doesen1 13 Napisano Mart 19, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan odlican plan sto se preklapamo iz grada u grad.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Jun 10, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Evo priblizava se 21. jun kao planirani pocetak ove ture. Milos i ja se polako spremamo. Sagledavanjem plana u celini odlucili smo da napravimo jednu promenu koja se sastoji u sledecem. Polazna tacka ce ipak biti Pancevo pa krecemo istocnom granicom Srbije ka jugu...(bolja slika se stice pracenjem rute iz dana u dan) sto bi trebalo da izgleda ovako: 21.06 Pancevo-polazak oko 8.00 Pozarevac Kucevo Majdanpek Negotin 22.06 Negotin Zajecar Knjazevac Pirot Babusnica Svodje Crna Trava Vlasinsko jezero 23.06 Vlasinsko jezero Surdulica Vladicin Han Leskovac Bojnik Prokuplje Blace Brus 24.06 Brus Brzece Josanicka banja Biljanovac Kraljevo Guca 25.06 Guca Pozega Uzice Bajina Basta Ljubovija Loznica 26.06 Loznica Sabac Ruma Novi Sad Backa Palanka Odzaci 27.06 Odzaci Sombor Subotica Kikinda Zrenjanin Pancevo To bi bilo to. Ostaje naravno mogucnost promena u zavisnosti od zelja, mogucnosti,.... Neke atraktivne destinacije su namerno preskocene jer njima pojedinacno treba posvetiti bar po par dana Da ne duzim. Voznja ce se odvijati u dobrom maniru BJB druzine sa sve nalepnicama majicama i drugim rekvizitima.. Ko god pozeli da nam se pridruzi na bilo kojoj etapi i na bilo koje vreme tacno ce znati u kom delu Srbije se nalazimo toga dana Zahvaljujuci mobilnoj telefoniji lako bi stupili u kontakt. Nasi telefoni su: Buca- 064 1631 922 i Milos- 064 2215 182 Mi cemo naravno imati spisak BJB clanova koji su upisali svoje brojeve u BJB imenik pa je moguce da pozovemo po nekoga u cijoj smo blizini zbog nekih informacija ili .. Bilo bi sjajno da nas bude uvek vise od nas dvojice ali jasno je da to zavisi od mnogo faktora. Poziv je otvoren u svako doba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ocekujem detaljan izvestaj sa fotografijama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Jun 10, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Prvo nocenje je koliko vidim u Negotinu.Kolega Ribolovac i ja krecemo u pripreme jos veceras. Detalje i predloge oko doceka na dragom nam Bliskom Istoku izlozicemo u toku narednih dana, cim se vodja puta slozi sa predlozima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4748 Napisano Jun 11, 2008 Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam i rekao, imate poziv da se javite i da budete ugosceni na nasem bikerskom place-u. Nalazi se na 5km od Kraljeva prema Gocu. Posto vidim da od Kraljeva idete u Gucu, mislim da cete imati vremena, a ako vam se svidi mozete tu i ostati da spavate. Posto je radni dan, bilo bi dobro da se javite kad stizete da bi planirao zbog pacijenata. Mozda vas i sacekam negde u dolini Ibra. 063466403 doktor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Jun 11, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam drugari. Budite sigurni da necemo zaboraviti ni jedan poziv i podrsku.Kada god budemo u prilici javicemo se nekome iz kraja kojim prolazimo. Lep je osecaj kada mozes da sretnes nekoga da odes na pice sa nekim ko ima dobre namere i zajednicke teme u tako razlicitim krajevima. Ja mislim da se vrednost takvih susreta ne meri ali se sigurno pamti i pamti i....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jun 11, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Buco , ja vas cekam u Prokuplju i vozim s vama do Brusa ... a za dalje videcemo , zavisi od poslovnih obaveza ... Samo mi se javite tog dana da znam kad otprilike stizete u Prokuplje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sveta i ja se najverovatnije pridruzujemo ekipi od Pozarevca pa do.....videcemo usput.Posebno se radujemo ponovnom druzenju sa Ribolovcem i ostalom ekipom iz Negotina i Zajecara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Jun 12, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan ja vas cekam u SVRLJIGU ili kako se drugacije dogovorimo od cas zavisi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Jun 17, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme su zavrsene, osnovna ruta odredjena, BJB imenik odstampan, motori u top formi a vremenska prognoza za sledecu nedelju fantasticna. Naravno obavezne kupace gace. I Milos i ja postajemo nestrpljivi da sto pre krenemo.Dobro je da do polaska ima jos nekoliko dana taman dovoljno da se opustimo da prodje "putna groznica" i eventualno obratimo paznju na jos neke detalje pripreme. Samo mala dopuna. Lako se moze desiti da ova nasa voznja bude duza jedan dan ukoliko odlucimo da se zadrzimo u Horgosu na Moto show koji pocinje 27. a mi smo u to vreme negde u blizini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jun 18, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sveta i ja smo na veliku zalost odustali,tj ja sam odustao zbog neodloznih obaveza ;D ;D,izvinjavam se drugari i zao mi je ali ne bas mnogo jer boze moj,imam Vas za ceo zivot i bice vremena za druzenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme su zavrsene, osnovna ruta odredjena, BJB imenik odstampan, motori u top formi a vremenska prognoza za sledecu nedelju fantasticna. Naravno obavezne kupace gace. I Milos i ja postajemo nestrpljivi da sto pre krenemo.Dobro je da do polaska ima jos nekoliko dana taman dovoljno da se opustimo da prodje "putna groznica" i eventualno obratimo paznju na jos neke detalje pripreme. Samo mala dopuna. Lako se moze desiti da ova nasa voznja bude duza jedan dan ukoliko odlucimo da se zadrzimo u Horgosu na Moto show koji pocinje 27. a mi smo u to vreme negde u blizini. Buco koliko sam ukapirao ruta bi od Knjazevca trebala da ide ka Pirotu ali nekim meni nepoznatim putevima bas pored granice ,ne znam da li si proverio kakv je put jer tu ima po karti otprilike oko 100 km pa ne bi bilo svejedno da nema asfalta ,mislim ja i Milos se se izborimo nekako al ti sa Dragstarom ..... Proveri sta je to usvakom slucaju ja vas cekam u Knjazevcu kako sam i obecao pa cemo videti dalje.Ostavi mi mob na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Jun 18, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Sveta i ja smo na veliku zalost odustali,tj ja sam odustao zbog neodloznih obaveza ;D ;D,izvinjavam se drugari i zao mi je ali ne bas mnogo jer boze moj,imam Vas za ceo zivot i bice vremena za druzenje... Posto je ministar Bliskog Istoka odustao ,morace nizi cinovnici BIBJB-a da preuzmu obaveze na sebe ;D ;D ;D U Negotinu docek pa odlazak na mini ture za zavrsetkom u Smedovcu(prenociste) pa nastavak sutradan do Zajecara starim putem obodom Srbije na granici sa Bugarskom Normalno,ukoliko se organizator slaze sa rutom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jun 18, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo je verovatno da ću vam se i ja pridružiti u nedelju u Knjaževcu , a rastajem se od vas u ponedeljak u Brusu ( u utorak imam neodložne obaveze ) ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo je verovatno da ću vam se i ja pridružiti u nedelju u Knjaževcu , a rastajem se od vas u ponedeljak u Brusu ( u utorak imam neodložne obaveze ) ... Pa ti mozes do mene u Nis i onda da idemo zajedno do Knjazevca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jun 18, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti mozes do mene u Nis i onda da idemo zajedno do Knjazevca. Pa blize mi je preko Aleksinca i Soko Banje do Knjazevca , a mogu i preko Nisa ali onda bih morao ranije da ustanem a nedelja je ... Cujemo se u subotu pa ce da se dogovorimo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jun 21, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Polazimo..(cim ugasim komp) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za vas od ekipe iz Zajecara...i brz oporavak,pa da sto pre nastavite rutu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Jun 22, 2008 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za vas od ekipe iz Zajecara...i brz oporavak,pa da sto pre nastavite rutu Kakav oporavak, da im se nije nesto desilo daleko bilo ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Tura prekinuta zbog Bucinog pada sa motora srecom bez teskih posledica iako se meni cini da sam se ugruvaaaaooooooo ;D, Motor "lepo" ostecen ali se da srediti. Posle perioda oporavka zdravstvenog stanja sledi period popravke motora a onda najverovatnije nastavak ture Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Jun 22, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Tura prekinuta zbog Bucinog pada sa motora srecom bez teskih posledica iako se meni cini da sam se ugruvaaaaooooooo ;D, Motor "lepo" ostecen ali se da srediti. Posle perioda oporavka zdravstvenog stanja sledi period popravke motora a onda najverovatnije nastavak ture Pa sta se desilo? Pricaj covece! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jun 23, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Cale je prebrzo uleteo u krivinu koja je pocinjala jednim radijusom a zavrsavala se manjim,bilo je nizbrdo,prvi deo krivine je lepo odradio,dok je kod drugog bio u prevelikom nagibu,pokusao je da ukoci,medjutim tocak je blokirao,on je pao na bok,klizao par metara po asfaltu,dok je motor odleteo u zastitnu ogradu,i prosao prednjim tockom ispod nje.Odmah je odvezen u Negotin (ovom prilikom se zahvaljujem Vladi (Smithers-u) i Zokiju (Ribolovcu) koji su odmah priskocili u pomoc,Bucu odvezli u bolnicu i organizovali kombi kojim smo Dragstara odvezli kod Zorana u garazu.Buca je prosao sa laksim povredama,nema preloma,dobro ugruvano koleno i rame. Zoran i Vlada su nam maksimalno izasli u susret,i posebno bih zeleo da istaknem da,da njih nije bilo,ja i Buca bi se mucili na putu jos ko zna koliko sati dok ne bi naisao neko ko bi nam pomogao.Obezbedili su nam prenociste,hranu,pice (belo vino mmm ),pokazali su nam na kratko lepote koje pruza Istocna Srbija,i na kraju je Vlada odvezao Bucu do Panceva kolima.Drugari,oduzicemo vam se kako dolikuje,ali naravno ne u ovakvoj situaciji,vec lepsim trenucima i stvarima.Hvala jos jednom. Turu nastavljamo posle oporavka i popravke motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Jun 23, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Cale je prebrzo uleteo u krivinu koja je pocinjala jednim radijusom a zavrsavala se manjim,bilo je nizbrdo,prvi deo krivine je lepo odradio,dok je kod drugog bio u prevelikom nagibu,pokusao je da ukoci,medjutim tocak je blokirao,on je pao na bok,klizao par metara po asfaltu,dok je motor odleteo u zastitnu ogradu,i prosao prednjim tockom ispod nje.Odmah je odvezen u Negotin (ovom prilikom se zahvaljujem Vladi (Smithers-u) i Zokiju (Ribolovcu) koji su odmah priskocili u pomoc,Bucu odvezli u bolnicu i organizovali kombi kojim smo Dragstara odvezli kod Zorana u garazu.Buca je prosao sa laksim povredama,nema preloma,dobro ugruvano koleno i rame. Zoran i Vlada su nam maksimalno izasli u susret,i posebno bih zeleo da istaknem da,da njih nije bilo,ja i Buca bi se mucili na putu jos ko zna koliko sati dok ne bi naisao neko ko bi nam pomogao.Obezbedili su nam prenociste,hranu,pice (belo vino mmm ),pokazali su nam na kratko lepote koje pruza Istocna Srbija,i na kraju je Vlada odvezao Bucu do Panceva kolima.Drugari,oduzicemo vam se kako dolikuje,ali naravno ne u ovakvoj situaciji,vec lepsim trenucima i stvarima.Hvala jos jednom. Turu nastavljamo posle oporavka i popravke motora. Bas mi je zao sto se to desilo Buci .Ja se pripremio za nedelju da se vozimo dogovorenom rutom kad ono maler ....al ste ces bitno je da je Buca dobro a i motor nije mnogo unisten kolko sam video stradao je samo prednji tocak.Ja posto nisam imao sta da radim provozao se do Ribolovca gde smo proveli prijatno popodne,rucali isli na Dunav na pice ,sve po propisu.U povratku svratio do Zajecara ,vidi se sa Doesenom,popili po par pica i nazad Nis.Sto pre da se motor sredi i Buca da se oporavi i nastavljamo gde smo stali.POZDRAV EKIPI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Buco,Bliski Istok je uz tebe ;D,sve sam ti rekao telefonom,a za Smithersa i Ribolovca nista novo nisam cuo,momci su ljudine ;)Bice voznji,bice.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Buco samo nam se ti brzo i lepo oporavi! I da predjes na neki R ili stritfajter pa da peglas te krivine do nogostupa. Ako treba stogod sa Bliskog Istoka samo javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...