Jump to content

Moto Zajednica

Turisticka voznja obodom Srbije !!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: Yamaha XVS 650 classic

Evo priblizava se 21. jun kao planirani pocetak ove ture. Milos i ja se polako spremamo. Sagledavanjem plana u celini odlucili smo da napravimo jednu promenu koja se sastoji u sledecem. Polazna tacka ce ipak biti Pancevo pa krecemo istocnom granicom Srbije ka jugu...(bolja slika se stice pracenjem rute iz dana u dan) sto bi trebalo da izgleda ovako:

21.06    Pancevo-polazak oko 8.00       

Pozarevac

Kucevo

Majdanpek

Negotin

22.06    Negotin

Zajecar

Knjazevac

Pirot

Babusnica

Svodje

Crna Trava

Vlasinsko jezero

23.06    Vlasinsko jezero

Surdulica

Vladicin Han

Leskovac

Bojnik

Prokuplje

Blace

Brus

24.06    Brus

Brzece

Josanicka banja

Biljanovac

Kraljevo

Guca

25.06  Guca

Pozega

Uzice

Bajina Basta

Ljubovija

Loznica

26.06  Loznica

Sabac

Ruma

Novi Sad

Backa Palanka

Odzaci

27.06  Odzaci

Sombor

Subotica

Kikinda

Zrenjanin

Pancevo

To bi bilo to. Ostaje naravno mogucnost promena u zavisnosti od zelja, mogucnosti,....

Neke atraktivne destinacije su namerno preskocene jer njima pojedinacno treba posvetiti bar po par dana

Da ne duzim. Voznja ce se odvijati u dobrom maniru BJB druzine sa sve nalepnicama majicama i drugim rekvizitima..

Ko god pozeli da nam se pridruzi na bilo kojoj etapi i na bilo koje vreme tacno ce znati u kom delu Srbije se nalazimo toga dana Zahvaljujuci mobilnoj telefoniji lako bi stupili u kontakt. Nasi telefoni su: Buca- 064 1631 922 i Milos- 064 2215 182

Mi cemo naravno imati spisak BJB clanova koji su upisali svoje brojeve u BJB imenik pa je moguce da pozovemo po nekoga u cijoj smo blizini zbog nekih informacija ili ..

Bilo bi sjajno da nas bude uvek vise od nas dvojice ali jasno je da to zavisi od mnogo faktora. Poziv je otvoren u svako doba.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 145 postova

Prvo nocenje je koliko vidim u Negotinu.Kolega Ribolovac i ja krecemo u pripreme jos veceras.

Detalje i predloge oko doceka na dragom nam Bliskom Istoku izlozicemo u toku narednih dana,

cim se vodja puta slozi sa predlozima :)

• Ne silazi, 5546 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Kao sto sam i rekao, imate poziv da se javite i da budete ugosceni na nasem bikerskom place-u. Nalazi se na 5km od Kraljeva prema Gocu. Posto vidim da od Kraljeva idete u Gucu, mislim da cete imati vremena, a ako vam se svidi mozete tu i ostati da spavate. Posto je radni dan, bilo bi dobro da se javite kad stizete da bi planirao zbog pacijenata. Mozda vas i sacekam negde u dolini Ibra.

063466403 doktor

Hvala vam drugari. Budite sigurni da necemo zaboraviti ni jedan poziv i podrsku.Kada god budemo u prilici javicemo se nekome iz kraja kojim prolazimo. Lep je osecaj kada mozes da sretnes nekoga da odes na pice sa nekim ko ima dobre namere i zajednicke teme u tako razlicitim krajevima. Ja mislim da se vrednost takvih susreta ne meri ali se sigurno pamti i pamti i.......

• Rashodovani bajker, 1731 postova

Buco , ja vas cekam u Prokuplju i vozim s vama do Brusa ... a za dalje videcemo , zavisi od poslovnih obaveza ...

Samo mi se javite tog dana da znam kad otprilike stizete u Prokuplje ...  ;)

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

Sveta i ja se najverovatnije pridruzujemo ekipi od Pozarevca pa do.....videcemo usput.Posebno se radujemo ponovnom druzenju sa Ribolovcem i ostalom ekipom iz Negotina i Zajecara ;)

Pripreme su zavrsene, osnovna ruta odredjena, BJB imenik odstampan, motori u top formi a vremenska prognoza za sledecu nedelju fantasticna. Naravno obavezne kupace gace. I Milos i ja postajemo nestrpljivi da sto pre krenemo.Dobro je da do polaska ima jos nekoliko dana taman dovoljno da se opustimo da prodje "putna groznica" i eventualno obratimo paznju na jos neke detalje pripreme.

Samo mala dopuna. Lako se moze desiti da ova nasa voznja bude duza jedan dan ukoliko odlucimo da se zadrzimo u Horgosu na Moto show koji pocinje 27. a mi smo u to vreme negde u blizini.

Sveta i ja smo na veliku zalost odustali,tj ja sam odustao zbog neodloznih obaveza ;D ;D,izvinjavam se drugari i zao mi je ali ne bas mnogo jer boze moj,imam Vas za ceo zivot i bice vremena za druzenje... ;)

• Drug član, 1779 postova

Pripreme su zavrsene, osnovna ruta odredjena, BJB imenik odstampan, motori u top formi a vremenska prognoza za sledecu nedelju fantasticna. Naravno obavezne kupace gace. I Milos i ja postajemo nestrpljivi da sto pre krenemo.Dobro je da do polaska ima jos nekoliko dana taman dovoljno da se opustimo da prodje "putna groznica" i eventualno obratimo paznju na jos neke detalje pripreme.

Samo mala dopuna. Lako se moze desiti da ova nasa voznja bude duza jedan dan ukoliko odlucimo da se zadrzimo u Horgosu na Moto show koji pocinje 27. a mi smo u to vreme negde u blizini.

Buco koliko sam ukapirao ruta bi od Knjazevca trebala da ide ka Pirotu ali nekim meni nepoznatim putevima bas pored granice ,ne znam da li si proverio kakv je put jer tu ima po karti otprilike oko 100 km pa ne bi bilo svejedno da nema asfalta ,mislim ja i Milos se se izborimo nekako al ti sa Dragstarom ..... Proveri sta je to usvakom slucaju ja vas cekam u Knjazevcu kako sam i obecao pa cemo videti dalje.Ostavi mi mob na pp.

• Svrati ponekad, 145 postova

Sveta i ja smo na veliku zalost odustali,tj ja sam odustao zbog neodloznih obaveza ;D ;D,izvinjavam se drugari i zao mi je ali ne bas mnogo jer boze moj,imam Vas za ceo zivot i bice vremena za druzenje... ;)

Posto je ministar Bliskog Istoka odustao ,morace nizi cinovnici BIBJB-a da preuzmu obaveze na sebe ;D ;D ;D

U Negotinu docek pa odlazak na mini ture za zavrsetkom u Smedovcu(prenociste)

404.jpg

pa nastavak sutradan do Zajecara starim putem obodom Srbije na granici sa Bugarskom

404.jpg

Normalno,ukoliko se organizator slaze sa rutom  :D

Vrlo je verovatno da ću vam se i ja pridružiti u nedelju u Knjaževcu , a rastajem se od vas u ponedeljak u Brusu ( u utorak imam neodložne obaveze ) ...

Vrlo je verovatno da ću vam se i ja pridružiti u nedelju u Knjaževcu , a rastajem se od vas u ponedeljak u Brusu ( u utorak imam neodložne obaveze ) ...

Pa ti mozes do mene u Nis i onda da idemo zajedno do Knjazevca.

Pa ti mozes do mene u Nis i onda da idemo zajedno do Knjazevca.

Pa blize mi je preko Aleksinca i Soko Banje do Knjazevca , a mogu i preko Nisa ali onda bih morao ranije da ustanem a nedelja je ... :D

Cujemo se u subotu pa ce da se dogovorimo ...  ;)

• Enduraš, 6363 postova
  • Motocikl: CRF300L

Pozdrav za vas od ekipe iz Zajecara...i brz oporavak,pa da sto pre nastavite rutu

Kakav oporavak, da im se nije nesto desilo daleko bilo ???

Tura prekinuta zbog Bucinog pada sa motora srecom bez teskih posledica iako se meni cini da sam se ugruvaaaaooooooo  ;D, Motor "lepo" ostecen ali se da srediti. Posle perioda oporavka zdravstvenog stanja sledi period popravke motora a onda najverovatnije nastavak ture  :D

• U prolazu, 82 postova
  • Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar

Tura prekinuta zbog Bucinog pada sa motora srecom bez teskih posledica iako se meni cini da sam se ugruvaaaaooooooo  ;D, Motor "lepo" ostecen ali se da srediti. Posle perioda oporavka zdravstvenog stanja sledi period popravke motora a onda najverovatnije nastavak ture  :D

Pa sta se desilo? Pricaj covece!

