223033/1/pedrosa-missed-pit-board-four-times.html

I Markez je cini mi se pricao da nije mogao da razazna je li mokro ili suvo. Ali mi je cudno da ne vide tablu bas cetiri kruga. Smit je dao najbolju izjavu koju je i poceo sa "necu da vas lazem" promasio sam box prvi put pa drugi put a onda sam resio da vozim pa sta bude

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Deda je bio sretan koliko je tezak, prvi krug kad je izasao rezultat sa vremenonom vozaca sa gumama za suvo je bio +9sec po krugu sto ce reci da je tu odmah napravio gresku jer i dok je vozio dalje nije pravio neku prednost u odnosu na Lorenca. Ovo lizalo da nije palo bio bi 2-3mjesta minimum ispred dede.

• Integrisan, 8301 postova

Baš sam i ja pomislio, da nije omrčio Lorenco, mnogo bi sada pisali o iskusnom taktičkom potezu Rosija, bio bi bar 5s iza... ;) A da je pala opet kiša, veličali bi sada obojicu za hrabrost, iskustvo, "cohones" itd... :lol:

Sta ovi misle... The Rossi factor:

"Aside from his incredible speed, Rossi has the unique ability to make the best of almost any situation: in Argentina and Assen he overcame Marquez and in both Silverstone and Misano he made the most of Lorenzo’s bad luck. In terms of experience Rossi stands head and shoulders above all other riders on the MotoGP™ grid, there are very few situations he hasn’t found himself in throughout his racing career. With experience comes the knowledge of what to do and what not to do, a fact that was perfectly demonstrated in Sunday’s Misano GP."

http://www.motogp.com/en/news/2015/09/14/the-rossi-factor/184438

Baš sam i ja pomislio, da nije omrčio Lorenco, mnogo bi sada pisali o iskusnom taktičkom potezu Rosija, bio bi bar 5s iza... ;) A da je pala opet kiša, veličali bi sada obojicu za hrabrost, iskustvo, "cohones" itd... :lol:

Ma slazem se u potpunosti samo i u tom slucajubbi Lorenco bio 5 ili 4 max jer je razlika bila prevelika a Rossi recimo 6-7 i Lorenco bi u najboljem slucaju smanjio 3-4 boda o tome ja razmisljam, a recimo Lorenco prvi Rosi treci i ode 9 poena

• Drug član, 508 postova
  • Motocikl: Honda Magna vf 750C

zaboravio si zaleđinu i protekciju.

Kad spominjes ovo sto si naveo, dali ti mislis da su Rosi, Lorenco, Markez i Pedrosa stvarno 4 naj bolja vozaca R motora danas na svetu? :stabre: Malo je zajeban put do svetske slave i uspeha. Sve su to stvari i cinjenice bez kojih se, nazalost, tesko bilo sta moze postici.

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja