boza146 0 Napisano Septembar 9, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint MAX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Zovem se Nikola Bozinic i zivim u Pancevu, student sam gradjevine 5godina. Od skora sam poceo da se zanimam za motore, te sam shodno tome za prvi(probni) motor uzeo skuter Sprint MAX (80ccm) cisto da vidim kako je i sta je. Posle 3 aktivne sezone, gde skuter leti nisam gasio, mogu samo da konstatujem da je vreme da se polaze za A kategoriju i da se pazari sledeca masina sa blagim porastom kubikaze.. Nadam se lepom druzenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ElHuron 1 Napisano Septembar 9, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia Leonardo 250 st Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan welcome! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Septembar 9, 2015 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...