• MK. Sirius - Srbija, 806 postova
  • Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08

Cale je prebrzo uleteo u krivinu koja je pocinjala jednim radijusom a zavrsavala se manjim,bilo je nizbrdo,prvi deo krivine je lepo odradio,dok je kod drugog bio u prevelikom nagibu,pokusao je da ukoci,medjutim tocak je blokirao,on je pao na bok,klizao par metara po asfaltu,dok je motor odleteo u zastitnu ogradu,i prosao prednjim tockom ispod nje.Odmah je odvezen u Negotin  (ovom prilikom se zahvaljujem Vladi (Smithers-u) i Zokiju (Ribolovcu) koji su odmah priskocili u pomoc,Bucu odvezli u bolnicu i organizovali kombi kojim smo Dragstara odvezli kod Zorana u garazu.Buca je prosao sa laksim povredama,nema preloma,dobro ugruvano koleno i rame.

Zoran i Vlada su nam maksimalno izasli u susret,i posebno bih zeleo da istaknem da,da njih nije bilo,ja i Buca bi se mucili na putu jos ko zna koliko sati dok ne bi naisao neko ko bi nam pomogao.Obezbedili su nam prenociste,hranu,pice (belo vino mmm :) ),pokazali su nam na kratko lepote koje pruza Istocna Srbija,i na kraju je Vlada odvezao Bucu do Panceva kolima.Drugari,oduzicemo vam se kako dolikuje,ali naravno ne u ovakvoj situaciji,vec lepsim trenucima i stvarima.Hvala jos jednom.

Turu nastavljamo posle oporavka i popravke motora.

Cale je prebrzo uleteo u krivinu koja je pocinjala jednim radijusom a zavrsavala se manjim,bilo je nizbrdo,prvi deo krivine je lepo odradio,dok je kod drugog bio u prevelikom nagibu,pokusao je da ukoci,medjutim tocak je blokirao,on je pao na bok,klizao par metara po asfaltu,dok je motor odleteo u zastitnu ogradu,i prosao prednjim tockom ispod nje.Odmah je odvezen u Negotin  (ovom prilikom se zahvaljujem Vladi (Smithers-u) i Zokiju (Ribolovcu) koji su odmah priskocili u pomoc,Bucu odvezli u bolnicu i organizovali kombi kojim smo Dragstara odvezli kod Zorana u garazu.Buca je prosao sa laksim povredama,nema preloma,dobro ugruvano koleno i rame.

Zoran i Vlada su nam maksimalno izasli u susret,i posebno bih zeleo da istaknem da,da njih nije bilo,ja i Buca bi se mucili na putu jos ko zna koliko sati dok ne bi naisao neko ko bi nam pomogao.Obezbedili su nam prenociste,hranu,pice (belo vino mmm :) ),pokazali su nam na kratko lepote koje pruza Istocna Srbija,i na kraju je Vlada odvezao Bucu do Panceva kolima.Drugari,oduzicemo vam se kako dolikuje,ali naravno ne u ovakvoj situaciji,vec lepsim trenucima i stvarima.Hvala jos jednom.

Turu nastavljamo posle oporavka i popravke motora.

Bas mi je zao sto se to desilo Buci .Ja se pripremio za nedelju da se vozimo dogovorenom rutom kad ono maler ....al ste ces bitno je da je Buca dobro a i motor nije mnogo unisten kolko sam video stradao je samo prednji tocak.Ja posto nisam imao sta da radim provozao se do Ribolovca gde smo proveli prijatno popodne,rucali isli na Dunav na pice ,sve po propisu.U povratku svratio do Zajecara ,vidi se sa Doesenom,popili po par pica i nazad Nis.Sto pre da se motor sredi i Buca da se oporavi i nastavljamo gde smo stali.POZDRAV EKIPI.

Buco,Bliski Istok je uz tebe ;D,sve sam ti rekao telefonom,a za Smithersa i Ribolovca nista novo nisam cuo,momci su ljudine ;)Bice voznji,bice....

• Zainteresovan, 953 postova

Buco samo nam se ti brzo i lepo oporavi! I da predjes na neki R ili stritfajter pa da peglas te krivine do nogostupa.  ;) Ako treba stogod sa Bliskog Istoka samo javi.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja